Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Mercedes-Benz EQE se rýsuje. Menší bratr EQS se ukáže ještě letos

Ve Stuttgartu letos rychle rozšiřují paletu elektromobilů. Ještě letos se dočkáme také Mercedesu EQE, velkého modelu o velikosti třídy E.
Zpět na článek
27. 5. 2021 09:16
Re: Další smutné zprávy
hele je mi to buřt ale nedohledal bys mi, jaké náhradní díly na elektromobilu stály takový ranec? strašně by mě to zajímalo...
27. 5. 2021 07:49
Re: Elekro Mercedes ne !!
PS: budeš naštvaný čím dál víc, jelikož se přestanou vyvíjet spalováky, takže očekávej v příštích několika letech recenze v drtivé převahy elektromobilů a několika málo exkluzivních spalovacích aut.
27. 5. 2021 07:46
Re: Elekro Mercedes ne !!
Bez šance kamaráde, bez šance. Je to jen popření skutečného světa, už teď automobilky ví, co budou vyrábět za 9 let, co ne a kde ne. Z toho prostě není cesta zpět, celý svět přechází na čistou mobilitu, čistší zdroje energií a nikdo se Jarose71 ptát nebude, co si on o tom myslí. I ČR na to má nejmenší vliv, jelikož veškerý důležitý trh je kolem nás a co se stane, když nebude moct škodovka prodávat po světě? Nebude vyrábět, svých usoplených 100k aut pro český trh jí nevytrhne, to je dobrý tak maximálně pro limitku, ale ty jsou za extra příplatek a to by nekupoval už vůbec nikdo. Navíc, škoda není česká, ale patří němcům, tedy až Diess řekne "končíš se spalováky", tak prostě končí.
Bohužel jsi zatím na začátku prožitku fází smutku, popření. Následně přejdeš na hněv, protože si uvědomíš, že s tím nic nezmůžeš. Pak přejdeš přes smlouvání k depresím a zakončíš to smířením s realitou, případně dojdeš na to, že si tady plival hnůj a jednoduše si neměl pravdu.
27. 5. 2021 07:34
Re: Další smutné zprávy
https://cz.sputniknews.com/ :D
Ty jsi jasný volič SPD, nebo magistra sputnika DHL Volného, že? Opravdu chceš dávat odkazy na "magazín", který je usvědčený z manipulace s pravdou i manipulátoři.cz, poslední reálný test 20.8.2017, ještě k tomu od externisty? :-O :D
https://manipulatori.cz/…ji-kde-tankovat/
Avatar - Jaros71
27. 5. 2021 00:51
Elekro Mercedes ne !!
Díky , strčte si ty elektro pokusy do zádele !!!

Tohle šílenství za pár let zhasne na tom že to téměř nikdo nechce a nekoupí.. :no:
Avatar - WinDiesel
26. 5. 2021 18:00
Re: Vítejte v rodině EQ
Je třeba vysosat co nejvíce dotací, dokud to jde !!!
26. 5. 2021 15:37
Re: Vítejte v rodině EQ
I jako fanda Mercedesu - ty pracujes pro Mercedes a jsi za to placeny, zejo? Protoze tohle uz je uplna PR agitka nic jinyho ;-\

Jinak jsem necekal, ze Mercedes bude tlacit ekvivalent Ecka v elektrice tak rychle. My slel jsem, ze si daji tak 2 roky na zpetnou vazbu z prodeju EQS. Vsechno u EQE nakonec bude zalezet na cene. Drzim palce.
Avatar - _EQS_
26. 5. 2021 15:25
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.