Testy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeTEST Mitsubishi L200 Plus Double Cab Instyle – Sympatický pick-up na každý den
20 komentářů
Negr86
Auto pěkný. Ale pro mě mimo mísu bez benzínu V6.
Beefcake
Do praktickeho, ci pracovneho auta generator zvuku.... A este benzinu. Ked sa za to nytovanie hanbite, tak to nepredavajte/nekupujte.
Som rad za ten paket plus u L200 a zvysenie vykonu ( potom aj ten kroutak vyse 500Nm je tu uplna supa ) a co mam info od predajcu tak o tieto "plus verzie" je u nas velky zaujem a to aj mimo firemne predaje .. ale ani sa nedivim.... lebo takyto pickup si rozhodne zasluzi aj viac ako len 150 konikov .... co viac dodat... L200 je momentalne topka... komfortom a podvozkom drti uz kusok "rozmaznaneho" hiluxa... rovnako je aj najobratnejsia v segmente ( s najmensim polomerom otacania ) a s najlepsou spotrebou pritom stale za ferovu cenu .... v podstate L200 na tom nikdy nebola lepsie ako dnes... a to v podstate aj vizualne... takto nejak si predstavujem idealny pickup na vsetko... L200 je momentalne v topforme... a ja len tisko zavidim jej zakaznikom.... ale na druhej strane mam z nich radost ... L200 im bude vzdy verny a spolahlivy spolocnik ...
Kryt korby :yes:
LED rampa :yes:
Disky :yes:
Farebne polepy :no:
Dik za tento test... uz som tu od mitsu ani nic necakal tento rok ( k uplnej dokonalosti tu chybala len jednofarebna kasna bez polepov ) ... takze diky ... :yes:
Pěkný mišák :yes:
Raz by som tu chcel vidiet piatkovy test hilux vs L200... ale kto uz nahodou ma odsledovane tieto porovnanicka a videa na nete... da mi za pravdu... kral je tu len jeden.. a momentalne je nim celkom jasne L200 ( snad len interierom je hilux sofistikovanejsi ale to u pickupu nie je rozhodujuce kriterium ) :yes:
Inak aj v terene neraz plati ze nie vzdy je vyhoda byt co najvacsi a najtazsi... a teraz nemyslim polnacku ktoru zvladne aj sandero stepway... ale skutocny teren s patricnym krizenim nsprav kde sa pohybujes doslova krokom ... a tu kraluju prave kusky ako hilux L200 ranger :yes:
Keď budeme v tejto triede a vidím čo chcú za Ranger Raptor “bez motora” 🙈 tak dviham obočie.
Tak ono v prvom rade su toto terenne pickupy... s tuhym ramom a redukciou... ak ta neberie teren tak potom chapem... to potom radsej spominany RAM... ten na polnacku postaci... vyzehli ju iste paradne uz len tou svojou vahou ...alebo co tak rovno bezny E klasse v dvojkolke ... bude komfortny a na dialnici aj rychly
Inak mitsu by malo tiez predstavit nejake nekompromisne L200 nieco ako ranger raptor.. len obavam sa ze to bude urcene len pre australiu... mohlo by sa volat triton absolute... drzim palce nech to vyjde hoc v eu to aj tak nebude...
Samozrejme rozmery, spotreba (riešenie LPG) sú trochu atypické na to čo sme zvyknutý tu v EU.
edit: RRaptor je podvozkově v podstatě kopií dakarských aut, tzn. nerozhodí ho ani rychlé tempo, vzadu nemá listové pera ale vinuté pružiny, chování je někde jinde, ale na druhou stranu ta nosnost asi nebude nic moc...