Novinky
Lonestarstate
0
Vzpomínka na nádherné letadlo. Vybavil se mi i úchvatný komiks "Biggles vypráví: Bitva o Anglii" Právě v něm je úplně nemožné se do pé-padesátjedničky nezamilovat. :yes: :yes: :yes:
cuisine
0
tak komiks neznám ale část mého dospívání bylo vyplněno četbou právě bigglesovek :yes: :yes: :yes:
Lonestarstate
0
Bigglesworth je klasika a u nás se četl už za První republiky. Ten komiks je spíš takový bonbónek ke klasickým knížkám: [odkaz] Jako dítě sem to četl v knihovně a teď po něm pátrám...
tak by se dalo říct .... zas další variace na mustanga ... jenomže je třeba si uvjedomit že s přibývajícím počtem obměn a různých oživlých vzpomínek se orygynalita vozu jaksi vytrácí
A zas tu máme jednu nostalgii. Uže je to trochu ohrané. Pořád slyším:"oživlá klasika, té neni nikdy dost". Nějak nevim co mě to bere ale tahleta další z klasik je akorát překopaná stará vezze. Jen tam dej drobet nasávání a už to lidi žerou. Ať mi někdo zkusí z motoru kterej má 2.3 litru vydolovat 500 koníků a já smeknu. Tohleto je velký, neohrabaný a s rychlostí to taky nemá co společnýho. Jenom je to rychlejší než škodovka a prej stylový. Hmm tady nevim o to těm fajnšmekrům vlastně jde. Za pár chvil to tu bude samej mustang a kde bude ta chtěná oryginalita? Zkus upravit třeba Aston Martin nebo tak něco a bude to fajn. Aspoň se s tim nepotkáš na každym rohu.