Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autofun

Zpět na článek

Na prodej je osmiválcový Mercedes po Karlu Gottovi. Nemáte zájem?

23 komentářů

Mig_35
Jestli jsem správně pochopil z tvých prispevku, sám jsi před režimem utekl? A potom se lehce soudí osobní statečnost ostatních… ale všichni utéct nemohli 😉
Ale politika na tyhle stránky nepatří :no:
_Karel_
Ubožáku.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Mig_35
Já mám třeba osobně Česko rád a nikam se nechystám. Každý na to nemá povahu, vykořenit se.
Můj názor: Gottovi byla politika u zadku, jenže aby mohl vystupovat tak proste určitě standardy splňovat musel. A jak říkám, každý to má jinak, já bych třeba kariéru nezahodil.
_Karel_
Souvisí to s tématem údajného kolaboranství?
pradeda777
....kolaborant.... :no:
Anonym
Hlas musí být v pořádku.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
CICZERO
CICZERO
Anonym
Tak se pochlub Kájo, kterou Kájovu pecku máš nejradši?
_Karel_
Kolik lidí bylo ochotno zničit si život kvůli hrdosti a přesvědčení? Promile. Když na jednu misku vah dám radost, kterou Gott celý život mohl dávat spoustě lidí (a kolika lidem navíc reálně pomohl, třeba finančně), a na druhou misku gesto, které by reálně stejně nebylo k ničemu...
Takovej Kryl byl určitě obdivuhodnej, ale že prožil šťastný život, tím si moc jistej nejsem.
Tarsinion
Motor o ničem výkonem i spotřebou
_Karel_
:yes:
Já Prvni_1
A ten Mercedes muze byt fajn.

Ale asi nenachazim dost duvodu soutezit o nejvyssi dosazitelnou cenu.

😒
pradeda777
Kolaborante.
JFK
Je, tahle w210 po Gottovi z anticharty byla před časem na sbazaru a stála venku omotaná strečovou folií jako super kup... tak good luck 😁
CICZERO
netcar.xx
Voliči ANO jsou ten nejšpinavější odpad, protože volit slovenského analfabeta může jen zku. rvenec.
netcar.xx
Nauč se už konečně psát jako člověk. Tvoje příspěvky jsou jak od zplozence ze zoofilního análního incestu
pradeda777
Tvůj otec je moudrý muž....ano, až na to ano.... :-!
pradeda777
Souhlas, všichni utéct nemohli. Ale aktivně kolaborovat s bolševikem a okupanty také nemuseli jako Gott.
https😐/www.youtube.com/watch?…
Měl si vzít příklad z Kubišové a nebo mohl zůstat v Německu a ne se doprošovat zrádce Husáka. (V Německu byl oblíben a určitě by se tam uživil).
https😐/zpravy.aktualne.cz/…:article:643627/
Anonym
Vůbec. Zajímá mě tvůj hudební vkus.