Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Tokio živě: velká tokijská fotogalerie (1. díl)

53 komentářů

GTI
Neříkám, že si občas nestřihnu na Nintendu DS malou násobilku. Ovšem u aut... jo... je to jinej svět 😄 tedy úplně jinej svět >😁 vlastně... jinej vesmír >😒]

P.S. Hoďte někdo na tu audinu plachtu... >😁 :yes: Tak to se povedlo. Dokonalý článek a dokonalé snímky... :yes😒br />
Dnes tedy velmi velmi hrdě - BRAVO EVROPA :yes:
Pekelná Micinka
No myslím, že to je od Audi takový husarský kousek. Oni vědí, že to korejci budou kopírovat, tak jim to přijeli ukázat co nejblíž, a mezitím někde v Ingolstadtu mají úplně, úplně jinou audinu, kterou pak dají na trh. Jinak mi něco říká, že ten modrý koncept u Mitsubishi by mohl být předobraz nového Pajera a to by tedy mělo sakra pěknej kukuč.
koncept Mitsu je predobrazem budouciho hatchbacku nizsi stredni.
GTI
Koukal jsem na to... řekl bych takové street-pajero.
Pekelná Micinka
Snad. Předek dává vzpomenout na zašlou slávu značky, zadek by chtěl trochu přepracovat a tradá do světa.
itchy355
No tak tohle..vidim to dnes poprvy a je mi z toho az spatne..snad to aspon pojede. 8-s
Z civilnich verzi je mi taky spatne, ale sti je proste nadhera a pojede jak cert.
Konečně ty auta vypadaj, jako kdyby vypadly z nějakýho manga 😄
RS
Teď jsem to chtěl říct, že většina aut je z Pokémona 😉 Mimoto, může mi někdo proboha říct, co je ten vínový kombik od Subaru? 😲 8-s
Pekelná Micinka
Že by předobraz nového Legacy 😒 8-s
fan.mj
Neoficiálne zdroje hovoria, že je to akýmsi conceptom Legacy. Viem len, že má 7 miest na sedenie, a že má preplňovaný motor 2,0.
Pekelná Micinka
A že vypadá strašně 😢 😒
... teda fakt, EXIGA je naprostý trapas. To i Forestrovi - pokud stojí vedle EXIGY - můžeme dát kladné body za sex-appeal, a to už je co říci. Je to od Subaru úplně nepochopitelné.
zatím víme +- jen toto: [odkaz]
RS
Vypadá to naprosto příšerně 😒 Současně se začínám velmi nudit nad novým rádoby dramatickým lookem z asie. Včechno na jedno brdo ;-\
Pekelná Micinka
Subjektivně bych to zhodnotil, že boky jsou ploché, mohutné, trochu jako u Accordu, ovšem narozdíl od něj tohle auto působí strašně těžkým a nedynamickým vzhledem. A bohužel musím konstatovat, že to je ubohé. Jak se zdá, Subaru si podřezává větev a neví kudy kam.
RS
přesně :yes:
concept kizashi2 je super, v bielej vyzera neskutocne pekne, aj velmi pekne ho spravili ako crosover.
perfektne auta! Suzuki, Honda, Toyota, Subaru - jednotka s hviezdickou - doneste si index 😉 :yes: :yes: :yes:
Ta AUDI tam vypada ako chudobny odpad pre tupcov z vychodnej Europy >😁 >😁
:yes:
""Z 53,5 milionů automobilů, které se v minulém roce na planetě Zemi vyrobily, mělo 9,76 milionu visačku Made in Japan, což z Japonska dělá světovou automobilovou jedničku v žebříčku zemí. ""
:yes: :yes: :yes😒br />
""Audi, BMW, Volkswagen i Mercedes-Benz berou japonské výrobce vážně a v mnoha ohledech si je dokonce berou za vzor.""

>😁 >😁
Tohle GTI nechtěl slyšet. Slyšíš GTI JAPONSKO je automobilová velmoc... >😁 >😒] >😒] Jap .výrobce si Eu berou za vzor... >😁 >😁 >😁
...on si mysli, ze to je opacne 😉
Falco
Tak teď jsi mu to nandal... ten se tady už neukáže!
PS: IQ tykve, viď?
Hele Falc,mám čtyŕi kruhy rád ,ale tobě nerozumím... :no: :no: :no: Píšou tam jasně-malá Jap zemička= největší výrobce aut na světě... Germáni si je berou za vzor... čemu nerozumíš? Asi není něco v Tvém velíně v pořádku... Mé IQ mi stačí >😁 >😒]
Ti japonci snad neumí udělat nic lepšího než ty jejich ufa >😒]
...ale vzdy lepsie ako tie jednotvarne VW krabice...
Zajeď si do Japonska a každý VW, který tam uvidíš, tě pohladí na duši. Vím o čem mluvím a vím jaké vozy tam jezdí. Stručně řečeno - malé krychličky. To, jaké fotky vidíme zde, má do toho, co jezdí po japonských silnicích, hodně daleko. :-!
Jsem pres mesic v Japonsku a zadny vw me na dusi nehladi 😉
Mozna sis nevsiml Streamu, Odyseyi, Airwavevu, Stepwagonu, Noahu, Voxu... to nejsou zrovna maly krabicky 😄
A Skyline mi tu pripada jako tuctovy auto...
Samozřejmě, stejně jako VW tady.
marianek
Na fotkach vidime, ze japonci jsou umelci designu. Ten kombik u Subaru je vyslovene lahudka. Jedinym vozem na techto fotkach se ZLYM vyrazem ve "tvari" je Audi.
RS
"Ten kombik u Subaru je vyslovene lahudka" to snad nemůžeš myslet vážně? 8-s
marianek
Ale ano. Maloktery italsky nebo francouzsky kombik ma tak ciste linie, svih a styl jako tento koncept od Subaru. A to jsou v Evrope leaderi v designu.
To vážně myslíš vážně? Kdyby si argumentoval současným Legacy, tak v tom zalíbení nacházím, ale tohle? Je to opravdu slátanina, doteď nechápu, že se něco takového mohlo zrodit právě u Subaru.
Poustnik
Vypadá to jako stupátka pro kočího, kdyby došla ropa..... 8-s >😁
To je misto pro tchyni.
Japonci jsou, ale vždy úúúúúžasní
Pekelná Micinka
Upřímně, když tak procházím ty fotky, tak si říkám, proč ti Japonci jsou tak jiní, odcizení...

