Test pěknej :yes:
Jen mi to přijde trochu zbytečně složitý. Torque splitter - dvě elektronicky ovládané spojky, pro jistotu každá s vlastní řídící jednotkou... Tipuji, že i Quattro je už jen "Ultra"?
A i když jsem odjakživa fandou dizajnu Audi, tohle mě nijak nenadýmá. Ani zvenku, ani uvnitř. Uměli/umí to i líp. Interiér mi vyloženě přijde jako "netušíme jak dál".
Tragický volič převodovky a otáčkoměr (WTF?) to jen dokreslují.
Aspoň, že motor se povedl.
Markus1
1
Prave naopak… toto je po dlhej dobe rs model ktori je top vo svojej triede….ovladanie v interiere bolo v minulej generacii lepsie to mas pravdu ale co sa tyka jazdy a motora je to TOP
_Karel_
1
Tak proti motoru a jízdě přece nepíšu nic. Jen mi zkrátka přijde, že dřív auta uměla jezdit dobře i bez tak extrémní složitosti. Byť asi nemohla mít např. drift mód.
Markus1
2
Ja to nemyslim v zlom… mal som moznost jazdit minule generacie rs 3 a aj tuto najnovsiu… a jazdne je to iny svet…. Pride mi ze po rs4/5/6/7 je toto konecne rs model na ktorom si audi fakt dalo zalezat…. A co sa tyka interieru ten sa prisposobil dobe (bohuzial) ….. ale podla mojhu nazoru sme tu este takto dobre jazdiacu rs3 nemali 😁😁😁😁
Já Prvni_1
0
Minula generace asi jo, to nevim.
Karel pise, ze "byla auta" , ne ze takova byla minula RS3.
Takovou Alfu 75 jsi mohl roztocit plynem kolem osu, ktera sla mezi sedackami.
A nepotrebovala k tomu ridici jednutku ani jednu.
Jen ridice za volantem.
Je fakt, ze pri takovem zachazeni jsi ale casto menil "hardy spojky", protoze kardan mel otacky motoru.
😄
_Karel_
1
:yes: přesně tak. Byl to ode mě povzdech nad tím, jak jsou dnes auta příšerně složitý, sama vyfikundace, která nebude fungovat věčně a její oprava bude jednou stát majlant, a opravitelná nejspíš jen v autorizáku. Asi jsem stará konzerva.
Markus1
0
V tomto suhlasim….mam bmw z4 m ako auto na vikend… atmosfera r6, manual, pohon na zadok…..a to je potesenie pre kazdeho kto rad jazdi…..len sa bohuzial doba posunula a audi ide s nou
Emel
0
Audi vždycky kladlo důraz na technologii... a naopak nikdy nestavělo čistě řidičská auta - s výjimkou R8.
webpaja
0
R8 je dobrá připomínka, ideál minulá generace s manuálem.
fOE
0
I v8 nebo jen v10?
webpaja
0
Záleží na každém nakolik chce jít s dobou nebo zalovit mezi youngtimery nebo veterány.
pradeda777
0
V tomto případě musíš jít s dobou, protože i otvírání garážových vrat je přes IT.... 😒] To by ovšem nemělo činit problém youngtimerům. Problém bude spíš v tom, že ti youngtimeři kteří mají o taková auta zájem, nemají na ně peníze a ty, co ty peníze mají, už taková auta (a auta vůbec) nezajímají.... 😒
Já Prvni_1
0
Je to jinak.
Je to vyjadre i nazoru, ze ta doba jde spatne, ztraci cestu.
Neni to o loveni mezi veterany.
_Karel_
0
:yes:
Emel
0
Však pokud chceš auto pro zábavu, tak si můžeš koupit třeba nový Toyobaru... a nebo něco extrémnějšího, Caterham KTM apod. Já teda sjíždím inzeráty lehce jetých krokodýlů... 😄
Markus1
0
Ja som par minut uvazoval o lotuse elise 😄
Emel
0
Jo, taky zajímavá varianta, člověk by měl asi trošku obavu ze servisu (ani ne tak motor jako spíš karosářské díly třeba).
Pak jsou tady ještě lowcost varianty BRZ nebo Miata... to BRZ mi asi docela sedí (auto se střechou, nouzově čtyřmístné, manuál, samosvor). Ten boxer nemá nejlepší pověst a pár koní navíc by snesl... ale holt za ty prachy...
webpaja
0
Servis v Praze funguje slušně, ceny samozřejmě odpovídají, ale není to tak strašné.
Každopádně je to o ryzím řízení. Začali jsme řešit otázku, jestli i příští roky jezdit něco tak ryzího jako je Radical nebo zkusit něco silnějšího, ale už s všemi možnými elektronickými fičurami.
Když pak slyšíš, že na mokru jen nastavíš větší stupeň podpory ABS a TC, přitom hamtáš na plyn jako za sucha, tak už nevím jestli je to to pravé.
Je pravda, že na silnici alespoň ABS valná většina lidí ocení. Byl bych spíš za extrémnější věci o kterých jsi psal výš. 😉
Emel
0
Elise se prodávají v relacích od cca. 800t... na jednu stranu se to dá, asi je to i investiční auto, který na hodnotě neztratí... ale pořád je to za hračku dost.
kpt.Budha
0
Jako třeba Huracán? Ono už se asi není úplně kam rychlostně posouvat, ne? 😄
webpaja
0
Huracán je provozně nesmysl, ale cupová 911 se už dá 😉
Jsi zase o nějakých pár sec na kolo lepší, jen se už není s čím tak prát. Má to serve, posilovač brzd a elektronika na vše možný.
kpt.Budha
0
Ale těch 500kg navíc...no přijedu se když tak na nějaký závod podívat 😄
webpaja
0
Na Elise musíš mít i postavu. Už lehce přes 180cm může být problém, každopádně to chce mít slušné BMI, jinak se dovnitř ani nedostaneš.
Ale jízdně? Opravdu královská zábava. :yes:
Markus1
0
Presne preto som ho vylucil….a z4m je srdcovka…. Mal som z4 m coupe ale toho som sa zbavil lebo mi ho 4 krat za rok naburali… terazsom sa rozhodol pre cabrio….a je tam aj lexus rcf ale to je nieco uplne ine…. A bol som skusit aj alfu 4c …. Jazdne uplne uzastne ale tiez dost tesne pre mna
webpaja
1
Cabrio už není můj šálek kávy, ale kupé si chci časem dopřát. Ale zatím stačí závody, když nebudou tak určitě ano. Favoritů je několik, některým budu schopen odpustit i absenci manuálu, jiní ho ale zase mají. Pořád je z čeho vybírat. 😉
Markus1
0
Ved sa podel o svojich favoritov 😄
webpaja
0
Caymann GT4 manuál, nebo youngtimer F-Type R (jen RWD) automat.
Emel
0
To je hezký 😄
Pro mě cenově zbytečnej overkill, ty Caymany vypadají rozumně už v tý cenový hladině 700 - o pár let starší, nicméně šestiválec + manuál...
Do kupé od 4C som sa poriadne ani nevošiel, cabrio by mohlo byť ale no…..
Cayman je asi dobrá voľba v každej generácii.
Emel
0
A to já asi i jo, ale.. Za ceny boxstera nic nekoupíš, je to jen automat... A servisní náročnost ve hvězdách
Já Prvni_1
0
Ne, chci auto na normalni jezdeni, ale s dlouhou zivotnosti, rozumnymi naklady na provoz, to jest vcetne oprav a servisu.
A ano, jako bonus by me to rizeni mohlo i bavit.
Emel
0
Vem trojkovou Mazdu v sedanu... 😉
speedfred
0
Áno, zlatý klasický mechanický samosvor bez elektronických pomocníkov. Nedávno som sa sťažoval že u QV sa takto ani nedá na mieste otočiť a pritom by to mohlo ísť tak ľahko. (alebo to neviem?)
Emel
1
Jo... a ne.
RS Audiny nebývaly auta pro radost z řízení, ale spíš vládci autobahnu... takže v tomhle to asi trošku posun je - v rámci značky.
Samozřejmě si můžeš koupit pro zábavu třeba Caymana a bude to větší potěšení z jízdy... no ale zase nebudeš mít plnohodnotný čtyřmístný auto schopný s 4x4 jezdit v zimě atd. Prostě... pořád je to univerzál, ne sportovní náčiní.
Co se designu týče - zvenku za mě dobrý, v tom agresivním pojetí... ale je to hezky nízké/široké.
Otáčkoměr... jestli je to pevně spojené s jízdním režimem a nejde to změnit, tak je to opět jedna věc, kde automotive nestíhá trendy, tohle umí každé chytré hodinky. Tyhle dvě verze asi dobrý: https😐/img.auto.cz/…pbWc/7293332.jpg?… https😐/img.auto.cz/…pbWc/7293334.jpg?…
Na druhou stranu - mám radši zabudované displeje než trčící tablety, takže tady dobrý... volant i sedačky vypadají parádně, i drobnosti typu tlačítka / pádla vypadají prémiově...
Takže... co chybí mě? Kombík 😉
taranrazr
0
Volič převodovky je aktuální koncernový standart který najdete i v 911. A otáčkoměr zajisté jen jedna z možných verzí - ale ukazují porstě novinku. Jinak interér A/RS 3 s toudo generací konečně dospěl - ty kulaté výdechy mi přišli vždy strašně dětinské
Jen mi to přijde trochu zbytečně složitý. Torque splitter - dvě elektronicky ovládané spojky, pro jistotu každá s vlastní řídící jednotkou... Tipuji, že i Quattro je už jen "Ultra"?
A i když jsem odjakživa fandou dizajnu Audi, tohle mě nijak nenadýmá. Ani zvenku, ani uvnitř. Uměli/umí to i líp. Interiér mi vyloženě přijde jako "netušíme jak dál".
Tragický volič převodovky a otáčkoměr (WTF?) to jen dokreslují.
Aspoň, že motor se povedl.
Karel pise, ze "byla auta" , ne ze takova byla minula RS3.
Takovou Alfu 75 jsi mohl roztocit plynem kolem osu, ktera sla mezi sedackami.
A nepotrebovala k tomu ridici jednutku ani jednu.
Jen ridice za volantem.
Je fakt, ze pri takovem zachazeni jsi ale casto menil "hardy spojky", protoze kardan mel otacky motoru.
😄
Je to vyjadre i nazoru, ze ta doba jde spatne, ztraci cestu.
Neni to o loveni mezi veterany.
Pak jsou tady ještě lowcost varianty BRZ nebo Miata... to BRZ mi asi docela sedí (auto se střechou, nouzově čtyřmístné, manuál, samosvor). Ten boxer nemá nejlepší pověst a pár koní navíc by snesl... ale holt za ty prachy...
Každopádně je to o ryzím řízení. Začali jsme řešit otázku, jestli i příští roky jezdit něco tak ryzího jako je Radical nebo zkusit něco silnějšího, ale už s všemi možnými elektronickými fičurami.
Když pak slyšíš, že na mokru jen nastavíš větší stupeň podpory ABS a TC, přitom hamtáš na plyn jako za sucha, tak už nevím jestli je to to pravé.
Je pravda, že na silnici alespoň ABS valná většina lidí ocení. Byl bych spíš za extrémnější věci o kterých jsi psal výš. 😉
Jsi zase o nějakých pár sec na kolo lepší, jen se už není s čím tak prát. Má to serve, posilovač brzd a elektronika na vše možný.
Ale jízdně? Opravdu královská zábava. :yes:
Pro mě cenově zbytečnej overkill, ty Caymany vypadají rozumně už v tý cenový hladině 700 - o pár let starší, nicméně šestiválec + manuál...
Třeba... https😐/www.sauto.cz/…cayman/154902941
https😐/www.sportovnivozy.cz/…cayman-987-praha
...tohle teď brouzdám já 😄
Cayman je asi dobrá voľba v každej generácii.
A ano, jako bonus by me to rizeni mohlo i bavit.
RS Audiny nebývaly auta pro radost z řízení, ale spíš vládci autobahnu... takže v tomhle to asi trošku posun je - v rámci značky.
Samozřejmě si můžeš koupit pro zábavu třeba Caymana a bude to větší potěšení z jízdy... no ale zase nebudeš mít plnohodnotný čtyřmístný auto schopný s 4x4 jezdit v zimě atd. Prostě... pořád je to univerzál, ne sportovní náčiní.
Co se designu týče - zvenku za mě dobrý, v tom agresivním pojetí... ale je to hezky nízké/široké.
Otáčkoměr... jestli je to pevně spojené s jízdním režimem a nejde to změnit, tak je to opět jedna věc, kde automotive nestíhá trendy, tohle umí každé chytré hodinky. Tyhle dvě verze asi dobrý: https😐/img.auto.cz/…pbWc/7293332.jpg?…
https😐/img.auto.cz/…pbWc/7293334.jpg?…
Na druhou stranu - mám radši zabudované displeje než trčící tablety, takže tady dobrý... volant i sedačky vypadají parádně, i drobnosti typu tlačítka / pádla vypadají prémiově...
Takže... co chybí mě? Kombík 😉