Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Já Prvni_1
nam ukazaly, ze i nove Suzuki bude mi vepredu chladic a svetla.
Avantime
Popravde si ani nepamätám, kedy si mi nejaké nové japonské auto vyslovene páčilo. Zo Suzuki to bol Swift, ktorý prišiel v roku 2004, s odstupom času mi príde celkom pôvabné aj Kizashi. Z nových japonských sa mi ešte páči Honda Civic, ale inak neviem no.
Ale iné som chcel. Napadlo mi, či nový S-Cross nebude prezlečená Corolla Cross, no zrejme to bude fakt v réžii Suzuki a celkom verím, že je to fakt len rozsiahly facelift.
Ale iné som chcel. Napadlo mi, či nový S-Cross nebude prezlečená Corolla Cross, no zrejme to bude fakt v réžii Suzuki a celkom verím, že je to fakt len rozsiahly facelift.
twistedTSD
Takže vlastně takové ASX.
3_diamanty
Ze pojde len o dalsi masivny facelift nesmrtelneho s crossu ... ako tomu tak bolo napr aj v pripade nesmrtelneho ASX... novy model tu teda nevidim nikde... suzuki uz davno dosla para aj prachy zrejme... cakal som ze to bude dvojicka corolly cross od toyoty ale nakoniec je mozno aj lepsie ze tu nadalej ziadnu toyotu necitit.... a je to ciste suzuki... sice stare ( dobre ) ... ale ciste
Skor zacinaju prdet na europu viac ako do teraz. Nic viac, nic menej. Co je podla mna skoda.
Sdílení komentáře
Každopádně krok správným směrem, současná verze se mi nelíbila.