Elektromobily
Xylo
1
" to jsou třeba baterie s tuhým elektrolytem, které má použít již avizovaný sedan ET7" Takže se zdá, že baterie s tuhým elektrolytem už jsou zřejmě připraveny na hromadnou výrobu. V případě čínského výrobce dokonce uvádějí už příští rok. K tomu možnost výměny baterií (vybitá za nabité) a prodej bez prostředníka, to vypadá velmi (pro mě) zajímavě.
Hendly
0
Vypadá to, že se blíží scénář Nokia...
kam se to hrabe na tohle 😉 https😐/fdrive.cz/…utni-spicku-6979
Z tych desiatok roznych cinskych elektroaut sa mi nio pozdava asi najviac... aj dizajnovo aj technologicky velmi sympaticka a perspektivna znacka. A s nejakou technicky slabsou znackou z ameriky by som ju nezrovnaval nakolko nio je kvalitou aj spracovanim o parnik inde.... bravo nio :yes:
Pokud to budou lidi fakt kupovat... tak už nám není pomoci.
Zcela dobrovolně se vzdát nejen relativní svobody při individální mobilitě, ale i ekonomické nezávislosti na extrémně "nezdravém" režimu, to už vyžaduje ztrátu všech základních reflexů.
😒
Zcela dobrovolně se vzdát nejen relativní svobody při individální mobilitě, ale i ekonomické nezávislosti na extrémně "nezdravém" režimu, to už vyžaduje ztrátu všech základních reflexů.
😒
To jako že platit v paliva většinu ceny státu a zbytek peněz posílat z Evropy pryč do Ruska či Arábie je známka svobody?
A v čem je to omezení osobní svobody? že si můžeš natankovat doma?
A v čem je to omezení osobní svobody? že si můžeš natankovat doma?
Tak je budeme nepřímo posílat přes plynovod, to je opravdu výhra. A natankovat doma nemůžu, můžu maximálně dobít drahou a nedostatečnou baterii.
Už jsem to tady dneska jednoupsal - ale zkopíropval jsem to, ať to nemusíš hledat.
Drsným protlačováním jinak nesmyslných elektrovozidel jednoznačně potlačují individuální mobilitu.
Umíš si představit, že s mým letitým Puntem pořád ještě dokážu jet spolehlivě pod 5 litrů benzínu? A má nadrž na 50 litrů...
Současné Tipo sice jezdí asi o litr dráž, taky je o hodně větší, a má nádrž jen 45 litrů - netuším proč - ale i tak spolehlivě dojede 750 až 800 km, a pak bude potřebovat asi 3 minuty na natankování.
To já budu potřebovat delší pauzu!
Benzínové motory jsem znevýhodněny a brzy budou de facto zakázány... a pro jistotu životnost těch existujících je už dnes snižována "řepkovými ***mi", ale 5% je málo, začíná se šířit 10%...
No a v případě Číny to má ještě speciální podtext. Kupovat čínský produkt je vlastně zločin, poprvé podporuješ zločin, při kterém ukradli technologické informace po celém světě, a podruhé podporuješ zločin režimu na vlastním obyvatelstvu.
A zcela prakticky - lidi to vám fakt nevadí, že polovina čínských produktů nefunguje hned po zakoupení a ta druhá půlka přestane fungovat nejpozději po dvou letech?
To vám nevadí, že Evropa ztratí schopnost si cokoliv sama vyrobit?
Drsným protlačováním jinak nesmyslných elektrovozidel jednoznačně potlačují individuální mobilitu.
Umíš si představit, že s mým letitým Puntem pořád ještě dokážu jet spolehlivě pod 5 litrů benzínu? A má nadrž na 50 litrů...
Současné Tipo sice jezdí asi o litr dráž, taky je o hodně větší, a má nádrž jen 45 litrů - netuším proč - ale i tak spolehlivě dojede 750 až 800 km, a pak bude potřebovat asi 3 minuty na natankování.
To já budu potřebovat delší pauzu!
Benzínové motory jsem znevýhodněny a brzy budou de facto zakázány... a pro jistotu životnost těch existujících je už dnes snižována "řepkovými ***mi", ale 5% je málo, začíná se šířit 10%...
No a v případě Číny to má ještě speciální podtext. Kupovat čínský produkt je vlastně zločin, poprvé podporuješ zločin, při kterém ukradli technologické informace po celém světě, a podruhé podporuješ zločin režimu na vlastním obyvatelstvu.
A zcela prakticky - lidi to vám fakt nevadí, že polovina čínských produktů nefunguje hned po zakoupení a ta druhá půlka přestane fungovat nejpozději po dvou letech?
To vám nevadí, že Evropa ztratí schopnost si cokoliv sama vyrobit?
Zaujimave, ze japonske a korejske auta nevadia, a to su tiez mimo EU. Ale EU uz ma plan, ako do 10 rokov dobehne Cinu 😄
Kde je to omezování "individuální mobility"?
Auta dostupnější než kdy dříve.
Stará auta bez omezení provozu.
Jestli neco omezuje mobilitu tak stav a opravy silnic v ČR.
Auta dostupnější než kdy dříve.
Stará auta bez omezení provozu.
Jestli neco omezuje mobilitu tak stav a opravy silnic v ČR.
Vladimír Iljič Lenin (jehož "pyramidální mozkové buňky ve třetí vrstvě" byly ve skutečnosti degenerativní změny způsobené syfilisem) kdysi prohlásil, že "kapitalisté nám prodají i provaz, na kterém je pak oběsíme"
Sice to byl syfilitický a odpudivý skřet, ale v tomhle punktu (rozvinutý svět vs. Čína) evidentně predikoval dobře. K naší velké škodě :no: :no: :no:
Sice to byl syfilitický a odpudivý skřet, ale v tomhle punktu (rozvinutý svět vs. Čína) evidentně predikoval dobře. K naší velké škodě :no: :no: :no:
Pokud elektromobily skutečně dosáhnou toho rozšíření, o kterém zdejší orální elektrofilové zatím jenom vlhce sní, bude jejich nabíjecí elektřina taky masakrózně zdaněna, na to si vsaď
A protože z Evropy progresivisticky vymisťujeme většinu výrob pryč, tak budeš posílat ranec peněz do Číny. Čili, píchni jako řízni. Jenom se v souvislosti s přechodem na elektromobilitu miliardy eurů vyhodí doslova do luftu - a 80-90% lidí drasticky zchudne
A to se fakt vyplatí 😁 😁 😁
A protože z Evropy progresivisticky vymisťujeme většinu výrob pryč, tak budeš posílat ranec peněz do Číny. Čili, píchni jako řízni. Jenom se v souvislosti s přechodem na elektromobilitu miliardy eurů vyhodí doslova do luftu - a 80-90% lidí drasticky zchudne
A to se fakt vyplatí 😁 😁 😁
smekyyy
Příspěvek podléhá schvalování.