Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

VW Caddy PanAmericana přichází. Nástupce Alltracku má čtyřkolku a oplastovanou karoserii

18 komentářů

JanFrk
Motory jsou slabé a podladěné. Osobní verze by měla mít minimálně 110kW motor, aby jela dostatečně. Pokud to chce být osobním autem, nemůže to mít podladěné užitkové motory...
wakantanka
že to stojí? Milión+? Šaleny ma nedal pozdraviť 😊
ericn
Taky to tak tipuju - nejsilnější podladěné TDI (90kW je výsměch), automat a 4mot již od 1.055.000tis Kč 😒] 😒] 😒] Dovybavíš to, VW ti nedá nic zadarmo, a budeš na 1.2mil Kč. No někdo ty elektrošuplíky zaplatit musí 😉
traveldrive
Osobná dodávka je z núdze cnosť. Mali by sa vrátiť MPV. Ale v dnešnej dobe by asi skutočne cenou niekde nad miliónom ešte len začínali.
wakantanka
Vybavený Sharan tiež nebol z lacného kraja, ale toto je mega úlet.
traveldrive
Mne to príde už ako drzosť.
chytrak1
No já jsem si našel, že panamericana startuje na 680 000Kč. Octavia scout je od 870 000. Tak to není tak hrozný ne?
traveldrive
Viac stojí obyčajný Caddy 2,0TDI s pohonom 4x4, 695 tisíc bez metalízy a akejkoľvek doplnkovej výbavy. A ide vyslovene o akčný model s bežnou cenou takmer 760 tisíc Kč. O tých 680 za PanAmericanu sa ti prisnilo?
ericn
No a když to sestavíš (model Califonia), aby to vypadalo jako osobní auto a mělo i nějakou výbavu (alespoň jako Touran v Highline) tak já se dostal na neuvěřitelnou cifru 1.230.000 Kč a to ještě v konfigurátoru nebylo tažné zařízení 😒] :no: Tj kde asi bude PanAmerika? 😲
chytrak1
No kdybys nečetl jen titulky ale celé články, tak bys věděl že Panamericana je v nabídce i jen s pohonem předních kol. Takže ta cena je za 1.5 tsi. Ve čtyřkolce za 844 000 a zbytek si dohledej.
traveldrive
No ty si iný drbko... Porovnávať cenu predokolky s Octaviou 4x4...
megacruiser
kde je doslova chaotický design. Nesourodé prolisy, množství nenavazujících motivů. Ani lištu posuvných dveří nedokázali schovat jako u předchůdce, dokonce ani zamaskovat pod okno. Pokusili se design přiblížit svým elektrikám a dopadlo to jako podivný kočkopes. Je smutné, když je novější model horší než starší. A cena bude zajisté brutální.
chytrak1
No já ti nevím máňocruisere, ale když se podívám na berlingo nebo na interiér pežota tak vím že caddy je královnou krásy. A navíc designově dost navazuje na předchůdce, tak kde je problém?
traveldrive
Však to píše, nie?
SKAY
Jsem netušil jak pokroková byla F.J. s nelakovanými nárázniky.... Přitom různé verze crosu bývají celkem atraktivní vozy i u VW.
Nová Kadyna nic moc jak vzhledem tak výkony.
traveldrive
Zabudol si spomenúť praktickú stránku - tam tiež nič moc. U tohto auta má vysokú úroveň leda tak cena.
JakTak
Tak tohle se moc nepovedlo. Vypadá to jako hliněný model. Karoserie z hlíny, ošperkovat reálnými světly, koly a znáčkem, nárazníky vytisknout na 3D tiskárně. Jen to někdo pak zapomněl ještě celé přelakovat. https😐/www.gettyimages.co.nz/detail/news-phot👋volkswagen-staff-apply-the-finishing-touches-to-vw-car-news-phot👋1040287294?adppopup=true
traveldrive
Čierne nárazníky musia byť drahšie. Už lakovanie nie je lacná záležitosť a koľko ešte musí stáť dávať potom ten lak dole... 😒] 😒] 😒]