Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Tom Pro
Jak vyždímat prachy z lidí co se boji někam letět. Tady máš kuchyňku, a mazej pod stan, fakt pecka.
Othello
Nazvat tohle minihotelem, na to ryzí optimismus určitě nestačí, to je parketa pro optimismus zcela bezbřehý. A vyvalit 1,2 mega za takovou sardinku si snad říká o nucené zbavení svéprávnosti. 😄
Jinak v technických údajích je klasický nesmysl, výkon 90kW/2450 ot. se striktně vylučuje s udaným maximem krouťáku 320Nm/1600-2500 ot.
Jinak v technických údajích je klasický nesmysl, výkon 90kW/2450 ot. se striktně vylučuje s udaným maximem krouťáku 320Nm/1600-2500 ot.
Ta vysoka cenovka tiez len ziram... ved za nu mozes mat paradneho arteona.... alebo glb v 4kolke ... alebo stinger... jaguar xe ... pluginhybridnu ravku a pod chutovky... za takuto 90kw skrinu v dizli by som dal tak polmelon maximalne.. vsetko nad su tu uz vyhodene prachy..... o to viac to zamrzi ze caddy je konecne uz aj kukatelny a prave teraz ho jak naschval zazdia nezmyselnymi cenami....
_Teddy_
"...Během týdenního putování u našich sousedů (kde je mimochodem zakázáno spaní v autě mimo vyznačená místa)..."
Z toho ze dalej spominate Zilinu usudzujem, ze ti "susedia" je Slovensko, ano? A odkial mate tu informaciu, ze spanie v aute mimo vyznacene miesta je zakazane? O niecom takom som jakziv nepocul. Ono je to aj pekna blbost. Ak na mna pri soferovani pride unava a zistim ze uz nepomaha kava, spievanie ani otvorene okno, tak zastavim hocikde, sklopim operadlo a dam si kratkeho slofika. Urcite nebudem soferovat a riskovat ze ma chyti mikrospanok, z ktoreho sa uz neprebudim...
Z toho ze dalej spominate Zilinu usudzujem, ze ti "susedia" je Slovensko, ano? A odkial mate tu informaciu, ze spanie v aute mimo vyznacene miesta je zakazane? O niecom takom som jakziv nepocul. Ono je to aj pekna blbost. Ak na mna pri soferovani pride unava a zistim ze uz nepomaha kava, spievanie ani otvorene okno, tak zastavim hocikde, sklopim operadlo a dam si kratkeho slofika. Urcite nebudem soferovat a riskovat ze ma chyti mikrospanok, z ktoreho sa uz neprebudim...
ericn
Na českém trhu dostává v osobní verzi na frak od dvojice PSA a Touranu, ze spodu se na něj tlačí Toyota😒br />
1-7/2021; třída MPV - B podle svazu dovozců😒br />
1. Berlingo 846 ks
2. Touran 825 ks
3. Rifter 730 ks
4. Caddy 653 ks
5. Proace City 595ks
Btw v LUV dostává na frak překvapivě od Dobla 😉
1-7/2021; třída MPV - B podle svazu dovozců😒br />
1. Berlingo 846 ks
2. Touran 825 ks
3. Rifter 730 ks
4. Caddy 653 ks
5. Proace City 595ks
Btw v LUV dostává na frak překvapivě od Dobla 😉
frite
..Berlinga z něj dělá první volbu.
A jako bonus budu mít zakryté ty kolejnice na boku auta...a otviralena okna na posuvných dveřích. A otvíratelné sklo na pátých dveřích. A sedačky sklopné do podlahy..
A jako bonus budu mít zakryté ty kolejnice na boku auta...a otviralena okna na posuvných dveřích. A otvíratelné sklo na pátých dveřích. A sedačky sklopné do podlahy..
Na stovce je za bezmála 12s a nebude to žádná hitparáda ani v pružnosti. Nechápu, proč tam nenabídnou silnější motory.
Na Tourana ta 1.4TSi 150k v pohodě stačí a jede líp naž 2.0TDi - testoval jsem obě motorizace před koupí…