Motorky
....budeme moci sledovat porovnaní naseho Lukase Peska s valentinem Rossim-vezmeme novou Hondu(125)prdneme na to cislo 46 a Derbi(125) s cislem 52 😉
škoda že mi není 16.kurňa to je nářez. :yes:
To teda špica je,nejkrasnějši 125. Aprilia je sice nejsilnějši ale už jen to že je to 2T kdo to viděl lit do benzinuolej,tak to je maras. 4T 4ever!!
No ty se asi moc nevyznáš :no: RS má odělený mazání,takže se s benzínem mísí olej sám.Dvoutakt 4ever :yes:
kolik myslite že to tak pojede? moc se v tom kolik to ma koni a tak nevyznam. tak by rpo me bylo směrodatnějši prostě jen čislo v km/h 😁diky za odpoved
Doufam ze Ridicak udelam ja ji musim myt
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒]
No tady v nemecku stoji 3.500 Euro
Tak uvidime kde bude lepsi cena 😄
Cauky a kupujte >😁
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒]
No tady v nemecku stoji 3.500 Euro
Tak uvidime kde bude lepsi cena 😄
Cauky a kupujte >😁
Si myslim že se to těď vyplatí v Německu, vzhledem k momentálně
extrémě sílící koruně :yes: Jinak k motce: Je fakt parádní a jestli technický data nekecaj tak by to mělo jet víc než malý CBR(ale asi jen o kapku) a vypadá mohutnější. Kdybych chtěl silnici tak volim tohle, jenže já už sedlám Varana takže paráda 😄.
extrémě sílící koruně :yes: Jinak k motce: Je fakt parádní a jestli technický data nekecaj tak by to mělo jet víc než malý CBR(ale asi jen o kapku) a vypadá mohutnější. Kdybych chtěl silnici tak volim tohle, jenže já už sedlám Varana takže paráda 😄.
ještě dotaz vedle - bude njaké video k testu BMW M3?
děkuji
Proto taky male cbr dali dozadu papucu z kola,protoze ta motorka je aprilii RS na mile vzdalena-ta nikdy 170km/h nepojede.