Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autofun

Zpět na článek

Extravagantní karoserie, zlatá kola, zvířecí vzory. Pamatujete si na Škodu Fabia CCF?

15 komentářů

JirkaV8
Kdyby jste raději motoristy vedli k tomu, jak se starat o vůz. 😉 Než tady ukazovat takového Dana Nekonečného 😒]
JerryFuckman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
nope
Neotirej se o Dana ty nulo!
SKAY
A mato děravý výfuk? Toje LPG vtom kufru 😁
wakantanka
Žeby zásobník pre vzduchový podvozok?
kwak
No tak asi někomu se to líbilo. Já osobně raději takové sleepery, kde nic moc vidět a pak natře pr​del auťákům o dvě třídy vejš :-!
Jerry.Gunman
Ovšem nejlepší tuningovou vychytávkou je vzpěra kapoty z dřevěné desky, kterou odloupli kdesi z kadibudky (fotka 11/21) - a "předvytrhnutá" záplata na palubní desce (9/21), která by snad mohla krýt airbag?

BTW, zdravím hovňouse "Fuckmana", který, jako správné lejno, přijde dozajista smrdět i pod tento můj příspěvek
JerryFuckman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Audi
Vidim,ze si si nasiel ctitela 😁
Ratam,ze to je ten isty dusevne chory panacik EQS alias GTE.
JerryFuckman
Jerry.Gunman
To víš, šlapal jsem "někomu" na bebíčko a - tak se "náhodou" vynořil tenhle hovňous. A jako každé jiné lejno, i tohle dělá to jediné, co u mí - smrdí. Shit-list je v tomto případě velmi oprávněný.
Ostatně, vidím-li správně, stihl okopírovat profil i WinDízla, takže tady už budou smrdět dvě ***

Zkus se pátkrát vymezit proti elektro-positive kookootismu, který se tu stále více roztahuje - a také se na tebe přilepí 😁 😁
JerryFuckman
uxauxa
Víte jak zdvojnásobíte cenu takové tuning káry?
Ne?
"Když mu natankujete plnou nádrž "
netcar.xx
To je ze Zimbabwe?
Václav S
Auto šlo do věčných lovišť a kola mám já :-! jedno trosku hází

https😐/m.autorevue.cz/…magegallery.aspx?…