Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeOpel Grandland po faceliftu: Dostal novou tvář i bohatší výbavu a přišel o X
36 komentářů
TondaSverak
1
měli přestat koupat rozvod. řemen v oleji, který je často naředěn benzínem.. :no:
traveldrive
1
Hej, to bol nápad za všetky drobné...
lamal
1
olej treba menit a nie ho tam nechat 30tis km pri kratkych trasach a potom sa niecomu cudovat
TondaSverak
1
Doporučuje se měnit olej po 10tkm a řemen po 100tkm..holt prémiová kvalita vyžaduje prémiové servisní náklady...je to prostě konstrukční blbina..
lamal
0
Pri kratkych trasach je to bezne, ja to tak robim a nemam male turbo, pride mi to normalne. Pokial s takymi vymenami rata servisny plan v zaruke a je to cenovo OK, pre motor je to len dobre. Korejci tam tiez nenechaju olej viac ako 15tis km ked ponukaju tie dlhsie zaruky, typicky KIA.
jam2015
1
A vo VW olej meniť nemusíš, lebo furt dolievaš čerstvý ako pako!
Mikesus
1
to se stálo nezměnilo? u TDI jsme dolévali během 15 tis. km i 6 litrů. dle servisu naprosto v pořádku. Takže stále to samé.
twistedTSD
0
Rozvody prý byly dávno upraveny.
PEEPEE
0
No pokud je mi známo, tak problém s poškozeným řemenem vyřešili novým typem řemenu, který se již "nedrolí". Každopádně ředění oleje benzínem je nemoc téměř všech současných přímovstřikových motorů, při krátkých jízdách po městě a nejen u 1.2 PurTech. A pokud to někdo nechápe a nemění olej v čas, tak se pak nemůže divit následkům...
CommonUser
0
Chapeme to vsetci, ale mas na vyber ? Ponuka este niekto nepriamy vstrek ?
Mikesus
0
Toyota třeba
Vauban
0
Pytal som sa servisaka a potvrdil mi, ze remene su sice nove ale z loterie 50/50 sa to zlepsilo na 30/70 ale stale sa stava ze niekto pride po 20 tisic km a musia to menit a niekomu vydrzi aj plnu zivotnost, spominal mi tusim 60-70 tisic km menia tieto nove remene, zaviedol sa nejaky system kontroly ci sa zacina drolit a podla toho to menia skor
Lackey
Mám dojem, že doteraz sa Grandland vyrábal vo Francúzsku a kvalita je / bola francúzska.
Definuj tú takzvanú francúzsku kvalitu.
Lepší antikorozní ochrana a občas vrzající interiér ;) :D
A elektrika s vlastním životem, tedy AI.
Tak že by Peugeoty vynikaly skvěle slícovaným interiérem, to bych třeba tak úplně neřekl.
Arese
...automobilka nezmiňuje, protože motorovou paletu už více o.j.e.b.a.t nelze... :-( :no: :no: :no: Velká škoda, protože z hlediska prostornosti a po designové stránce (a to už i před faceliftem) se jedná o zdařilé auto. :-(
hugino
To teraz všetky Ople budú mať rovnaký ksicht ? Mokka,Crossland,Grandland aj nová Astra L budú mať prakticky rovnaký predok aj nárazník.Tak to si dizajnéri moc práce nedali.Toto nerobí hádam žiadna automobilka aby na hatch,crossover alebo SUV dala rovnaký predok.Za mňa je ten nový predok o dosť škaredší a keď už dajú novú prístrojovku tak mohli dať aj modernejší volant.Ten volant je ako päsť na oko. :no: A ešte s tými trojvalcami do dosť ťažkého SUV tak to je pekne mimo.
Jo. zatímco každá jiná automobilka má u všech modelů naprosto jinou příď....
Jo všichni stejnej. Corolla jako by z oka vypadla yarisu nebo land cruiseru. Nebo takovej yaris Cross, jeho žabí ksicht doslova evokuje hilux. A u fordu ty žabí ksichty taky dokážou udělat 100x jinak.
Tak třeba Škodovka, VW,Audi, BMW, MB.... to spíš značí, že Toyota nebude ve většině...
Ford dejme tomu, ale Fokus a Mondeo z dálky pro neznalého taky není až tak jednoduché..
Ford dejme tomu, ale Fokus a Mondeo z dálky pro neznalého taky není až tak jednoduché..
A bmw ma hadam na kazdom aute iny xicht... alebo medved ci audina... to si zase zavalasil... :D
3_diamanty
Podobne ako u mensieho crosslandu je to po facelifte aj tu razom velka parada... tieto nove ople klobuk dole :yes: