Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nové Suzuki S-Cross uniklo na veřejnost. Jak se vám líbí?

16 komentářů

simson33
To vypadá jen jako facelift přední části! Vždyť vedle stojící "starý" S-Cross je od A sloupků úplně stejný, a to doslova!!
Emel
Zadek je taky jinej... ale mohl by to být i facelift.
Každopádně krok správným směrem, současná verze se mi nelíbila.
h.onzyk
Jo tohle vidím na změnu k lepšímu
moan78
Suhlasim. Mame aktualnu verziu a na ten predok sa da sice zvyknut, ale…musis si zvykat. A este sa snad zlepsi kinematika zatvarania piatych dveri. Ked striedas viacej aut ta v suzuki rozculuje.
ericn
No rozhodně je to lepší než aktuální provedení, za mě rozhodně změna k lepšímu :yes:
Já Prvni_1
nam ukazaly, ze i nove Suzuki bude mi vepredu chladic a svetla.
jam2015
A na masku mali dať ešte väčšie logo, aby sme vedeli/videli, že to je Suzukííí ;-)
Mikesus
No kdyby tam nebylo tak velké logo, mohlo by se lidem zdát, že to je ASX :-[]
Avantime
Popravde si ani nepamätám, kedy si mi nejaké nové japonské auto vyslovene páčilo. Zo Suzuki to bol Swift, ktorý prišiel v roku 2004, s odstupom času mi príde celkom pôvabné aj Kizashi. Z nových japonských sa mi ešte páči Honda Civic, ale inak neviem no.

Ale iné som chcel. Napadlo mi, či nový S-Cross nebude prezlečená Corolla Cross, no zrejme to bude fakt v réžii Suzuki a celkom verím, že je to fakt len rozsiahly facelift.
PicoBello
Vsrtky Mazdy? 😊
Avantime
Och, ako som mohol na ne zabudnúť? ;-\
PicoBello
Som sa zlakol ❤
twistedTSD
Takže vlastně takové ASX.
Avantime
Ale vyzerá, že aj s predĺženým kufrom, takže aj tak trochu Eclipse Cross po fl. :)
3_diamanty
Ze pojde len o dalsi masivny facelift nesmrtelneho s crossu ... ako tomu tak bolo napr aj v pripade nesmrtelneho ASX... novy model tu teda nevidim nikde... suzuki uz davno dosla para aj prachy zrejme... cakal som ze to bude dvojicka corolly cross od toyoty ale nakoniec je mozno aj lepsie ze tu nadalej ziadnu toyotu necitit.... a je to ciste suzuki... sice stare ( dobre ) ... ale ciste
moan78
Skor zacinaju prdet na europu viac ako do teraz. Nic viac, nic menej. Co je podla mna skoda.