Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Martin911Turbo
Nejen u tohoto auta, ale u všech Fiatů krom 500X není v nabídce automat, ani u městské 500, nepochopím...
Jinak vypadá dobře a jako daily car bych s ním neměl problém i s těmi pidi motory
Jinak vypadá dobře a jako daily car bych s ním neměl problém i s těmi pidi motory
3_diamanty
Chcelo by to za mna aj kombik... nic proti oplastovanym hatchom ale cross v kombiku mi dava daleko vacsi zmysel ... fiat ale poslednu dobu uz robi vsetko akosi proti logike a potom sa cuduje ze preco mu to nefunguje... no co na to povedat... proste sila..
topten
pidi naftak, v dnesni dobe, za vic jak pul mega ...
... blaznovstvi
... blaznovstvi
Paulie88
Může Fiat prodávat co chce, protože už nejspíš nebude existovat. 😄
jak to můžeš vědět?
Jen předpovídám? Jeho ubohé prodeje v Evropě a už i domácí Itálii tomu krásně nasvědčují... :yes:
Asi jsi četl příspěvky P. Prokopce to je kašpárek a chodící reklama na vše co je německé. Fiat nemusí vyrábět žádné auto a přesto bude žít. Má tolik aktivit které firmu v pohodě podrží. Do spojení s PSA nedal ani polovinu svého majetku a na to co tam vložil má státní garanci ale PSA si celou částku musel půjčit. Jinak TIPA máme v rodině 2 nikde nic nebouchá nechrasti jak si mnoho lidí myslí. Servis po 15000 za 3500.kč včetně oleje a filtrů. To starší 4 roky 65 tis najeto naprosto pohoda
Arese
verzi CROSS Fiat neodvodil z kombíku, popř. i z kombíku. Jinak naprostý souhlas, Tipu zoufale chybí nový benzínový čtyřválec 1.3 FireFly, ovšem se 6st.manuální převodovkou. 😲
Kombik pisu nahore.
S 1.3 souhlas.
Jsem zvedavej na hybrid. Pokud to bude 4xe s italskym benzinem, tak jsem pripraven ten hybrid "zkousnout" .
Obavam se, ze tam proste nacpou hybrid z PSA.
😒
S 1.3 souhlas.
Jsem zvedavej na hybrid. Pokud to bude 4xe s italskym benzinem, tak jsem pripraven ten hybrid "zkousnout" .
Obavam se, ze tam proste nacpou hybrid z PSA.
😒
Motor je diesel, dle Areseho má dynamiku Oktávky RS, takže to by bylo fakt dobré auto za slušné peníze s ohledem na zvedající se ceny.
tenhle parametr je prvni na co musim koukat aby se dostal domu i s vyfukem, pritom se prinejmensim z recenzi vytraci
ne ze bych po fiatu prahnul, to uz davno ne
a se ctyrvalcovym 1.5 to je uplne jina liga, a pritom ji koupis pod pul mega
zrychleni hodne vypovida o tom, jak pohodove to bude jezdit, aniz bys to nutne vyuzival
podle spritmonitoru chrochtavy tipo 88kW (vic tam neni) prumer cca 5.8 litru, scala 110kW cca 6.3.
tedy chrohravy tipo jezdi u nas o 30 hal na kilometru levneji nez o 30 koni silnejsi scala, a to z jen diky danovymu zvyhodneni nafty proti benzinu.
to se ti zacne vracet mozna po 150tis kilometrech, kdyz nepocitam obecne drazsi servis u chrochtu.
a jako bonus te brzo s chrochtem nepusti do center mest
Navíc zapomínáš na dálniční provoz, kde se rozdíl ve spotřebě nejvíce zvětšuje, tam to může klidně být 5,5 vs 7,5 a to už je rozdíl...
a i tak, 7.5 benzinu na dalnici v tehle kategorii znamena bud 150+, nebo nejaky problem s motorem.
ty ses typickej zaslepenej dunihlav
Jasný, ekoúderko do mne, ale než třívalcový litrový benzín, tak radši dieslový R4 Mjet...
o dynamice aspon neco vypovida zrychleni, ne tocivej moment, a zrychleni na stovku u tohodle chrochtu je o vic jak 1/4 linejsi nez u podobne velky a levnejli scaly 1.5tsi
Ale ano, ja bych ho taky koupil radeji s benzinem, dokonce i kdyby to mel byt litrovy trivalec.
A kombik je na nezpevnenych cestach k zlosti. Pravidelne utrhnes zadni naraznik.
Jak casto ti nestaci 440 litru 5porte?