Novinky
0
Nie je na konci videa vidno sedan striebornej imprezy? >😁
Blue Sun
0
Taky jsem měl ten pocit.
Video pěkné...
Ale hlavní tam je ten sedan! Z boku není co vytknout 😉 :yes:
Ale hlavní tam je ten sedan! Z boku není co vytknout 😉 :yes:
Koukam,ze Subaru ma novej reklamni slogan... >😁 :yes:
Ten song odnekud znam, ale nepamatuju si nazev poradi mi nekdo? >😁
Naučme se prosím rozlišovat WRX a WRX STi, ty auta jsou dost odlišná 😉
Tedy kvuli teto reklame ne. Ale to auto ma celkem podareny predek. Proc by se mel menit? Vzhled je podle mne All Dente. :yes:
Ale ten sedan... 😒 :no: :no: :no:
Ten tedy ne! Fanousci volaji kde je sakra WRI STI sedan?!! Ale ten tedy nebude. Ten vuz vypada tak tezkopadne. Jako kdyby byl fufr takovy pridelani batoh. 8-s
Ale ten sedan... 😒 :no: :no: :no:
Ten tedy ne! Fanousci volaji kde je sakra WRI STI sedan?!! Ale ten tedy nebude. Ten vuz vypada tak tezkopadne. Jako kdyby byl fufr takovy pridelani batoh. 8-s
Čoveče, mě se to zase líbí o mnoho více než hatchback. Jasně, že sto lidí sto chutí, ale obecně bych řekl, že k réze zadeček patří. STi na 99,999% nebude sedan, WRX ovšem ano, a i z toho můžeme mít radost. STi je dost radikální auto, u nás kusové prodeje, ale WRX by mohlo hatchem jít prodejně nahoru + k tomu pár sedánků pro potěchu oka 😄
Už jsem taky přestal tesknit po sedanu, hatch je neporovnatelně praktičtější. Jediné co mi bude u nové Imprezy chybět bude to nádherné veliké křídlo na plochém kufru u vrcholné verze. Mimo jiné ten sedan vypadá divně, ale k batohu např u Thalie nebo Fábie bych to zas nepřirovnával.... Slogan je absolutně dokonale propracovaně výstižně parádní a úplně mi mluví z duše 😉 :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Ještě k těm Subaráckým sloganům: všude po světě mají obecně parádní slogany, např. v USA je to "airbagy chrání vaše životy, pohon všech kol chrání airbagy", který mi přijde hodně dobrej - jednoduše je to věcné, žádná utopie.
[odkaz] Zajimave! :yes:
Co je na tom zajimavyho ? Za A) Nudna pc animace...za B) bez myslenky...za C) nejsi prvni, uz to tady jednou bylo v newsech
...sekunde je pan inza dlouhy-evidentne >😁 >😁
Prosim vam muze mi nekdo prelozit co rika ten inzenyr na konci ? 😄 Nemcinu neovladam...
V Německu probíhá testování automobilů na té nejvyšší úrovni. Z toho zcela logicky vyplývá, že Subaru je automobil na té nejvyšší úrovni. BRAVO SUBARU >😁 >😁
ten sedan dost pripomina Thaliu, uvidime vo verzii WRX STI ktora sa mozno na nas trh ani nedostane 8-s