Novinky

Zpět na článek

Marko: Budúcnosť Lamborghini (= tretí a štvrtý býk?)

25 komentářů

" Kto chce byť niekym, kúpi si Ferrari.
Kto je niekym, kúpi si Lamborghini "
Sinatra?
Tomiss
Ferrari nebo Lamborghini...obě dnes představují motoristickou špičku.Ferrari má ale daleko více příznivců,je to dáno jednak jeho úspěchy v motoristickém sportu,jednak jeho nabídka modelů je daleko širší...dle mně má,ale Ferrari také vyšší image 😉
Super SUV to bude len v tom pripade, ak to bude stroj typu Hummer, ale samozrejme este lepsi.

Ak to bude v kategorii Cayenne, alebo Range Rover, tak musi byt este o nieco exkluzivnejsi, nez oni.

No a ak to bude nejaky trojdverak postaveny na podvozku Q5, tak zbohom exkluzivita.

Lamborghini je moja srdcovka!

Lamborghini is the best!
Zopar obrazkov konceptov, ako by mohli vyzerat nove modely Lamborghini. Samozrejme, netreba to brat smrtelne vazne.

1. [odkaz]

2. [odkaz]

3. [odkaz]

4. [odkaz]

5. [odkaz]

6. [odkaz]

7. [odkaz]

8. [odkaz]

9. [odkaz]

10. [odkaz]

11. [odkaz]

12. [odkaz]

13. [odkaz]

Ktore sa vam pozdava najviac?
CountachSV
jednoznačně 2ka. Už když se objevily její fotky, dost mě to vzalo. Miluju LAMBORGHINI, je to totální srdcovka, jsou to auta plný dramatičnosti a exkluzivity, kterou nemá žádná jiná automobilka na planetě. Ferrari je kult, ok, souhlas, v červené barvě z něj dýchá odkaz historie, ale LAMBO... je býk... je to ztělesnění noblesní agrese a sex appealu.
Prostě LAMBO RULES!
Tomiss
Tak mi se líbí č.5
[odkaz]
Tomiss
Stručně:Marko opětovně dokonale vyčerpávající, VW opět v roli zachránce... 😉 😄
Marko
😄 Byt vycerpavajuci pri Lamborghini - s jeho historiou a dvoma modelmy (+ dvoma dalsimi "na ceste") nebolo nijak vycerpavajuce... 😉
Kdo chce rychlost a image má O II RS v racing blue, tohle je špagetožroutská zbytečnost pro debilní homosexuály ! :no:
pche, to si snad nezaslouží ani komentář
Neprovokuj 😉
..Doufám že v naftě, protože nad naftu ve sportovním autě není...Tohle lambo by proti načiplý oktávce RS nemělo sebemenší šanci. Taliáni to ví a tak se radši pustí do SUVéček. Navíc, nenabízí ani jeden dieselový motor! nějaký srabácký benzín nemá na poctivýho trhače asfaltu PD ani náhodou. V evropě nenabízet naftu, to jako by jsi nebyl. měli by se nad sebou hodně zamyslet nebo se přijet podívat do boleslavi, jak se dělají správný dálniční střely.
Voni už si je kluci od VW srovnaj, zmrzlináře přihřátý. Instalací PD AGROgátu a mříže za přední sedadla z toho udělají konečně pořádný auto, co opanuje levý dálniční pruh a potáhne py.o vodspodu.

:yes: >😁
Přesně tak, hlavně ten zátah odspodu tomu línýmu vykleštěnýmu bejkovi vždycky chyběl. Těžko asi Škodovka pustí těm italským povalečům svůj klenot s PD, co udělal z Fabie RS zabijáka supersportů. Spíš mu uberou válec, ale i tak si špageťáci hooodně polepší. měli by padnout do vesuvského prachu a zulíbat boleslavským Prestige (tradiční česká závodní obuv od Baťi)...
Nejde než souhlasit. Ke všemu nebude už poslech takového auta utrpením, jako doteď. Ač o válec chudší, přesto bude znít rajsky. Tři válce naplněné až po okraj hutnou naftou, vytočené na samou hranici červeného pole atakující 2000ot/min...to bude to pravé ořechové. Budou-li boleslavští té lásky a uvolní opáleným i podvozkovou skupinu...ale ne, ač jsou si vědomi vlastní převahy, něco takového by neudělali, to už by bylo moc.
Super článek - jako vždy. :yes: Lambo je skutečná lahůdka, která je v současnosti pravděpodobně trochu populárnější než F. Možná je to brutálnější strunou, na kterou hraje nejen design, ale i např. zvukový projev. Meziplyny u Gallarda jsou prostě fantastické.
Za záchranu a oživení značky patří VW velký dík. Nese to s sebou i nešvary v podobě unifikovaných ovladačů apod. Ale to bychom narazili na otázku, jestli žádné nebo raději globalizované Lambo?
Další vývoj je dobrým znamením. Nejvíc jsem zvědavý, jak si Lambo poradí s nutným snižováním emisí...
Souhlasím, marko i lambo si zalouží :yes: , nebo radši :yes: :yes:
Marko
😄 😉
Kde by Lambo skoncilo, pokud by ji sefovali rendlici? Premyslejte...
GTI
Exkluzivní článek o exkluzivních autech :yes: Lambo je klenot. Pocitově vždy vnímán jako sportovní exkluzivita. Vždyť pokud kdekdo, včetně Ferrari vyrábí auta, popřípadě superauta, lambo vždy usiloval o auta vyjímečná, jedinečná. Jaksi... klenoty. A pokud do této tendece vnesl VW řád, nemůže to mít chybu. Na můj vkus jsou ta auta příliš vidět, příliš ostrá, příliš sebestředná. Ale nevnímám to jako negativum. Pro mne je lambo tím správním autodémantem, co září ve dne i v noci
P.S. Lambo patří Volkswagenu. A to je dobrá náruč. :yes:
Marko
:yes: 😄
Marko, vďaka za vynikajúci článok. 😉 :yes:
Marko
Prosim 😄