Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNový Lexus NX zná české ceny. Za nejžádanější verzi dáte 1,75 milionu korun
7 komentářů
Modrý blesk
5
v roce 2014 začínal Lexus NX na 1.029.000 Kč, tak to byla základní cena o 310 tis. korun níže, pravda výkon základní verze byl "pouze" 145 kW...
3_diamanty
5
Zoberme si na akej cene zacinala povedzme aj predosla mazda 3 a ma akej zacina dnes ( rozdiel je uz par tisic eur a to sme v beznom C segmente )... auta nam uz teda zacinaju opat zdrazovat.... bez ohladu na segment aj typ kasne
WinDiesel
😒] 😒] 😒] nic pro mne 😒] 😒] 😒]
Kupcov si to auto najde ( hlavne v amerike ) ... takze toto by som neriesil.. lexusu sa dari ako nikdy predtym
přesně... hrozný... šílený... jediný jakš takš normální auto dneška je dacia sandero, š.scala, a kia rio, stonic... pak prostě nic... nic nic á nic...
vlahé vítězství demokracie... ten výběr, pomalu mi oči přechází.... :no: :no😒br />
co takhle chalífát a velké pickupy s kulomety za příplatek pane Biden ? 😁
800 tálíbů v C17 Globemaster je málo, Pekarová a Nýtrmaier pojmou miliony !!! TOP O DEAD....
Kdesi sem četl že polsko bude v roce 2050 válčit s japonskem :-! 😒] Tak uvidíme....
vlahé vítězství demokracie... ten výběr, pomalu mi oči přechází.... :no: :no😒br />
co takhle chalífát a velké pickupy s kulomety za příplatek pane Biden ? 😁
800 tálíbů v C17 Globemaster je málo, Pekarová a Nýtrmaier pojmou miliony !!! TOP O DEAD....
Kdesi sem četl že polsko bude v roce 2050 válčit s japonskem :-! 😒] Tak uvidíme....