Testy
Presne to isté ma napadalo, a zaujímal by ma racionálny dôvod toto spravit.
Fakt som občas z toho zmätený čo sa tu vymýšla za ch.ujoviny.
Fakt som občas z toho zmätený čo sa tu vymýšla za ch.ujoviny.
Stačí sa porozprávať s tými čo na poslednú chvíľu kupovali V8 TDI, lebo už nebudú.
Len v mojom okolí ho kúpili dvaja. A keď som bol s jedným z nich v Audi, tak tam bolo zopár rezervovaných, že sa rýchlo pomíňali.
Len v mojom okolí ho kúpili dvaja. A keď som bol s jedným z nich v Audi, tak tam bolo zopár rezervovaných, že sa rýchlo pomíňali.
Zaujimave je, ze audi ma singleframe daleko vacsi ako BMW ledvinky, ale i tak to ludom vobec nevadi a velke ledviny ano a este zaujimavejsie je, ze to vlastne stale vyzera lepsie ako "prasaci rypak" na novej 4ke coupe alebo X7. 😄
dostat sq7 2,9tsi+phev z panamery (550hp), baterie pod sedadla jako ma x5 a aktivni stabilizatory, byla by to nakonec mnohem prodejnejsi verze (v eu) nez tahle v8. Coz ostatne x4 45e, kterejch se u nas prodalo podobne jako touaregu v8 dokazuje.
Moc se mi nelíbí ten black packet... ještě k tomu i s černým logem, to vypadá, že ho někdo ukradl.
Jinak jsem si asi docela zvykl... jak se mi ze začátku úplně nezdála A5, tak teď mi přijde v pohodě.
Jinak jsem si asi docela zvykl... jak se mi ze začátku úplně nezdála A5, tak teď mi přijde v pohodě.
Jeden argument může být, že nad S6 je RS6, ale nad SQ7 nic není.
Nebo se za chvíli dozvíme, že S6 jde zpátky k benzínu.
Nebo se za chvíli dozvíme, že S6 jde zpátky k benzínu.
Žádnou pokutu platit nebudou, rozpočítává se to na celý koncern a ten už má letos elektro a pluginů dost.
No uvidíme, kdy se i osmiválce vrátí k naftě nebo je v duchu ingolstadtdských zmatků zruší zcela. Prodeje benzínových SQ7/SQ8 se napříč Evropou pohybují pod 30% prodejů původních naftových verzí a zájem o pluginhybridní Q7/Q8 TFSIe je víceméně nulový. Takže výsledek je ten, že Audi nemine pokuta za překročení limitů CO2, což je výsledek přezbrojování z nafty na benzín. E-trony sice jdou na odbyt, ale samy to nezachrání.
Ono to sice není nijak dvakrát pohledné, ale horní hrana single frame stále končí pod horní linií světel a ne nad nimi.
Buďme rádi, že alespoň AUDI ještě nabízí normální motory s adekvátním počtem válců.
Jeden z důvodů proč se toto děje může být třeba fakt, že pomatení Němci zakazují novým emisně čistým autům vjezd do center viz takový Stuttgart, kde se zjevně vedení města zbláznilo.
https😐/www.autoforum.cz/…uriozni-vyjimku/
Jeden z důvodů proč se toto děje může být třeba fakt, že pomatení Němci zakazují novým emisně čistým autům vjezd do center viz takový Stuttgart, kde se zjevně vedení města zbláznilo.
https😐/www.autoforum.cz/…uriozni-vyjimku/
iHoven
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Problém ledvinek není velikost, ale umístění, jsou prostě moc vysoko a evokují ten zvednutý prasečí rypák. Posuň si je ve photoshopu o 5-7 cm níže a klidně je ještě zvětši, bude to vypadat daleko lépe. Stejně tak si zvedni single frame o 5-7 cm nahoru nad horní hranu světel a bude to vypadat také otřesně.
Jsi mimo. Na rozdíl od tebe vím přesně, kolik se kterého modelu VW koncernu letos prodalo a kolik se jich vyrobí a prodá do konce roku a věř mi, že to vyjde dokonce s dost velkou rezervou.
