Novinky
Možná by stálo za to dát sem i nějaké nezalepené fotky Scionu, zas tolik rozšířený a všeobecně na českém dvorku známý model to není. Takže třeba (včetně povídání a specifikací): [odkaz] Celkem bych se nedivil, kdyby ho Toyota přetáhla taky do Evropy, na poměry v naší části EU by to obstálo i jako docela velké rodinné auto >😁 Navíc je to formátem crossover v doposud nepříliš vytěženém military looku a je třeba sebou hodit, než sem Dodge přivleče definitivu Hornetu [odkaz] nebo Hyundai výsledek svého Hellionu [odkaz] (nechce mi tam skočit link na conceptcarz, tak dávám jiný i s dívkami 😃 Samozřejmě taky Kia, která co nevidět začne vyrábět Soul [odkaz] Jako vždy v ČR a okolí uvidíme podle ceny.
Nebal bych se zaradit i Skoda Yetti, ktery mozna, pri pouziti nejake modifikace platformy Tiguanu (jdou takove zvesti), bude snad o neco vetsi nez pidi koncept.
Hmm... :yes: , to by nebylo špatné. Tak hlavně aby to nedopadlo nějakým příliš velký kompromisem. Původní Ingenlathův koncept by se do téhle rodinky opravdu dobře hodil. A k tomu nějaký z těch nových přeplňovaných VW motůrků a bude veselo 😄
predok mi silne pripomina i10 z ineho clanku....
Všechno něco připomíná, však víš 😄 Chromlišta, kterou teď Huyndai používá napříč maskou (tedy taky i10) zase vypadá jako vzpomínka na Hondu Civic (sedan) a tak dále pořád kolem dokola. Mně ta Scionu a dalších spíš zajímá celková figura. Pocitově mi to je mnohem bližší než věčné variace na P207.
Davam do noveho prispevku aby si mohl opravit: Odkaz na Hellion je zly!!!
Kia udelala dve Souly?Jeden je sakra zeleny! 😲
Kia udelala dve Souly?Jeden je sakra zeleny! 😲
Jinak Scion opravdu neni auto ktere by se libylo kazdemu. Predny narazniky jsou vzdy jakoby vyboulena. 😐