Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

SEMA 2007: Volvo S80 T6 upravené společností Heico Sportiv

27 komentářů

:-! Volvo S 80 je aristokraticky vuz. Ale je to pekny. Jen se mi to zda dobre tak pro Las Vegas pro ty marnotratni lidi. Ty diody jsou opravdu povedena. :yes:
Ale redakce: Kde je sakra maximalka??? 😐
tudydudy
Myslis si ze kdyz tam nekde v opravdovem zdroji bude maximalka zapsana,ze ji tady nenapisou?? 😒 Mimochodem,neco podobneho predstavilo zhruba pred ctyrmi lety Audi-A8 jako zracadlo 8-s
:yes:
Diody jsou parádní. Ty by tam Volvo mělo dávat sériově. Lak taky fajn, ale leštěnej hliník to neni. Zajímalo by mě jak to udělali s tim 4x4 pohonem. A samozřejmě postrádám fotky interiéru.
No a??? Volvo S 80 AWD neznas???
Jinak to opravdu nemyslis vazne aby ty diody delali v serii. 😲
skejpa
proc by nemeli ? ty diody sou fantasticky !
skoda ze neukazali interier. taky by me docela zajimala spotreba, maximalka, 4x4, dostupnost a... cena >😁
Uz jsem to riklal. S 80 je aristokrat. Diody na nej jsou moc pekne! :yes: :yes: :yes: Ale jen jako uprava.
skejpa
podle me by klidne mohli byt v zakladu. hrozne to to auto omladilo. vypada najednou takyvy svižný...
Vypada jak tuning... 😲
Na mým RSu mám taky diody a mnohem lepší, taky tahle metla mi příjde moc nedodělaná. A z O-100 to mám pod pět, 350 koní je ubožárna, já mám s čiplou O II RS přes 500 kobyl a 800Nm.
:no: >😁
dobrej vtip na O II 500 koní dlouho jsem se tak nezesmál 😄
Zy jsi vocas >😁
Ty si ale *,co tady kecáš?? >😁 Moooc sem se zasmál¨.To si val mamince a ne auto.cz >😁 >😁 že by se dělal chip s takovým zvýšením výkonu?? >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 hmmm,to jo! :yes:
😉 >😁 Haha,ty si ale de*il,jsem ještě teda neslyšel že by tak chip zvyšoval výkon.Hmm..to jsou my ale novinky. :yes: A teď k tomu volvu,moc povedená věcička :yes: :yes: :yes:
Moc se to povedlo pánum od Heico. Opravdu škoda fotek interiéru...ten má volvo S80 fantastický a to konzole + jen 2 sedadla vzadu...to by mohlo vypadat moooc dobře. Ale raketa to není, spíš takový lehký atlet :yes:
Mozna ze ho tak podelali ze se zan stidi. >😒] >😒] >😒]
Dani cestina :no: :no: :no: >😁 odborny nazor :no: :no: :no: >😒] >😒] >😒]
Jdi uz do haje! ;-\ :no:
hattori_hanzo
Další fotky včetně interiéru a dalších informací si můžete prohlédnout tady -> [odkaz] 😉
:yes: :yes: :yes:
Tedy stred pristrojovky se mi liby ten puvodni. Ale i tenhle je SUPER!!! :yes: Ta imitace karbonu! SUPER!!! :yes: :yes: :yes:
hattori_hanzo
Mno,víš,to není imitace... 😉
O to lepsi! A ten stlopek vzadu! Jen se mi trochu neliby ze takovy tenky hore-neprakticky.
dík za odkaz, ineriér stejně hezký, jako exteriér. Moc povedebé auto. Je to oživení už tak solidního designu. :yes:
Musim říci že je to moc povedené jak exterier tak interier.Už dlouho jsem neviděl něco tak povedeného.
hm takyto tuning mam rad...nieje to sice britva auto...ale fajnovy, nadupany, velmi pekny sedan...