Profi
Nedávno se všichni posmívali, že v Superbu se převáží vzduch a teď se těší obdivu pickupy, které letí i v Americe jen díky daňovému zvýhodnění, jak kdysi přepážka v kombíku. Pro osobní využití není horší typ karoserie. Vezmi Kodiak, uřež mu kufr a tahej za sebou na věky vozík, který má dno metr vysoko, destou na něj nic nedáš, lyže napříč, kola akorát rozložené. I každá firma potřebuje vercajk zamknout a pokud na to dáš boudu, tak tam můžeš lézt po čtyřech. Takže nakonec je to super pro rybáře, kteří sjedou s kubíkem až k vodě a myslivce, kteří na to hodí seno a zpátky zastřelené prase.
Musíte odhadovat, když se to v článku nedočteš.
Rád bych věděl kolik ten "pracant" a "poctivý" pickup vydrží s motůrkem 1,9, zatímco ve světě je dodáván s dvojicí 2,5/3,0, případně 2,8.
Rád bych věděl kolik ten "pracant" a "poctivý" pickup vydrží s motůrkem 1,9, zatímco ve světě je dodáván s dvojicí 2,5/3,0, případně 2,8.
Zatímco mimo EU stále nabízí 2,5 a 3,0 litr.
Hanba Isuzu že se tak "přizpůsobuješ" EU.
Jeden z největších výrobců dieselů globálně nabízí ve svém klíčovém modelu jedna-devítku, fuj !!!!
Hanba Isuzu že se tak "přizpůsobuješ" EU.
Jeden z největších výrobců dieselů globálně nabízí ve svém klíčovém modelu jedna-devítku, fuj !!!!
No, já teď třeba koupil asi jedno z posledních Mitsu L200 ve výbavě InStyle s AT v ČR a mám ho předělaného na bydlíka (na střeše skořepinový stan, pod hardotopem kuchyň, lednice atd...) a přijde mi to fajn. Pořád s tím jezdíš skoro jako s osobákem (na rozdíl od vestaveb do dodávek či (polo)integrálů). Když chceš máš na tažném 3.5 tuny pro pořádnej bydlík...
A na rozdíl od klasického Rangera, Hilluxu, Isuzu tam máš top 4x4, které reálně využiješ i mimo těžký terén (po odchodu Amaroka již jediný malý pickup s perm. 4x4)
Každému podle jeho chuti 😄
A na rozdíl od klasického Rangera, Hilluxu, Isuzu tam máš top 4x4, které reálně využiješ i mimo těžký terén (po odchodu Amaroka již jediný malý pickup s perm. 4x4)
Každému podle jeho chuti 😄
Ty pickupy dělané pro Evropu jsou malé. Nicméně dlouho nebyly v USA k mání a teď už jsou také. Ranger, Colorado, D-Max, Hi-Lux s 2,8 apod.
Jako mne pick-upy nevadi.
Ale musim se zastat dodavek.
Na to pouziti co pises jezdim malym Ducatem, a prijde mi vic jako osobak, nez ten pick-up.
A je v nem prece jen vic mista.
Akorat vlek muze mit max 2 tuny. Ale mne to staci.
😄
Ale musim se zastat dodavek.
Na to pouziti co pises jezdim malym Ducatem, a prijde mi vic jako osobak, nez ten pick-up.
A je v nem prece jen vic mista.
Akorat vlek muze mit max 2 tuny. Ale mne to staci.
😄
moze byt single cab a double cab... navyse celkovo lepsie vyzera a ma aj silnejsi motor ( verzia plus ma 127kw a 502Nm !!! ) .. ale aj D max bude fajn... postaci na beznu pracu ... mam rad tieto auta :yes:
Jojo, souhlas. Až budeme se ženou starší, také plánujeme vestavbu do dodávky. Jen doufám, že vydrží na trhu VW Crafter s 4x4....
Presne to mi slo hlavou!
Ale vime, ze muze mit az 9" obrazovku, takze cajk.
😄
Nicmene hadam pohon zadni, prece jen pick-up, a docela poctivej.
Starosvetskej.
Ta uzaverka se hada hur.
Nicmene odhaduju mezinapravu.
Ale vime, ze muze mit az 9" obrazovku, takze cajk.
😄
Nicmene hadam pohon zadni, prece jen pick-up, a docela poctivej.
Starosvetskej.
Ta uzaverka se hada hur.
Nicmene odhaduju mezinapravu.
Když myslíš?
Pickupy jsou auta u kterých nic než diesel nedává smysl, a to všude ve světě.