Už se mi totiž zajídá ta jejich obsese vším elektronickotechnickým, oni pomalu naplňují ty své vize z jejich animovaných filmů. Ta odlidštěná velkoměsta z umělých materiálů, plná bezpohlavních strojů, bez stromů, bez skutečných lidí. Mrazí mě při té představě v zádech. Ano ta obytná trubka na Proseku, ten spolek zavržených co se potají schází v temných koutech, aby mohl sdílet aspoň těch několik relikvií analogového světa. Všechno to co hřálo u srdce je pryč. Nadchází doba sterility. Ta prázdná bílá barva připomínající světelný tunel kterým naše duše vstupuje na onen svět.... A proto ta milá, sice německy technicistní, ale stále milá Audinka velmi potěší v záplavě chladných konceptů s liniemi řezanými samurajským mečem, které nikdy neviděli kvetoucí lípy a mohutné duby, nikdy nepocítili teplo vlahého klína, Evropy.
marianek
Ja to vidim uplne opacne. Podivej se na vyrazy tech japonskych krasavcu. Hezky se na nas usmivaji. Tvary maji technicke, uhlazene, stylove, smrncovni. To se o te Audi napsat neda. Predek zamraceny, strecha "pujcena" z Plurielu, vnitrek z F500. Vysoce nepovedene.
Tomiss
:yes: úůůůůů...ještě,že žijeme v konzervativní Evropě
Ono to nebude konzervatismem, podívej třeba na některá francouzská auta, Citroen, některé Renaulty atd...
Tomiss
To máš pravdu,ale podle těch japonských "sci-fi krabiček" to pořád vypadá jako auta.
GTI
Smekám, kolego. Dokonale jsi napsal :yes: a jsem rád, žes vzpomenul Prosek - [odkaz] , a jsem rád, že víme... že víme... neboť jen ostrovy spřízněných srdcí mohou protrhnout čas. Přesně jsi vystihl tu depresi ze snímků.

BRAVO PEKELNÁ MICINKA :yes: :yes: :yes:
Hluboce děkuji.
Falco
😄 :yes:
:yes:
BaracudaJ
jj souhlas. Tvary některých asijských konceptů jsou naprosto neuchopitelné, kýčovité, jen zprohýbaný plech bez jakéhokoliv smyslu. U té audi se mi líbí ta přední kapota s velice zajímavou hranou. Z některých detailů cítím Fiat, ale není to na škodu.
Ehm... přestaň s tím fetem a zkus někdy vyrazit do Světa. Audi je právě tím chladným kusem na evropském trhu. No jo, ale nepochopená (tebou), jiná kultura je špatná. Doporučuji ordinovat větší všeobecný přehled a vystrčit hlavu z hroudy hnoje kdesi v pražské kotlině :no:
Falco
"No jo, ale nepochopená (tebou), jiná kultura je špatná" Hlásáš vodu a sám piješ víno!

PS: Micinka chlastá aspoň domácí..
Zaujimave, ze najvacsi kritici japoncov (BaracudaJ, GTI, Falco, AG, Tomiss, Pekelna Micinka a mnoho dalsich....) nemaju vlastne auto v sekcii "moje.auto" ......preco asi???? Tipujem: S-120, 10-15 rocne VW Golfy, zhrdzavene Audiny a pod >😁 >😁 >😁
..ale kritizovat vsetko - to ano! ÚBOHÁ SPODINA!
Že by hřebík na hlavičku ? >😁 >😒] Jinak Pekel.Micinka pěkný poeta :yes: :yes: ,ale bohužel realita je trochu jinde... v Japonsku je každej kousek místečka osázenej zelení a spoustu je jí i třeba na střechách budov... Ale ze slohu a slovní zásoby dávám 1* >😁 >😒]
je parádně hranatá a taky kosmózní, takže přesně podle mě. Doufám, že ji očešou minimálně a půjde do výroby co nejdříce :yes:
Jo Cecilka... >😒] >😒] >😒] :yes: