Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeDva řidiči, stejná pojišťovna, ale povinné ručení 2041 vs. 25.055 Kč. Proč takový rozdíl?
10 komentářů
petr petrumr
Byl jsem vždy u generali a jak se spojila s českou tak nastoupila arogance, konec slev, nefungující po netu kde například mám auto co nemám atd.
Mám stejnou zkušenost. Trvale 2-3 auta u Generali. Každýá rok jsem vždyck šel s novym dopisem ke svému oblíbenému pojišťovákovi a ten mi to nastavil an stejnou nebo nižší částku. Pře rokem už sám řikal, že to líp nepůjde, že mám dát výpověď a jít jinam 😒 Smutný, kam je to dohnalo. Generali byla skvělá než se spojila s ČS 😒
Jinak jsem ale rád že pojišťovny víc pracují s bonusy a malusy a nevyjžděnými zčátečníky. Mohlo by to blbouny odradit od provádění fiktivních nehod a zneužívání systému PR.
Jinak jsem ale rád že pojišťovny víc pracují s bonusy a malusy a nevyjžděnými zčátečníky. Mohlo by to blbouny odradit od provádění fiktivních nehod a zneužívání systému PR.
Adam Grufík
Musím napsat své zkušenosti s tímto srovnávačem. Jako dvacetiletý s prvním autem (1.9 JTD, 85kW) jsem to přes ně zkusil a nejlevnější nabídka byla 10500 Kč. No říkal jsem si, že to jinde asi o moc lepší nebude, tak jsem to skoro odsouhlasil. Na poslední chvíli jsem zkusil ještě konkurenční srovanávač a tam mi, světe div se, nabídli to stejné za 7500 Kč. Od té doby to tam zkouším (třeba bude změna), ale vždycky uzavřu jinde levněji.
Co nechapu, ze to tem pojistovnam za to stoji, to riziko zmeny a dalsi vyplaceni provizi. Pro mne je to bez prace, praci ma srovnavac a pojistovny