Novinky
Porsche Panamera GTS je ve 130 hlučná??? To jako vážně???
Ten "aero svist" mě taky zarazil, ale na relativně hlučnější podvozek tu narážel Machi už koncem října 2018😒br />
"A teď už Panamera GTS
Modely GTS jsou většinou moje nejoblíbenější, nejlíp podle mě kombinují sportovní vlastnosti s každodenní použitelností. A přesně tohle jsem čekal i od panamery – v normálním režimu stoprocentní pohodlí a na okruhu nečekané výkony.
Vzhledem k výše popsaným polním/pouštním podmínkám, si disciplínu „každodenní použitelnost“ s jistotou hodnotit nedovolím, zpomalovacích prahů všech různých velikostí a tvarů však bylo v Bahrajnu víc než dost na to, abych si všiml nečekaně nervózních reakcí podvozku. Rány na nerovnostech a větší hluk od kol jsou něco, co jsem třeba v Cayennu GTS nikdy nepozoroval. Jasně, SUV kontra sportovní sedan/divnokombi, ale i tak byla odpověď vzduchového podvozku na retardér občas dost intenzivní. I když vezmu v potaz standardní dvacetipalcové obutí. Třeba se někdy svezu i v Česku, abych se mohl pod hodnocení komfortu podepsat."
https😐/www.auto.cz/…sny-okruh-125543
Modely GTS jsou většinou moje nejoblíbenější, nejlíp podle mě kombinují sportovní vlastnosti s každodenní použitelností. A přesně tohle jsem čekal i od panamery – v normálním režimu stoprocentní pohodlí a na okruhu nečekané výkony.
Vzhledem k výše popsaným polním/pouštním podmínkám, si disciplínu „každodenní použitelnost“ s jistotou hodnotit nedovolím, zpomalovacích prahů všech různých velikostí a tvarů však bylo v Bahrajnu víc než dost na to, abych si všiml nečekaně nervózních reakcí podvozku. Rány na nerovnostech a větší hluk od kol jsou něco, co jsem třeba v Cayennu GTS nikdy nepozoroval. Jasně, SUV kontra sportovní sedan/divnokombi, ale i tak byla odpověď vzduchového podvozku na retardér občas dost intenzivní. I když vezmu v potaz standardní dvacetipalcové obutí. Třeba se někdy svezu i v Česku, abych se mohl pod hodnocení komfortu podepsat."
https😐/www.auto.cz/…sny-okruh-125543
No já v tom nejel, tak se budu muset zeptat známého, který si novou Panameru koupil. Nějak si to neumím představit, že skutečně movití klienti po padesátce, kteří hledají pohodlí a luxus, přesednou z kategorií A6/7/8 nebo MB-E/S na vzduchu, nebo BMW 5/7 do Porsche a nevyzkouší si to a budou si za ty prachy užívat hluk. Když může být v tolika autech při 130 i při 160 tichoučko a pohodlí, tak nechápu, proč v tomhle vrcholu techniky má být hluk a nepohodlí.
A novinářský testy mě už moc neberou. Teď zase všichni opěvují Enyaq a iD.4 jak mají úžasný, tichý a komfortní podvozek. Houno leda. Projeďte si to někde po záplatovaný cestě 3. třídy. Větší prkno, jak Passat. Není nad vlastní zkušenost.
A novinářský testy mě už moc neberou. Teď zase všichni opěvují Enyaq a iD.4 jak mají úžasný, tichý a komfortní podvozek. Houno leda. Projeďte si to někde po záplatovaný cestě 3. třídy. Větší prkno, jak Passat. Není nad vlastní zkušenost.
Panamera (tím spíš GTS) má ve srovnání s A8/7er/eSklase výrazně sportovnější charakter (se všemi pro i proti), takže kdo od ní čeká komfort na úrovni eSklády je buď naivní, nebo s ní prostě nejel (jak píšeš i ty).
Ten hluk od podvozku je popsán jako relativní - ve srovnání s Taycanem, nebo Cayennem.
Ten hluk od podvozku je popsán jako relativní - ve srovnání s Taycanem, nebo Cayennem.
Je jeden den hodně nebo málo? To nestačí k úplnému pochopení podstaty Porsche Taycan Cross Turismo: nemohu říci všechny podrobnosti o pohodlí a ovladatelnosti elektrického vozidla, nemohu vám říci o nabíjení baterie a dlouhé cestě. To je však dost na to, abychom se podívali do budoucnosti. Elektromobil Porsche Taycan otevřel dveře do nového světa - do světa s perspektivou 10-15 let dopředu.
Od počátku roku 2000 svět neznal tolik epochálních automobilů. Celosvětově si určitě všimnu Tesla Model S a Nissan Leaf: tyto dva modely nastavily současný trend pro elektrická vozidla. Pokud jde o historii Porsche, určitě jej budu nazývat Cayenne - právě tento crossover dal finance a pevný základ pro další projekty společnosti. Můžete s nimi zacházet jinak, milovat nebo nenávidět, ale faktem je, že s příchodem těchto modelů byl svět rozdělen na „před“ a „po“.
Elektromobil Porsche Taycan Cross Turismo je jedním z těch epochálních vozidel, která již formují budoucnost. Zatím se na obzoru rýsuje jen pár nových produktů, které mohou stejně dramaticky změnit automobilový svět. Ale jsou někde tam venku, v plánech na předobjednávky se slibnou na 1-3-5 let (tím zdravím Lucid Air). A revoluční elektromobil Porsche Taycan Cross Turismo je již tady! Model Porsche Taycan Cross Turismo je zejména pro skupinu VAG a obecně pro svět automobilů/elektrických vozidel přináší tolik zásadních změn, že by to stačilo na 2–3 znatelné novinky. Elektromobil Porsche Taycan Cross Turismo již dnes přináší revoluci, a po 10–15 letech budou všechny výše uvedené úspěchy považovány za samozřejmost. Ale pamatujte: začalo to tady a teď pouze s jedním elektromobilem, jehož název je Porsche Taycan Cross Turismo!
BRAVWO PORSCHE
P.S. Moje velké poděkování patří celému teamu ACZ - za výtečný test, profesionální fotografie a výstižné video!
1. Nie to on.
2. Dík za on-line odborný lékařský posudek chatovacího bota, udělala jsi mi můj den)))
Dejte ban tomu EQOhujerovi! Nemá co tady dělat!
GTI byl tisíckrát lepší. Milionkrát
Větší C0C0T než ja, tady byt nemůže 😉