Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Renault Mégane Scénic 1,6e – Óda na prostor

13 komentářů

speedfred
model som mal nejakú krátku chvíľku (ako jazdenku) aj s touto 1.6.
Čo si ale pamätám tak to auto malo fakt hrozné všetky sedačky. Ešte teraz ma bolí chrbát keď si na to spomeniem.
moan78
Tak je to rubrika retrotest. Aspon mas cas pospominat, co si robil takto v nedelu v r 1997. Inak ked si roberiem, ze sme v 1997 kupovali feldu…
Ozzman
Fakt ? To ma ty klasicke francozsky mekke , nez je zacali delat po vzoru nemcu, minimalne ve predu to ke fajn a na to, jak je male, je uvnitr hodne variabilni.
Hammunasakra
Nic moc auto tehdy před 25 lety (inovativní a praktická karoserie to jo = auto NIC MOC) a super nesmysl to dnes vytahovat
traveldrive
Večná škoda MPV, ale svet je dnes divný. Štýl a image má väčšiu cenu ako účel. Tak sa dnes musíme uspokojiť s crossovermi, ktoré pohodlím, variabilitou ani priestorom na MPV zďaleka nemajú.
Ozzman
Ty já rád, škoda, že je někdy po roce 2000 Renault přestal vyrábět 😁
speedfred
Áno, malo to sedačky akoby som sadol do molitanových guliček.😀😀
Inak máš pravdu, fakt to bolo celkom priestrané auto na to aké malo vonkajšie rozmery.
Xylo
Ještě doplním cenu - RN 1,6e za 499 900Kč. To bylo tedy docela dost.
traveldrive
Jasne, MPV využiješ hlavne s deckami, kým nevyrastú. Potom sa už priority menia a chceš zase auto iného razenia. Ja som po Scenicu kupoval Kangoo, tri široké sedačky nevošli hocikam. A pri tomto type karosérie som ostal, aj keď z deciek sú medzitým puberťáci. Ale veľký kufor, vnútorná šírka a rovnako široké miesta vzadu majú stále svoju cenu, a pre mňa je to hlavne pohodlné nastupovanie a vystupovanie a skvelý výhľad z auta. Takže vyhralo Berlingo, aj keď som pokukoval po Grand Space Toureri. Ale to by bolo ďalších asi 6 tisíc, a žena potrebovala tiež auto. Nuž čo, všetci nemôžeme byť aristokrati a kupovať len to najlepšie... 😁
speedfred
Presne tak,MPV bola alebo ešte stále je asi top karoséria pre väčšiu rodinu. Nedávno som som predal aj ja asi už posledné MPV a ďalšie už neplánujem. Deti rastú a momentálne mám aj k dispozícii ešte veľkú Proace. Galaxy bolo jazdne a komfortom topka.
Hammunasakra
To právě kritizuju = mraky věcí ať o technice nebo celých autech se tu neobjevily. Stějně jako je zbytečné xy článkům o nové škodovce stačí když už tak 2-3 tak je zbytečná rubrika o autech co jsou dávno out. No jak kde https😐/www.autoforum.cz/…ra-44-a-23-roku/ 😉
xxc
Dnešný má asi najlepšie sedačky, čo v autách mám. Jedna z mála výhod 😄 Ešte keby mali dlhšiu masáž a nevrzgali pri tom.
SKAY
Scenik kopa rzi.Felda lemy a kuft 😁 :yes: