Elektromobily
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeQuasar je další elektromobil, který slibuje úžasné parametry. Na stovku prý zrychlí pod 2 sekundy
54 komentářů
traveldrive
Meno Quasar zas nie je také neznáme. Akurát vtedy, v roku 1984 to bol Peugeot.
https😐/i0.wp.com/…7kcjvdxyx941.jpg?…
https😐/i.pinimg.com/…cda8a571f72c.jpg
Nutné dodať, že ten Peugeot vyzeral snáď aj lepšie, ako tieto obrázky, ktoré podľa mňa aj zostanú iba obrázkami. Takých už bolo...
https😐/i0.wp.com/…7kcjvdxyx941.jpg?…
https😐/i.pinimg.com/…cda8a571f72c.jpg
Nutné dodať, že ten Peugeot vyzeral snáď aj lepšie, ako tieto obrázky, ktoré podľa mňa aj zostanú iba obrázkami. Takých už bolo...
KANKUNEN
Lidi nosí i značkové trenky a nějaké no name auto si nekoupí Xi Xaa bratr Kamara .
V tomto máš pravdu - a určite dopadne ako každé iné podobné auto: Zapadne prachom. Dnes doba týmto výstrelkom nepraje - bez ohľadu na typ pohonu. Kusovky a špecialitky dnes proste málokto zaplatí.
Jerry.Gunman
... firmě šéfuje jistý...
... firma na sportovní elektromobil neláká poprvé...
... vývoj modelu Elektron One byl údajně posunut...
... Quasar láká...
... elektromobil prý nabídne...
... elektron slibuje...
Prostě 3 péééérdele keců - a tím to hasne
Na hubě a ve slibech mimořádně silní - a v realitě prd
Proč mne ausgerechnet TOHLE u elektrofilů vůbec nepřekvapuje? 😁
... firma na sportovní elektromobil neláká poprvé...
... vývoj modelu Elektron One byl údajně posunut...
... Quasar láká...
... elektromobil prý nabídne...
... elektron slibuje...
Prostě 3 péééérdele keců - a tím to hasne
Na hubě a ve slibech mimořádně silní - a v realitě prd
Proč mne ausgerechnet TOHLE u elektrofilů vůbec nepřekvapuje? 😁
To bude asi tým, že si uhodený nejakým iným smerom. 😉
To víš, já jsem zvyklý pracovat s reálnými věcmi a ne jenom planými žvásty - od toho jsou tu jelita jako ty 😁
Já vím, jsi zvyklý ze světa... Dělal jsi všude možně, tam, tam, a tam taky...! 😁
Vskutku, byl jsem tu i tam, dělal to i to - ale musím říci, že takového trubmeru, jako jsi ty, jsem tedy ještě nepotkal 😁
Ale neboj ty se nic, ani ty nejsi bez šance... Až se bude podzim nachylovat do zimy, bude advent a lidi se budou pomaličku připravovat na vánoce, zajdi si u vás za farářem, že bys to vzal.
V Bibli se píše, že Ježíška svým dechem zahřívali vůl s oslíkem. A až se u vás bude stavět Betlém, tak neváhej 😁
Ty jsi takové zwei in ein, ty totiž zvládneš udělat obojí.
VOLA i OSLA
A bez námahy
😉
Ale neboj ty se nic, ani ty nejsi bez šance... Až se bude podzim nachylovat do zimy, bude advent a lidi se budou pomaličku připravovat na vánoce, zajdi si u vás za farářem, že bys to vzal.
V Bibli se píše, že Ježíška svým dechem zahřívali vůl s oslíkem. A až se u vás bude stavět Betlém, tak neváhej 😁
Ty jsi takové zwei in ein, ty totiž zvládneš udělat obojí.
VOLA i OSLA
A bez námahy
😉
PowerHouse
Proč by neslibovali, EV pohon prostě koupí u dodavatelů.
Jenom čtenáři auto.cz si myslí, že to budou vyvíjet od základu za velké peníze.
Tady je vidět jak jsou EV úžasná, na spalovák by se nezmohli, na EV ano.
Jenom čtenáři auto.cz si myslí, že to budou vyvíjet od základu za velké peníze.
Tady je vidět jak jsou EV úžasná, na spalovák by se nezmohli, na EV ano.
Tak tak... úžasná, skvělá, slibovaná - a většinou také neexistující 😁
NIKDO vám nedá to, co my vám můžeme slíbit - toť nové heslo start-upů v elektromobilitě 😁 😁
NIKDO vám nedá to, co my vám můžeme slíbit - toť nové heslo start-upů v elektromobilitě 😁 😁
Haha, to samy jsi psal vzdy o Tesle.
