Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auta na náplavce 2021

Zpět na článek

Hvězdy výstavy Auta na náplavce 2021: Mercedes-Benz EQS ukáže svůj moderní luxus

6 komentářů

_EQS_
Neterpělivě se těším na první seznámení s novým Mercedesem EQS. Mám pocit, nejspíš předtuchu, že dost možná to bude rande s nejlepším elektromobilem na světě. Tesláci se možná budou hádat, že to tak není, jenže co se kvality výroby, volby materiálů a celkového pocitu v interiéru týče, tady se strohý Model S na Mercedes EQS prostě nechytá. Dalším argumentem je dojezd skoro 800 kilometrů na jedno nabití dle metodiky WLTP. Něco, co jsme si tak dlouho vydupávali, je konečně tady. Teď už zbývá jenom zjistit, jak nový Svatý Grál jezdí...

Z celého srdce všem přeji krásný elektrizující pátek 👋🏾
3_diamanty
Aj ked sa mi EQS vobec nepaci tak ja nemam najmensich pochyb ze teslu zadupe do zeme a znici ju uplne vo vsetkom... pekny vonou benzinu obohateny den zelam :yes:
_EQS_
Nie, Chizku, nikto nezrazí Teslu so zemou a to veľmi dlho.
DonVito
V rychlosti asi ne.

https😐/youtu.be/gfWNRyqhRRM

Tesla a Rimac jsou top. :yes😒br />
EQS taky neni spatny, drzim palce at prejde co nejvic zakazniku z tridy S.
Freddka
Ja dneska jit pro Sko odjizdim EQS :-!
Midlosek
Tak přesně tohle vidět asi ani nechci. Kdyby to bylo aspoň hezké auto. Navíc je to Mercedes a jak se nedávno prokázalo, ten se neštítí už ale vůbec ničeho. Určitě tam bude víc podobných vynucených věcí, takže i když to mám asi pět minut pěšky, raději si užiju víkend na chalupě.