Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Genesis G70 Shooting Brake oficiálně. Chce dokázat, že to značka s Evropou myslí vážně

13 komentářů

beibej
Je to takový divný hatch jako bylo Signum. :no:
twistedTSD
Držím palce. Ten interiér je úplně oáza pro duši v době, kdy se evropské automobilky předhání v dotykových nesmyslech.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Arese
hatchback s trochu delším zadkem. Nechápu, kde by se v tomto případě vzal kombík nebo shootig brake! Nebo vy tam snad vidíte nějaké boční okno za zadními bočními dveřmi? Vždyť to auto končí za C sloupkem! 😒]
Emel
Alfě by slušel kombík, to jo.
Tohle si ale nejsem jistej, spíš mám pocit, že s tím zadkem Genesis podobně jakou u SUV bojuje...
škodovák
že třeba Alfě by takový model slušel. Palec nahoru, vidím v tom Giulii SW. 👌
skejpa
Sest valcu, dobrej interier bez tabletů, hezkej design ? Ano, to chceme.
ptr078
Presne tak, tazke na zadok, prilis vela elementov. Mam rad kombiky, ale toto sa nepodarilo
Crematoriant
Tak na tohle auto se hodně těším! Vypadá krásně a originálně. Jelikož je na stejné platformě jako KIA Stinger bude s tím hodně velká paráda jezdit. 😊
Midlosek
to mě trochu děsí. Dost velké, vytrčené a moc mi k tomu celku nesedí. Když už to musí být tak velké, mohlo to aspoň kopírovat styl světel, aby to víc zapadlo. Ale co se nelíbí mě, může jinému připadat pěkné, takže asi tak...
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
12MM
Je to naprosto skvělé a já ho dávám do nejužšího výběru nového vozu pro 2022-23 :yes: :yes: :yes: :-!
CICZERO