:-!
Quasar me vubec nezajima.
Tesla a Rimac kazdopadne neexistujici nejsou!
https😐/www.rimac-automobili.com/
A Tesla Roadster i Rimac C-Two budou mit parametry nedostizne se spalovacim motorem...
A klidne si tu pis tvuj bullshit o tom, ze nikdy nebudou.
😁
:-!
Quasar me vubec nezajima.
Tesla a Rimac kazdopadne neexistujici nejsou!
https😐/www.rimac-automobili.com/
A Tesla Roadster i Rimac C-Two budou mit parametry nedostizne se spalovacim motorem...
A klidne si tu pis tvuj bullshit o tom, ze nikdy nebudou.
😁
Nejen parametry, broučku, ale i cenu 😉 😉 😉
Hele, jaké to je, cítit tak strašlivý rozpor mezi tím, co hlásáš - a co dělá?
A ty už jsi si konečně nějakou tu elektroplečku koupil a nebo nad nimi stále jenom onanuješ?
Varianta B, viď...
Njn, vy orální elektrofilové jste a vždycky budete jenom béčka 😉
Hele, jaké to je, cítit tak strašlivý rozpor mezi tím, co hlásáš - a co dělá?
A ty už jsi si konečně nějakou tu elektroplečku koupil a nebo nad nimi stále jenom onanuješ?
Varianta B, viď...
Njn, vy orální elektrofilové jste a vždycky budete jenom béčka 😉
Obvykly bullshit plny urazek a mastrubace...
To o tobe lecos vypovida. 😉
Ja na tuto uroven klesat nehodlam.
Hezky den
To o tobe lecos vypovida. 😉
Ja na tuto uroven klesat nehodlam.
Hezky den
Tak máš ten elektromobil nebo nemáš?
Jednoduchá otázka - jednoduchá odpověď ... 😉 😉 😉
Jednoduchá otázka - jednoduchá odpověď ... 😉 😉 😉
Jezdí půjčeným starým dieslem. Včera to psal.
No nekeke 😁
Že by existoval někdo, kdo by čemusi takovému, jako je Don Vito, půjčil auto?
Je vidět, že charita ještě nezmizela a "dobrý člověk ještě žije", jak psal Romain Rolland
BTW, všimni si, jak se KAŽDÝ zdejší teoretický propagátor a prosazovač elektromobility rychle a hluboce odmlčí, když se ho zeptáš, zda si ten elektromobil pořidil i on sám, když je tak výhodný...
Trošku mi to připomíná video na Youtube, kde ukazují, jak (snad v Dánsku???) dělali anketu o přijímání uprchlíků. Z lidí, kterých se dotazovali, byla většina PRO. A mnozí pro to snášeli spoustu mravních a vznešených argumentů. Skoro všichni byli až zarputile PRO - do doby, dokud reportér nepoložil klíčovou otázku. "Toto", ukázal na snědého kudrnatého mladého muže bojovného výrazu, "toto je Abdul. Může se k vám nastěhovat?"
A se zdejšími orálními elektrofily je to nemlich stejné 😁 😁 😁
Že by existoval někdo, kdo by čemusi takovému, jako je Don Vito, půjčil auto?
Je vidět, že charita ještě nezmizela a "dobrý člověk ještě žije", jak psal Romain Rolland
BTW, všimni si, jak se KAŽDÝ zdejší teoretický propagátor a prosazovač elektromobility rychle a hluboce odmlčí, když se ho zeptáš, zda si ten elektromobil pořidil i on sám, když je tak výhodný...
Trošku mi to připomíná video na Youtube, kde ukazují, jak (snad v Dánsku???) dělali anketu o přijímání uprchlíků. Z lidí, kterých se dotazovali, byla většina PRO. A mnozí pro to snášeli spoustu mravních a vznešených argumentů. Skoro všichni byli až zarputile PRO - do doby, dokud reportér nepoložil klíčovou otázku. "Toto", ukázal na snědého kudrnatého mladého muže bojovného výrazu, "toto je Abdul. Může se k vám nastěhovat?"
A se zdejšími orálními elektrofily je to nemlich stejné 😁 😁 😁
Ty máš v tej tekvici riadne nasrané...
- aspoň 5 míst
- kufr +600 litrů
- zrychlení na sto za 8 s
- maximálka 180 kmh
- dojezd 1000 km
- nabití do půl hodiny
- životnost +15 let
- cena do 700 tisíc
jejich parametry jsou absolutní zbytečnost. Komu takové zrychlení fakt moc chybí, může si zajít někam na horskou dráhu
Tak jako u každého Lambo, Ferrari, Astonu, Porsche...