Mno... já si na chrom taky moc nepotrpím... když vidím třeba chromovaný kliky dveří, tak utíkám 😄 . Ale:
1) velká maska vypadá v černé ještě větší (viz třeba i Octavia RS) a
2) moc to nesedí k tmavým barvám, zejm. modré.
1) velká maska vypadá v černé ještě větší (viz třeba i Octavia RS) a
2) moc to nesedí k tmavým barvám, zejm. modré.
Ako som priaznivcom čiernych doplnkov, tak pri Audi začínam mať pocit, že je to už príliš a začína sa mi to prejedať. Notabene tie čierne kruhy, ktoré sa úplne strácajú v čiernej maske, proste je tej čiernej už veľa. A tak nejak cítim, že móda "all black" už nebude trvať dlho (už to má hocijaká lowcost nižšia stredná) a prémia onedlho vyrukuje s novým trendom v štýle "orange is the new black".
No však... 3M prodaných aut, 47€ na auto, 140M€ pokuta.
Zisk VW za 2020 je 10.000.000.000€, tržby jsou 222.880.000.000€... takže ta pokuta je 1,4% zisku a 0,06% tržeb.
Plus navíc - píšeš, že Audi nemine pokuta, ale Audi samotné ten limit plní.
Zisk VW za 2020 je 10.000.000.000€, tržby jsou 222.880.000.000€... takže ta pokuta je 1,4% zisku a 0,06% tržeb.
Plus navíc - píšeš, že Audi nemine pokuta, ale Audi samotné ten limit plní.
Moc nevím o čem mluvíš. Podle zpráv VW i Audi překonaly své cíle (VW je na 92 při limitu 97, Audi nevím). Celý koncern je v průměru na 99,8g CO2 na km, "zásluhou" Porsche + Seat + Škoda... což je o 0,5g/km přes limit (Bentley a Lambo jsou zvlášť, zřejmě mají výjimku jako malosériovka). Takže za jedno prodané auto v roce 2020 se v průměru zaplatilo 47,5€ pokuty... fakt tragédie 😉
https😐/www.best-selling-cars.com/…missions-target/
https😐/www.best-selling-cars.com/…missions-target/
:yes:
A to nemluvime o tom, ze si mohou odkoupit od jine automobilky, ktera ma prebytek napr. od Tesly takze to pak je jeste levnejsi.
A to nemluvime o tom, ze si mohou odkoupit od jine automobilky, ktera ma prebytek napr. od Tesly takze to pak je jeste levnejsi.
Máš pravdu. Bral bych do S6 klidně i V6 2.9 TFSI (než diesel), a do SQ7 naopak raději V8 TDI.
Vidím to úplne rovnako. Už od začiatku to tvrdím najmä pri 1er, ale platí to pre väčšinu veľkoobličkových BMW.
Jj, vnímam to podobne, S4/S5, stále relatívne malé autá strednej triedy musia mať naftu, ale do dveapoltonového mastodonta dajú benzín?!!! Malo to byť presne naopak, S4 s 3,0TFSI a SQ7 s 4,0 TDI.
Tu by som - v rozpore so svojou všeobecnou náklonnosťou k benzínu - volil radšej V8 TDI. Ako najviac, kde by som v rámci SUV bral benzín, je veľkostná trieda Q5/X3/GLC, aj tam by som ale zvažoval šesťvalcovú naftu (ak teda ešte je, tuším GLC už nemá).
Tu by som - v rozpore so svojou všeobecnou náklonnosťou k benzínu - volil radšej V8 TDI. Ako najviac, kde by som v rámci SUV bral benzín, je veľkostná trieda Q5/X3/GLC, aj tam by som ale zvažoval šesťvalcovú naftu (ak teda ešte je, tuším GLC už nemá).
Kamarát mal na SQ7 lišty a prednú masku v chróme a nechal prerobiť na black packet 😊. Každý máme iný vkus.
No to asi nebude tak těžké. Já jsem sice obecně pro benzín, ale zrovna ve velkém SUVčku... jsme teď v kuriózní situaci, kdy S6 je nafta a SQ7 benzín, mělo by to být spíš naopak.