Novinky
líbí se mi anténa, ruční brzda a manuální řazení, chybí mi jen analogové budíky :yes:
Přesně tak. V Karoqu máme povinně el. P brzdu a je to hnus fialovej! 😒 :no😒br />
Je obrovská škoda, že do Taiga nelze získat čtyřválec 1.5 TSI s manuálem! 😲 😒 :no:
Cajk v čem? V to, že auto vizuálně za 300tis má cenovku 484tis? Že za ty peníze dostaneš 70kW litřík s obstarožním 5st manuálem? A když chceš lepší výbavu, tak vytáhneš rovnou 100tis navíc. Za mě fakt ne… kdyby byl základ za 350tis, tak bych řekl OK, ale takhle :no:
Ty ceny dnes ale nešponuje jen VW... 😲 :no:
Asi tak. Na autobild.de bol test T-Cross. A v texte, že to auto nie je hodné tých peňazí :no: Ale ľudia to budú kupovať a vychvaľovať - však spoločenský status
a i toto bude úspěšný VW.
Tam ešte bola nejaká medzera?
za 23 000 € je to skoro kompletne auto s automatom, 3 isofix, matrix svetlami, celorocnymi pneumatikami a par drobnostami. Porovnatelny C4 je drahsi, 23 790 €, bez isofixu a svetiel, Arkana stoji 28 300 € rovnako bez isofixu a svetiel. Este ako bonus je to mensie auto, pred panelak, kto nema kde nabijat a potrebuje nosit 3 deti do skolky 😄
za tyhle ceny. To, že vloni kupovali skladové Golf Varianty předchozí generace za půl mega, budiž, to nebyla špatná koupě. Ale tohle za půl mega v základu s 70 kW motorem? A současné Golfy skoro za mega? To fakt nic jiného tady není?
Spíš je to skoroprémiovka, s kterou budeš oslňovat sousedy na slovenské vesnici..
Nebo chceš říct, že HEV a PHEV je to samé?