Proč, když je to elektrický, se tomu každý tak hloupě diví?
😁
To je absolutne OFF-TOPIC.
😉
A za druhé vyrobit hypersport za desítky mega není zdaleka takový problém jako dodat obyčejný levný elektromobil. Vypsal jsem úplně běžné parametry (pro spalovák) které jsou ale v elektrice z absolutní říše snů - ty kdyby někdo splnil, bylo by to daleko úžasnější než max 450 kmh a 2300 koní. Fakt tomu nerozumíš ?
A to co jsi dodal je taky hloupost.
Podivej se na naklady Bugatti nebo toho Rimacu.
Neni to takova prca, jak si predstavujes.
Ale levný elektromobil s dostatečnými parametry neumí nikdo. Takové auto by bylo mnohem úžasnější než to načmárané v článku
A nijak to nesouvisi s hypersportem.
😉
Stlacit cenu je skutecne obtiznejsi, nez uzasne dynamicke parametry.
Tesle se toto dari.
Az to bude tak, jak pises, nebude spalovak uz nikdo kupovat.
To bude jeste par let trvat...
Kdyby někdo dokázal ty úplně obyčejné ale dnes nedostupné parametry, bylo by to nakonec mnohem úžasnější než splnitelné ale beznadějně nevyužitelné 2300 koní a 450 kmh.
Presto ze velka cast sveta zije pod hranici chudoby.
To ma obdobnou souvislost...
😄
Ktery auto se stejnymi dynamickymi parametry je levnejsi?
https😐/youtu.be/496vTzQtZJM
BMW, Audi, Ford?
Jake parametry mas za 1,35M?
VW ma za cene Modelu 3 id.3, ktere je o tridu mensi a ma podstatne horsi dynamicke vlastnosti.
Ale klidne zustanme u spalovaku.
😄
Ale casem bude jezdit Tesla i tam.
😉
Parametry Tesly jsou za jeji cenu obdivuhodne.
https😐/youtu.be/xz5mV0Y1804
"Pro toto oddeleni automobilismu..."
Umis pobavit.
😁 😁 😁
Jak jsi sam psal, to ze sis toho jeste nevsimnul znamena, ze jsi zaspal...
A vůbec, já jsem rád, že mám stejné či lepší parametry, než ta zmiňovaná Tesla za poloviční cenu 😄 Ano, dejme tomu pár let a asi už to bude utopie.
Semaforovými sprinty se kdysi holedbali majitelé Trabantů, kteří se vzájemně ujišťovali, jak jej jejich "bakelitový zázrak" vynikající.
Čas oponou trhnul - a "semaforovými sprinty" se opět holedbají přiznivci další obskurní sekty - elektrofilové. Ti se od těch Trabantistů ovšem liší tím, že zatímto Trabantista své auto většinou vlastnil, elektrofilové nad plakáty a prospekty "svých" elektrovehiklů jenom sní, jaké by to bylo, kdyby ho taky jednou měli 😁
Sakryš, my jsem se vždycky drželi linie Škoda-Žigul, já vlastně nikdy v Trabantu nejel...mělo to odpich? Dle různých pramenů 0-100 za 30-45vteřin, to už je skoro Tesla při třetích či čtvrtých semaforech 8-s
Stejně je hezké, jak zdejší elektro-fans houfně onanují nad raketovým zrychlením 0-100 km těch svých vysnívaných elektroverglů... a vytahují se tak charakteristikou, na které vlastně nijak zvlášť nezáleží.
Jaká je podle Tebe REÁLNÁ pravděpodobnost, že v ucpaném městě, v koloně vyjíždějící od semaforů uplatníš to "raketové" zrychlení? 0-100 km? Ve městě? V KOLONĚ? 😁 😁 😁
Z nuly na sto teoreticky zrychlíš za 3 vteřiny - a pak budeš stát 8 hodin u nabíječky 😉 😉 😉
Resp. discipliny, v nichz tradicni pohon porazi ten elektricky.
Vykon, moment, zrychleni, prevodovka, komfort atd.
Nezajimave zbytecnosti.
Wtf
Na webu o autech...
V zacpaném městě, kde se kolony pohybují tak tou 30 - 40?
Cože?
Kolikrát?
Nějak tu není slyšet 😁
Lidi jako ty jsou korenim kazde diskuse, kdyz je to do deseti prispevku doctu to az do konce