Novinky
už v tom není hanba jezdit. Palubka je ale jakýsi amaroun oválnoid.
Tak sucasne aygo mi prislo az pod uroven toyoty... ale ono to bolo vlastne ako bracek p 108 a c1.. a tym je vsetko jasne... toto nove aygo x ale uz vyzera byt skutocna toyota
Tie ovaly v kabine... to je take az fiatacke ( a la panda ) ... ale preco nie... u hraveho miniauta to je za mna vlastne ok... tu to proste tak chodi v tomto mini segmente... uz vo vacsom yarise by takato palubka asi nepresla
Tie ovaly v kabine... to je take az fiatacke ( a la panda ) ... ale preco nie... u hraveho miniauta to je za mna vlastne ok... tu to proste tak chodi v tomto mini segmente... uz vo vacsom yarise by takato palubka asi nepresla
Voci dosluhucemu klasickemu aygu to uz aspon neposobi ako slapacie auticko pre 15 rocnych ... a aj voci ignisu mi to pride uz aspon o pol urovne vyssie... no a kedze je to toyota tak aj tu cakam dalsi megauspech :yes:
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Presne... alebo ma napadla aj toyota urban cruiser... tusim bola aj v 4kolke.. ale to uz bol kusok vacsi kusok no... ziadne akoze cross aygo x ani netrebalo vymyslat...
Vělmi zdařilý městky dravec :yes:
Béčková platforma, nárůst o 23 a 12cm... to je docela dost. Jsem zvědavý, jestli udrží cenu pod 300. Ale možná to dokážou prodávat jako stylovku?
Razvor 2430mm a dlzka 3700mm je dnes jasne Acko... ale pred 25 rokmi by to bolo uz Becko velkostne presne na urovni pola 6N1... ( dlzka 3715mm... razvor 2400mm )
Ale jo, jde mi spíš o ty peníze... pokud postaví o kousek menší auto na platformě Yarisu, se základní motorizací Yarisu... nebude to i za cenu hodně blízkou Yarisu?
No ak by to bolo za cenu zakladneho Yarisa, tak to moze oslovit dost ludi.
Jako že za 350? No tak to nevím... to asi spíš ne. Podle mě je realistická cena někde v rozmezí 299-320 - aspoň o 10% pod Yarisem... a zároveň si myslím, že se pod 300 moc nedostanou.
Swift začíná za (akčních) 313t s 1.2, tak by litrový Aygo asi nemělo být dražší... nebo dobře, je to novinka... tak aspoň ne o moc.
Swift začíná za (akčních) 313t s 1.2, tak by litrový Aygo asi nemělo být dražší... nebo dobře, je to novinka... tak aspoň ne o moc.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
...příznivou cenu, tak by to mělo mít úspěch. Ovšem i10 má velkou výhodu v podobě možnosti volby silnějšího motoru a i po designové stránce mi vyhovuje víc (zvenčí i uvnitř). Každopádně je ostuda, že segment A evropské značky (s čestnou výjimkou Fiatu) bez boje přenechali Korejcům a Japoncům! 😒 :no:
No... musím říct, že na aktualne.cz jsem se dozvěděl víc informací - třeba čas 0-100, což jsou přesně ty údaje, které bych spíš čekal tady (15,5s automat, 15,6s manuál).
https😐/zpravy.aktualne.cz/…a824ac1f6b220ee8
https😐/zpravy.aktualne.cz/…a824ac1f6b220ee8
Je zajímavé že PSA z projektu vycouvalo, protože se jim prý ekonomicky nevyplatí vyrábět malé auto a prodávat ho za nízkou cenu a Toyota to nejenže zvládne sama i bez jejich spolupráce, ale jestě se jí daří vyrábět malý vůz nabitý technologiemi za příznivou cenu 😄
Hra na SUV nebo ceossover mě neuráží. U malého vozu do města je natažení do výšky výtaný bonus v konečném, každý cm prostoru se počítá.
S designem nemám problém. Co mi opět trochu vadí jsou malá zadní okna a odhalený plech. Hlavně vzadu to opět působí dojmem výhledu z tanku.
Nicméně v dnešní době buďme opravdu rádi zato, že tu nástupce Ayga vůbec je. O úspěchu ale rozhodne cena. Za 250 by to bylo super. Bohužel mám obavy, že cena základu se nevejde ani do 300...
S designem nemám problém. Co mi opět trochu vadí jsou malá zadní okna a odhalený plech. Hlavně vzadu to opět působí dojmem výhledu z tanku.
Nicméně v dnešní době buďme opravdu rádi zato, že tu nástupce Ayga vůbec je. O úspěchu ale rozhodne cena. Za 250 by to bylo super. Bohužel mám obavy, že cena základu se nevejde ani do 300...
Aygo X se také značně rozšířil, o 125 mm - takže to bude stále reálne 4 miestne auto, ale aspoň sa s ním bude oveľa horšie parkovať. Super...
Tym motorom to uplne zabili, podla mna to bude na mestke auto prilis vybavene a drahe a na mimomestke bez motora...
Plech na dveřích mi u malých, "levných" autíček vůbec nevadí. Někdy lepší, než hnusnej plast nebo hadr. Mně nic zásadního nevadí, o "použitelnosti" rozhodne cena.