Novinky
Fajnový stroj když na to člověk má. Co porovnání s MB G500?
CICZERO
Kočka dá recenzi na gelandewagn z lochu, no pravdy na tom bude trochu.
Matička ČSSD ho nepochválí za pár měsíců zanim doválí i Venezuela Maláčová und fuhrer Hamaczech ....
Bude hype !
Matička ČSSD ho nepochválí za pár měsíců zanim doválí i Venezuela Maláčová und fuhrer Hamaczech ....
Bude hype !
Videl som ho konečne naživo a vyzerá super a je obrovský.Myslel som si že to bude menšie SUV ale je fakt velký , mohutný. :yes:
Já vím, říká mi to každá, ale i tak děkuju.
úchyle piš do bravíčka
CICZERO
Sturmman fuhrer Talibán
zorg43x
Ciao Blbej Tálibáne, nudíš se Wine?
CICZERO
Volič ČSSD těšící se na euro a eritrejce,Somálce,paštuny a unijní dotace promluvil....
zorg43x
OK co to je cssd?
CICZERO
To je tam, kde ani smrt nebere.... Protože tam nic není, jen levicové šílenství....
Nejsem wín úchyle.
zorg43x
OK Wine
Napsals tady: https😐/www.auto.cz/diskuse/81317/1
tuto sraczku: citónu nabízet takovou 5 R ˄ Č K U ? Vždyť jim to K U R Ɣ Í image.
Ani na dálnici to nesmí a je to hnusný jak bradavice na nosu.
CX a XM pláčou v nebi.
Tak nedelej tady zagorku, imbicykle
Napsals tady: https😐/www.auto.cz/diskuse/81317/1
tuto sraczku: citónu nabízet takovou 5 R ˄ Č K U ? Vždyť jim to K U R Ɣ Í image.
Ani na dálnici to nesmí a je to hnusný jak bradavice na nosu.
CX a XM pláčou v nebi.
Tak nedelej tady zagorku, imbicykle
Jezdí jich překvapivě k ceně opravdu hodně. A vypadá naživo skvěle. :yes:
Viděl jsem jednoho na kterém byly snad všechny doplňky co se dají koupit a vypadalo to jak na pouti u kočky 😁 ale jinak je to slušné :yes:
ale chceme být čistí a světoví.... 😒] !!!
Tak prostě budeme bití a zničení....
Nicmene realita je presne opacna, anglie je jedna z neprisnejsich co se tyka ekologie automobilu. Samozrejme zatim to neni doslova zakazane (zatim!) stejne jako u nas … kdyz kupujes auto za 3-4 mega co jezdi za 15-20 litru na sto, tak to asi utahnes taky, ale zaplatit to teda zaplatis.
Jinak fajn alternativa Mercedesu G