Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volkswagen Taigo prozrazuje české ceny. Takto vypadá základ za 484.900 Kč

43 komentářů

California_KNIGHT
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ozzman
Ale notak, kde vidíš TDI ? Tohle Ada neveme 😁

Spíš je to skoroprémiovka, s kterou budeš oslňovat sousedy na slovenské vesnici..
nippon
S týmito cenami budeš frajer aj v českej dedine. 🙂
Ozzman
Ale mne by to asi nedalo ten kýžený pocit nadřazenosti, už jsme doma VW měli a necítil jsem se jako pán světa 😁
nippon
Ja len narážam na tie vysoké ceny čo pýtajú za nové autá. Všeobecne, nie len VW. Dnes už každý bude frajer s novým autom (je jedno akej značky). Pod 20 000 nič normálne nieje. 👎
traveldrive
Ja som kúpil Berlingo pod 20 a skús mi napísať, že to nie je normálne auto, kámo...
Michal220
Berlingo je dodávka a ty jsou levnější navíc se připlácí i za dveře 😲 ale má na výběr i 3 motory vč nafty.
Anonym
Nedivím se. To přijde až s Priusem nebo s Teslou.
Mikesus
Dost lidi nemá auto na zvyšování ega nebo zvětšování přirození. Někomu na to stačí treba ojetý prius, někomu nestačí ani např. Sklasse nebo ta Tesla, aby se do takoveho myšlení dostal.
webpaja
A že se vždy na toho vys.írku někdo chytí, ty snad ne 😉
ryccardo
To by mě ani tak nevadilo, ale jen 3 motorizace??? To mi přijde celkem bída. Navíc nic hybridního, aby šli trochu s dobou by taky asi mohli nabídnout ne?
twistedTSD
Nemají, tak nemůžou.
Mikesus
Vždyť hybrid nemají. Jen PHEV.
ryccardo
Ano což je to samý, takže proč ho taky nenabízejí?
Mikesus
Protože je dražší, možná prostorově narocnejsi.
Nebo chceš říct, že HEV a PHEV je to samé?
ryccardo
ano je to to samé. Jen jedno má zásuvku a dokážeš to provozovat jako čistý elektromobil když chceš a druhé se musí dobíjet jízdou a spalovákem. Dražší a prostorově náročnější není argument, aby to Škodovka nenabízela jako variantu pro zákazníky co by o to třeba stáli. Přeci jen žijeme v době kdy se hybridy rozmáhají, tak by tomu chtělo přizpůsobit nabídku nemyslíš? Takhle tam dají chcíplej litr a 1,5 TSI navíc tuším ani ne MHEV, ale jen spalovák. Dost mizerná nabídka.
Mikesus
A velikost baterky například? Viděl si jejich velikosti? Když je nemají kam dát...
zaplosak
Zlatá mechanická ruční brzda strejdo... :-!
Anonym
Kua, já mám jenom železnou. Měl jsem se líp učit.
Arese
Hnus jsi jedině ty. Progresivistický hnus. Blééé. 😒 :no: :no: :no:
Stejsn
líbí se mi anténa, ruční brzda a manuální řazení, chybí mi jen analogové budíky :yes:
Arese
Přesně tak. V Karoqu máme povinně el. P brzdu a je to hnus fialovej! 😒 :no😒br /> Je obrovská škoda, že do Taiga nelze získat čtyřválec 1.5 TSI s manuálem! 😲 😒 :no:
johny555
Blbej dotaz, v čem je blbá elekrická P brzda? Ona jako nebrzdí? Já mám ručku manuální a nenapadá mě v čem může být rozdíl, že ji zatáhnu ručně nebo tlačítkem?
Mikesus
Ruční dělá cvak cvak cvak. Elektrická bzzzzz.
U ruční tě může bolet celá ruka, z elektrické prst. 😒]
ericn
Cajk v čem? V to, že auto vizuálně za 300tis má cenovku 484tis? Že za ty peníze dostaneš 70kW litřík s obstarožním 5st manuálem? A když chceš lepší výbavu, tak vytáhneš rovnou 100tis navíc. Za mě fakt ne… kdyby byl základ za 350tis, tak bych řekl OK, ale takhle :no:
Arese
Ty ceny dnes ale nešponuje jen VW... 😲 :no:
ericn
Tak nahoru šli všichni, ale u malých aut VW je to vidět až moc… Polo, Golf, T-Cross, T-Roc a teď i Taigo. Poměr cena výkon je tristní… :no:
jam2015
Asi tak. Na autobild.de bol test T-Cross. A v texte, že to auto nie je hodné tých peňazí :no: Ale ľudia to budú kupovať a vychvaľovať - však spoločenský status
ericn
Jo T-cross je podobný masakr, bohužel… nic moc kvalita vnitřku, pouze litrové motory a o ceně je škoda mluvit…
praptak
Zapomněl jste na 1.5 TSI, čtyřválec.
Mikesus
Vždyť si jen dělá srandu z toho trolla nahoře
Alfonz666
to není model pro Indii?
wakantanka
na prvú dobrú ma napadlo, že tá C4 asi nebude úplne mimo a cenovo už vôbec.
PowerHouse
a i toto bude úspěšný VW.
Anonym
Chybí mi informace o budoucích dodávkách Foxxconu.
PowerHouse
Oprav si to, Foxconnu.
Anonym
Opravuji, Foxxconnu.
Arese
😒] 😒] 😒] :yes:
traveldrive
Tam ešte bola nejaká medzera?
Anonym
V tvé hlavě? No bodejť ale že jich ještě je.
traveldrive
Mama ti kúpila rontgen? 😉
xxc
za 23 000 € je to skoro kompletne auto s automatom, 3 isofix, matrix svetlami, celorocnymi pneumatikami a par drobnostami. Porovnatelny C4 je drahsi, 23 790 €, bez isofixu a svetiel, Arkana stoji 28 300 € rovnako bez isofixu a svetiel. Este ako bonus je to mensie auto, pred panelak, kto nema kde nabijat a potrebuje nosit 3 deti do skolky 😄
johny555
za tyhle ceny. To, že vloni kupovali skladové Golf Varianty předchozí generace za půl mega, budiž, to nebyla špatná koupě. Ale tohle za půl mega v základu s 70 kW motorem? A současné Golfy skoro za mega? To fakt nic jiného tady není?