Novinky
0
cele to je sice pekne .. ale seria .. ako poznam VW bude slusni KOMUNISTA .. tak jak eos ... nic nehovoriace konzervatvne .. toho sa bojim .. a ono to tak dopadne ;-\
0
tomuto vozu chybí styl,motiv na mě to působí bezpohlavně,na nic to nenavazuje.typické pro tuto automobilku,zase dokázala,že jí chybí invence 😒
0
Ved niekde sa objavili spy fotky a tam to vyzeralo ako golf s nizsou strechou :-! :no:
Cele mi to pride velmy podobne projektu pro ceed. tiez je to len taky sklepnuty seriovy hatch. myslim ze novy golf bude dost podobny a este to budu hlasit ako pozityvum ze pozrite novy golf vychadza zo sportoveho Scirocca. 😒
Již jsem si myslel, že se něco stalo a nebude denní dávka masáže od redakce auto.cz, ve vztahu k VW. Nestalo se nic a tak opět masáž z dílny VW za podpory www.auto.cz
Skoda, ze cena bude vysoka...Takze radsi C30. Ale jinak se na nej moc tesim, jsem zvedavej...Koncept ma koule...ale bojim se, ze VW (jako tradicne) šmrncovni koncept oholi a zbyde jen tuctovka
Potesilo mne jak se to pekne nahralo. Cukalo to jen na zacatku. Tak jsem si to chtel protocit. Ale nejde to. ;-\ :no: :no: