Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

GeigerCars Ford GT: 701 koní a stovka za 3,5 s

18 komentářů

Zvonku ;-\
Pěkný článek, ale chtěl bych říci že jsou tu minmálně 2. červený a modrý. Modrý byl u Charouze. Nevím jestli ho už prodali. A ten červený je v Táboře.
Já si u Charouze vyfotil GTčko červený. (Trochu škoda, že bylo bez pruhů.) Modrý jsem pak viděl na M-Motion; za koho tam bylo, už nevím. Každopádně je to umělecký dílo.
No v tom případě byly oba u Charouze, protože ten modrý na MMotion byl od charouze.. každopádně teď je ten červený v Táboře.
A jesště jezdí jedno černé. Viděl jsem ho na tuning show v kopřivnici
Pro mě fascinujici krasavec.Kde se hrabe design FERRARI.
:yes:
:yes: 😄
neprijde vam ten volant nejaky nesymetricky?
? 8-s
ne
Upír z Feratu 3. tisíciletí. >😒] :yes:
tudydudy
...a lepsi nacinni pro ty,co chteji zadní gumy zlikvidovat jeste driv,nez vyjedou-proste aaaaaaaaamerika :yes: :yes: :yes: :no: :yes: :yes:
Jooo, tak tohle ma stavu! S tema mamutima kolama vypada neskutecne dobre. Aspon jednou prohrabnout na neutral plyn...uhhh :yes:
no tak nevim ale myslim ze Ford GT uz ma v zaklade 100 za 3,3
Avatar - Roman Daněk (Autofun.cz)
Roman Daněk (Autofun.cz)
Tak nemysli a najdi si to... 😉
Za 3.3 to s ním údajně dali redaktoři nějakého časáku (snad to byl C&D?).. Jenom mám tušení, že to nebylo 0-100kmph, ale 0-60mph; ostrava myslí možná tohle.
Občas mě vlastní paměť mile překvapí😒br /> "For its January 2004 cover story, “Judgment Day!” Car and Driver magazine test driver Larry Webster drove a Ford GT from 0-60 mph in 3.3 seconds."

[odkaz]
asi tak nejak dik :yes: