Novinky
gil54
4
......a ten červenej z fotogalerie je asi pro Lucifera. 😄 A nemusí mít klima.
WuDu
Bůh, věčný Stvořitel všech věcí, pamatujte na to, že duše nevěřících byly z Tebe vytvořeny a vytvořeny ve svém vlastním obrazu a podobě. Nezapomeňte, že Ježíš, váš Syn, vydržel za svou spásu nejhorší smrt. Nechci, prosím, Pane, abys Tvému Synovi více pohrdá nevěřící, ale milostivě přijme modlitby svatých a církve, manželky tvého nejsvětějšího Syna a budeš mít na paměti Tvé milosrdenství . Zapomeňte na jejich modloslužbu a nevěru a udělejte, aby někdy poznali toho, kterého jste poslal, Pána Ježíše Krista, který je naší Spásou, životem a zmrtvýchvstáním, skrze něhož jsme byli spaseni a vysvobozeni, komu je sláva pro nekonečné věky. Amen..
Elektro_Pygus
Ten už dávno věděl své.
Prostě, asi něco existuje, má to smysl.
Tedy, jsem nevěřící, i když věřím?
Ale v statistikách jsem jako nevěřící. Nakonec 80% lidí u nás je taky nevěřících. I když to s tím bezvěrectvím nebude tak jednoznačné.
Tedy, jsem nevěřící, i když věřím?
Ale v statistikách jsem jako nevěřící. Nakonec 80% lidí u nás je taky nevěřících. I když to s tím bezvěrectvím nebude tak jednoznačné.
Nevěřící a ateista je dle mého rozdil. Já věřím třeba ve vědu a pokrok. A přesto nejsem věřící.
Já bych nikdy nevěřil, že PAPEŽ bude jezdit ve škodovce. Jsem tedy nevěřící? 😉
Hlasitě BRAVO ŠKODA!
Hlasitě BRAVO ŠKODA!
Papež ekomarxista, liberální pošuk. Takové vozí Enyaky většinově. Myslel jsem že mezi ně nepatříš. Ono ale kouzelné logo Škoda udělalo svoje. Padni tedy na kolena a modli se ke své škodě.
Pápež je na rozdiel od teba veľmi múdry muž.
Jak který.
Píšem, že JE, nie že bol. Aktuálne máme len jedného.
Elektro_Pygus
Kde máte jednoho? Na Slovensku asi. Jinak aktuálně jsou dokonce dva. Je vidět jaký máš přehled, když zde kvákáš svoje nesmysly.