Ekonomika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeAlternativní pohony v prvním čtvrtletí 2021: Enyaq vede mezi elektrovozy, Octavia mezi plug-iny
28 komentářů
Zetti
V roce 2020 se v Evropě prodalo celkem 26 673 vozů Mitsubishi Outlander PHEV, čímž se stal druhým nejprodávanějším plug-in hybridem napříč všemi automobilovými segmenty.
Ještě lepší je fakt, že Mitsubishi Outlander PHEV má bezkonkurenčně nejhorší reálné emise mezi porovnatelnými vozidly a úřady v Holandsku zjistily že 85% hrdých majitelů má kabely v kufru tak jak je nafasovali s novým autem. :-!
Ty jsi jako pes za plotem co steka na vsechno co se pohne. Trochu hloupy a trochu nestastny.
Jinak je mi uplne jedno, jestli si nekdo ty auta nabiji nebo ne. Ten clanek a moje poznamka je uplne o necem jinem.
Jinak je mi uplne jedno, jestli si nekdo ty auta nabiji nebo ne. Ten clanek a moje poznamka je uplne o necem jinem.
ptr078
Tak bodaj by nerastli, ked konkretne v dacii ani nie je co kupit. O 150k a 130k 1.3ke ani nepoculi, objednat sa neda, a ked da tak duster v n 4miestmej verzii, cakacka pol roka. Naskladnene iba 1litre a lpg, tak si vyber.
LPG - to se vyplatí !!! Ale fakt :D
LPG je skvělá alternativa, čísčí než benzín, a přitom levnější. Za toto patří Daciií velký dík! :-) :yes:
Anonym
to je nejlepší alternativa, cena paliva 12 Kč a těžká pohoda :-)
Jezdím s V8 za menší náklady jak lidi s třílitrovou V6 CRd nebo dvoulitrovým turbo benzínem :-):-)
Jezdím s V8 za menší náklady jak lidi s třílitrovou V6 CRd nebo dvoulitrovým turbo benzínem :-):-)
Arese
...jen potvrzuje, že prudce zvýšené prodeje EV na českém trhu ve IV. čtvrtletí byla jen anomálie daná prodejem silně dotovaného Citiga EV a povinnými odběry Enyaqu škodováckými dealery. Jinak je poptávka po zkratowozech v Česku mizivá a doufejme, že to tak i zůstane, protože drtivá většina Čechů má zdravý rozum! :-) :yes:
No a BEV? Ty jsou povětšinou zaregistrovány přímo na výrobce, respektive jeho dealery. Já tedy v ulicích Jablonce nad Nisou žádné takové jezdit nevidím.
:yes:
Se ctyrvalcovou naftou souhlas.
https://ev-database.org/…koda-Enyaq-iV-60
Tvoje uvaha zrejme prameni z toho ze parkujes na ulici a myslis si ze to ma kazdy stejne. ne nema.....