Novinky
Diody jsou parádní. Ty by tam Volvo mělo dávat sériově. Lak taky fajn, ale leštěnej hliník to neni. Zajímalo by mě jak to udělali s tim 4x4 pohonem. A samozřejmě postrádám fotky interiéru.
No a??? Volvo S 80 AWD neznas???
Jinak to opravdu nemyslis vazne aby ty diody delali v serii. 😲
Jinak to opravdu nemyslis vazne aby ty diody delali v serii. 😲
proc by nemeli ? ty diody sou fantasticky !
skoda ze neukazali interier. taky by me docela zajimala spotreba, maximalka, 4x4, dostupnost a... cena >😁
skoda ze neukazali interier. taky by me docela zajimala spotreba, maximalka, 4x4, dostupnost a... cena >😁
Na mým RSu mám taky diody a mnohem lepší, taky tahle metla mi příjde moc nedodělaná. A z O-100 to mám pod pět, 350 koní je ubožárna, já mám s čiplou O II RS přes 500 kobyl a 800Nm.
Ty si ale *,co tady kecáš?? >😁 Moooc sem se zasmál¨.To si val mamince a ne auto.cz >😁 >😁 že by se dělal chip s takovým zvýšením výkonu?? >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 hmmm,to jo! :yes:
Moc se to povedlo pánum od Heico. Opravdu škoda fotek interiéru...ten má volvo S80 fantastický a to konzole + jen 2 sedadla vzadu...to by mohlo vypadat moooc dobře. Ale raketa to není, spíš takový lehký atlet :yes:
Další fotky včetně interiéru a dalších informací si můžete prohlédnout tady -> [odkaz] 😉
Tedy stred pristrojovky se mi liby ten puvodni. Ale i tenhle je SUPER!!! :yes: Ta imitace karbonu! SUPER!!! :yes: :yes: :yes:
hm takyto tuning mam rad...nieje to sice britva auto...ale fajnovy, nadupany, velmi pekny sedan...
Ale redakce: Kde je sakra maximalka??? 😐