Novinky
Dinar
8
a prostě umí. Ukazuje se, že úspěch TG a následně GT stojí a padá s trojicí jejich protagonistů (a Wilmana), nápaditost, vtipnost, umění sarkasmu a ironie se nedá naučit, buď člověk tyto schopnosti má nebo ne. Udělat Clarkson pořad o vyšívání, bude to vtipné a zábavné, a bude to trhat rekordy sledovanosti. Tolik na konto trapných a vyčpělých dědků, což bývá obvyklé hodnocení Clarksona místními mladými "moudrými" snoby. 😉
Přejít do diskuze
GeekStar
Já jsem naopak nečekal nic jiného. Clarkson a farmaření, to je zaručený recept na skvělou podívanou. :yes:
Muffik
Naprosto souhlasím, Jeremy má neskutečný dar zajímavě, poutavě a přitom zábavně mluvit a psát.
Původně jsem byl k tomuhle seriálu trochu skeptický, ale naprosto mě dostal, legrace i spousta zajímavých informací. Závěr je taky zajímavý, i když myslím, že někde zmínili 220K GBP dotací pro jeho farmu? Jo a Caleb už je určitě lokální hvězda 😊
Za mě 10/10!
Původně jsem byl k tomuhle seriálu trochu skeptický, ale naprosto mě dostal, legrace i spousta zajímavých informací. Závěr je taky zajímavý, i když myslím, že někde zmínili 220K GBP dotací pro jeho farmu? Jo a Caleb už je určitě lokální hvězda 😊
Za mě 10/10!
palix
Človek musí mať tak trochu Jaremyho rád, aby sa mu páčili jeho programy. Osobne môžem pozerať všetko od tria Clarkson-May-Hammond... Či je to - Our man in Japan, alebo Richard Hammond´s big, alebo čokoľvek od Jeremyho... :yes😒br />
Najlepšie v pôvodnom znení...
Clarkson´s farm je skvelý pohľad do "tajomstiev"farmárčenia pre absolútneho amatéra v danej oblasti 😉.
Clarkson´s farm je skvelý pohľad do "tajomstiev"farmárčenia pre absolútneho amatéra v danej oblasti 😉.
Xylo
Tohle je velmi dobré zaměření a rozhodně to přinese i dost užitečných informací.