Novinky
Mikesus
4
na nádrž to ujede odhaduju cca 700km. Takže tankuje 5-6x za měsíc. To mi zas tak hrozné nepřijde.
Přejít do diskuze
"Pokud se na mě někdo namáčkne, a k tomu mě začne problikávat. To nesnáším!"
Súhlas, a k tomu kretén čo mu na zákrutach mimo dediny na zákrutách ujdeš o niekoľko 100 metrov, v dedine nespomaľuje, ide svojou klasickou 70-75. 🤷♂️
Súhlas, a k tomu kretén čo mu na zákrutach mimo dediny na zákrutách ujdeš o niekoľko 100 metrov, v dedine nespomaľuje, ide svojou klasickou 70-75. 🤷♂️
Z Prahy je to cca 1200km, v tankování problém nevidím. Ale zrovna PHEV jako ideal taky ne.
Jeslti najede 4000km, tak to otočí 2x za měsíc
Jeslti najede 4000km, tak to otočí 2x za měsíc
Přesně. "Létat" stále se opakující dálniční trasu Monako-ČR v Plug-in hybridu mi moc smyslu nedává, asi jde o reklamní zápůjčku od KIE ČR. 😒]
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Na co si podradoval za 4? Ten kodiaq s aerodynamikou cihly pri 170 uz mlel z posledneho. Preto ta aj preblikaval. Vedel ze ked spomali, bude sa mu to rozbiehat zasa dalsich 5 kilakov
Stalo se mi to nedávno. Předjíždím si v klidu na dálnici 150kou řadu kamionů a najednou se za mě přiřítil Škoda Kudyjak, tak jsem přidal z té tempomatové 150ky na nějakych 160-170 a on mě začal problikávat. Jak to šlo, uhnul jsem mu, pustil ho před sebe, vrazil jsem čtyřku a držel se mu za ***í až do 210. Pak nejspíš dostal strach a omluvil se mi přes blikačku a já si zpomalil zase na svých 150 tempomat a nechal ho jet.