Mám kámoše v JAR a to je země pickupů. Všech možných značek, hlavně Toyoty, i se tam vyrábí a dokonce i pro evropský trh.
Pickupy jsou auta u kterých nic než diesel nedává smysl, a to všude ve světě.
Mám kámoše v JAR a to je země pickupů. Všech možných značek, hlavně Toyoty, i se tam vyrábí a dokonce i pro evropský trh.
Vysvětli mi prosím PROČ musí mít Isuzu v EU motůrky 1,9, když má pořád ve světě v nabídce 2,5, 2,8 a 3,0. Ve světě 1,9 nenabízí. (i když je tak úžasný, že mu tady před pár lety změřili nejhorší reálné škodlivé emise) ...
Vzhledem k tomu, jak "casto" se da legalne sjet z cesty, tak mi 4x4 pripada zejmena u bydliku cim dal tim mene dulezita.
Ale nevadi, to je fakt.
Jen mi nechybi. Stazi ta zvysena svetlost.
Ale nevadi, to je fakt.
Jen mi nechybi. Stazi ta zvysena svetlost.
To je fakt.
No, 1.9 zas neni uplne "moturek" , ani neni zas tak drsne "rozdrazdenej" . Vydrzet by mohl.
To asi neni auto na dalnicni krizovani Evropou.
No, 1.9 zas neni uplne "moturek" , ani neni zas tak drsne "rozdrazdenej" . Vydrzet by mohl.
To asi neni auto na dalnicni krizovani Evropou.
No dobře, ale ten kámoš to nemá jako leštěnku, že. Asi by mu vadily škrábance od lopaty a hlína zapadaná pod zadním čelem.
Ne každá dodávka je 4x4. A když teď chce mladá přivézt hlínu na zahradu, pujcim si od kamose pick-up, a po použití proste hadicí vystrikam korbu…
No L200 má 3 diferenciály, uzávěrku středového i zadního a redukci. Tedy ve 2 nejvyšších výbavách. Základní výbava má stejně jako Hillux, Ranger, D-max jen na tvrdo připojitelnou přední nápravu přes lamelovou spojku. 4x4 je hodně podobný s tím v Pajeru.
Pro běžného uživatele jistě bonus. Jezdit s nenaloženým pickupem v zimě a za prudkého deště jen jako se zadolkou je pro nezkušeného řidiče (třeba mojí ženu) nic moc. No a s Hilluxem a spol. Ti nic jiného nezbývá. Plynule přepínat mezi zadolkou a 4x4 můžeš i za jízdy do 100 km/hod.
Pro běžného uživatele jistě bonus. Jezdit s nenaloženým pickupem v zimě a za prudkého deště jen jako se zadolkou je pro nezkušeného řidiče (třeba mojí ženu) nic moc. No a s Hilluxem a spol. Ti nic jiného nezbývá. Plynule přepínat mezi zadolkou a 4x4 můžeš i za jízdy do 100 km/hod.
Objem kámo ničím nenahradíš.
Ano, ostatní šli s objemem v EU také dolů, ale neklesli až k 1,9.
Obvykle si zachovali alespoň 2,2.
Takoví Australani mají třeba 2 verze motorů pro Lancruiser 70 a Lancruiser 200.
Výkon LC70 je poloviční oproti LC200. A myslíš si že tedy v LC70 používají 4-válec, když v LC200 používají 8-válec? Ne, jen 8-válec podladili na poloviční výkon (krouťák nechali vyšší).
Zatímco Australané si mohou vybrat ze dvou verzí Lancruiseru, s 8-válci, my tady jsme rádi za 2,8 s mírně zvýšeným výkonem a jen doufáme že nás třeba navštíví i nový V6.....
Ano, ostatní šli s objemem v EU také dolů, ale neklesli až k 1,9.
Obvykle si zachovali alespoň 2,2.
Takoví Australani mají třeba 2 verze motorů pro Lancruiser 70 a Lancruiser 200.
Výkon LC70 je poloviční oproti LC200. A myslíš si že tedy v LC70 používají 4-válec, když v LC200 používají 8-válec? Ne, jen 8-válec podladili na poloviční výkon (krouťák nechali vyšší).
Zatímco Australané si mohou vybrat ze dvou verzí Lancruiseru, s 8-válci, my tady jsme rádi za 2,8 s mírně zvýšeným výkonem a jen doufáme že nás třeba navštíví i nový V6.....
Zato som sa ale nedozvedel, pohon ktorej napravy auto moze mat a o akej uzavierke diferencialu je rec (len stredova?). Asi nepodstatne veci. Hlavne, ze viem, ze rozpoznava znacky.