Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Na internet unikly snímky interiéru elektrického BMW i4

16 komentářů

ptr078
Zda sa mi, ze uz aj premiova d3 dizajnovo preslapuje na jednom mieste a vari z vody. Dudam, ze si bmw udrzi technicku uroven, lebo koli dizajnu sa v nasledujucich rokoch bavoraky kupovat nebudu.
Lubo
Nejako ubudli…
LORASI
zrusili tlacitka predvolenych stanic ( co je skor plus ako minus ), ale ubudlo ovladanie klimatizacie a vyhrievania / ventilacie sedaciek, co je podla mna velka skoda. interier je evoluciou aktualneho, takze za mna v pohode. nechapem ale, preto stale, este aj do EV tlacia kozene potahy, ktore nie su v sulade s filozofiou EV, ale hlavne ( podla mna ) su najmenej pohodlny povrch v porovnani s alcantarou a latkou
webpaja
Ta tlačítka na předvolené stanice sloužila jako RYCHLÁ VOLBA PRO COKOLIV. Pro telefonní číslo, nastavení auta atd.

Takže předvolené stanice jsou a byly šumák, tohle je šmejdstvo.
Lubo
Presne tak
webpaja
O chybějícím panelu ovládání klimy a sedadel ani nemluvě. Tohle je další ukázka sešupu. :no:
LORASI
na niektorych fotkach vidiet ... teplota sa bude nastavovat v spodnej casti stredoveho displeju ... fakt hovadina
LORASI
to je funny ... nikdy som ich nepouzival 😊
IceDive
Ja ich vyuzivam ale velakrat sa stane, ze nejde ulozit pod tlacidlo to co by som chcel. Naposledy som si tam chcel ulozit pod menu klimatizacie, kedze X5 ma celkom naprd nastavenie teploty klimy pre zadnu cast. Treba ist cez menu, co dost otravuje najma ked sa s tym decka lubia hrat. Bohuzial to podmenu nejde priradit k tlacidlu. 😞
LORASI
vidis ... teraz ma napadlo ze AC sa vypina v menu a to je fakt divne riesenie ... otazkou je, ci to pojde navolit na tlacitko
Lubo
Na vypnutie klimatizácie stačí stlačiť to stredné tlačítko smerom dole.

Predvoľby 1 až 8 používam denne. Aktuálne som napočítal 29 fyzických tlačítok na stredovom paneli (nerátam okolie prevodovky). Niektoré budú dosť chýbať...
LORASI
myslim, ze sa mylis. myslel som vypnutie AC, nie ventilacie. na vypnutie AC musis do menu. resp. ano, ak vypnes ventilaciu, tak vypnes aj klimatizaciu, ale ak chces aby Ti "fukal" vzduch, ale nebol klimatizovany, tak musis cez tlacitko AC do menu a vypnut AC
Lubo
Konkrétne na novej X5 je v strede tlačítko MENU/ACC (alebo AC - nie som v aute teraz). Stláčaním dole vypínaš a zapínaš klimatizáciu. Tiež mi to trvalo kým som to zistil.
Over si to jednoducho😒br /> - choď do menu kde sa zapína a vypína klimatizácia
- keď si v ňom stláčaj to tlačítko uvidíš
LORASI
jasne, dik za info ... do teraz som vypinal / zapinal cez menu 😊
Lubo
Tiež ctím zásadu, že skutočný muž manuál nepotrebuje :-! . Tak mi to tiež trvalo kým som na to prišiel…
LORASI
manual ? to je co ? 😊