Ekonomika
Evropský trh v květnu 2021 podle modelů: Stařík mezi nejlepšími, Enyaq boduje mezi elektromobily
18 komentářů
v kvetnu 46666 prodanych elektrovozitek v prvni desitce
to je skoro dabelsky cislo
na tom by se dala rozjet nejaka konspirace primo od satana
to je skoro dabelsky cislo
na tom by se dala rozjet nejaka konspirace primo od satana
Docela zajímavá jsou čísla z Německa - celkem registrováno 230 635 kusů, z toho čistá EV 26 800 kusů a plug-in hybridy 27 200. Podíl registrovaných elektrovozů ze všech registrací je tedy 11,6 %, což bude zřejmě blízko polovině všech prodaných EV v Evropě. Největší nárůst prodejů má značka SMART (+481 😖 a Seat (113 😖 a Mini (92 😖. Chci jen zopakovat, že Smart (ať už ForTwo nebo ForFour) se prodává už jen jako EV a především jako "předváděčky (6 měsíců staré a do 2 tis km najeto) za ceny od 14 tisíc Euro. Zajímavá je tato informace : "Thousands of family-run dealerships are in immediate danger of going bankrupt," he told Automotive News Europe." Tedy tisíce dealerství jsou ohroženy bankrotem.
Zdroj : https😐/europe.autonews.com/…-rebounds-37-may
Zdroj : https😐/europe.autonews.com/…-rebounds-37-may
a to se jako raduješ nebo proč to uvádíš? :no:
Proč bych měl mít radost? Ty prodeje EV jsou v Německu takové, protože je tam jejich prodej dotován. Už jsem to uváděl mockrát, ale zopakuju - Němec koupí Smarta za 14,5 tisíce Euro a dostane zpátky 9 tisíc Euro (od státu 6 tisíc a 3 tisíce od výrobce společně s dealerem). Jeho náklad na nákup pidiEV je tedy cca 140 tisíc Kč. Nevím situaci u Fiatu 500e, ale asi to tam bude podobné, i když ten má větší baterku. Po třech letech to prodá (většinou přes dealera) a pokud je cena někde u 8 tisíc tak se to prodá okamžitě. Pokud uvažujeme, že výkupem dostane (dejme tomu) 5,5 tisíce Euro, pak jeho pořizovací hodnota byla 0 Kč. To že rodinná dealerství jsou před bankrotem jsem ještě nikde neviděl a dost mě to překvapuje, když tady pořád někdo huláká, že musíme podnikatele v těžké době "podržet" stejně jako v Německu.
Přesně. Jakmile na kterémkoliv trhu skončí dotace, nebo státní diskriminace normálních aut, prodeje EV se okamžitě vypaří jak pára nad hrncem! 😒] :no:
Na to už je pozdě. Přání otcem myšlenky, co? 😊 Já jsem rád, že bohaté státy tuto akci dotují, proto se mohla za 8 let elektromobilita posunout. V roce 2012 byl KeiCar iMiev s dojezdem 100km, výbavou fabia junior a velikostí mezi smartem a citigoe za 900k, dnes za 800 lze koupit auto s 3x takovým dojezdem, v plné výbavě a velikostí o dvě třídy výše. Za takových 5 let už nebude potřeba absolutně žádná dotace.
Hele a pokud od toho odečteš tu dotaci na EV po třetí tak ten zákazník bude dokonce v plusu. 😄
Těch 14 000€ určitě není cena smarta před dotací. Za to se neprodával ani spalovák.
Těch 14 000€ určitě není cena smarta před dotací. Za to se neprodával ani spalovák.
Píšu to výše - jsou to předváděčky s 6 měsícema a max 2000 km na tacho. V STERN CENTER v Regensburgu jich měli asi 8 kusů v době, kdy jsem tam kupoval svého Smarta. To je důvod proč se (asi nejen) v květnu prodej Smartů tak zvýšil. Tenhle by měl být tedy max 3 tisíce km https😐/suchen.mobile.de/…uge/details.html?…
Tak jsi mě navnadil a prohlížel jsem si na webu s ojetými auty ty Smarty. Upřímně - nemám z toho dobrý pocit. Za prvé jsou neskutečně drahé. A za druhé jsou strašně malinké. Já bych se v tom bál. Auta má být kus. Další věc, že mi to připadá jako by se to mělo v zatáčce převrátit. Nevím no. Chudého zájemce o EV ježdění to neuspokojí. Snad kdyby to stálo něco kolem 50 tisíc, tak by se to dalo postavit před barák a jezdit v tom kolem komína. Dál bych se strašně bál.
klobuk dole... aj v reale hodne pekne auta... toto sa koncernu podarilo... ziadna hra na scifi ako u vacsiny elektrickej konkurencie ale vzhladovo ide o uplne seriozne kusky ( navyse s moznostou 4 kolky v top kombinaci ) takze ich uspechu sa nedivim vw, skoda ... :yes:
Ď za info.