Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Omlazený Kodiaq v Rusku: Vrcholné provedení je levnější než náš základ

16 komentářů

cjoctavian
Vzdy ked zavriem reklamu, ktora bola cez pol telefonu, tak ma automaticky hodi na uvod clanku...uzasny zlepsovak 😲
Anonym
Proboha co to meleš ? To nedává smysl ani jako ironie ani vážně. Prostě vůbec.
Mikesus
A já myslel, že je problém jen u mne 😒]
topten
tedy cca 15tis kc na nase
takze i kdyby tam byl kadak za pulku, porad jsme na tom lip
petr petrumr
Snad němci musejí rusku něco vracet a možná se to zdá z našeho pohledu, že my taky přispíváme. Kdyby škoda byla francouzká, tak nikoliv a vlastně každý kdo koupí škodovku tak přispěje na dobro.
adamzprahy
Musíš rozlišovat. Moskva - aglomerace cca 15mil lidí s dojíždějícíma za prací - má průměr dle některých zdrojů vyšší než v Praze, Petrohrad je na tom podobně. Takže pro západní část Ruska to levné je.
California_KNIGHT
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
adamzprahy
Samozřejmě, ale stále to znamená, že v Rusku bude třeba 40mil lidí, pro které je tahle cena nízká. To že jsou tam desítky milionů lidí, kteří nemají ani na žigulíka je věc druhá.
adamzprahy
To ne, ale jen za Moskvu s Petrohradem se bavíme o aglomeraci cca 20-25mil lidí, pro které ten Kodiaq levný je 😊
ybalgin
U mě stejné (android, Chrome), je to strašně otravné...
petr petrumr
mně to nedělá.
petr petrumr
reparační dluhy........tak ještě jednou, němci rusku dluží a díky tomu, že škoda je fašistická, tak ty dluhy platíme i my z daní.
Beefcake
To iste. Chvilu som mal podozrenie, ze to je browserom. Ale teraz neviem.
twistedTSD
Nevím podle kterých zdrojů vyšší, ale každopádně nemá smysl dávat dohromady Moskvu se zbytkem.
twistedTSD
Tak to je super, že se zatím máme lépe než Rusové.
Doktor_z_horor
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.