Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeHyundai Ioniq 5 je elektromobil, za kterým se každý otočí. Ukážeme vám několik důvodů
13 komentářů
Anonym
Ten mladej magor se sluchátkama na uších? Nebo ta dvojice spojena za jazyky? Nebo ten senilní páprda kterej sotva trefí domu a to ještě za pomoci psa? Nebo ty 3 puberťačky co jdou do školy zmalovany odshora dolů? Nebo to macho co vystrkuje na všechny pleš? Ta matrona co čumí do mobilu? Nevím no.
KANKUNEN
o dost hůře než na fotkách, působí velmi lacině. Z dálky jako zjevení a zblízka jako plastový domeček na nářadí.
coubes
Zvenčí je to zajímavá hračka. Opravdu asi designem jedno z top EV co se dnes dá koupit. Je až absurdní, jak Háčko v elektrice usedlo a vlnobití převzala Kia do zásuvky. Ale interiér je fakt hnus. Zkoušel sem, nezvládnu. i ze současného Dusteru máte uvnitř hodnotnější pocit a to je pro mě interiér Dusteru demonstrativní ukázkou jak to vypadá, když se "člověk špatně učí." Škoda, jinak celkově docela zajímavá hračka, ale v tom interiéru fakt nechceš sedět dýl, než těch 5miin zklamání na salonu.
Arese
3. 2. 2015 17:1634Reagovat
Elektromobilita je čírá utopieOstatní automobilky už pochopily, že výroba čistých elektromobilů je bezedná díra na peníze - perlil si pred 6timi rokmi perliš aj teraz
Elektromobilita je čírá utopieOstatní automobilky už pochopily, že výroba čistých elektromobilů je bezedná díra na peníze - perlil si pred 6timi rokmi perliš aj teraz
IPace
manzelce se taky libi, objela si vyzkouset Enyaq ktery se ji libi, pak ID4 ktery je prej desnej hnus a nakonec se objednal Ioniq5 ktery u ni zvytezil, takze po 3 letech nas opusti Ipace a nahradi ho Ioniq5, no kdo by to byl cekal ze Asiati zase Evropske konkurenci vytrou vsechny zakouti a opet jim ukazou jak se to ma delat
jsem zvedavej jestli si Korejci troufnou i na Taycan/EtronaGT a predstavi do par let i neco proti nim treba pod Genesisem
jsem zvedavej jestli si Korejci troufnou i na Taycan/EtronaGT a predstavi do par let i neco proti nim treba pod Genesisem
S 800V technikou v necem dokonce napred.
:yes:
PS To razeni ctyrky ve videu o EV je usmevny retro. :D