Novinky
Lincoln Zephyr je tu jako luxusní bratr nového Fordu Mondea. Má displej přes celou palubní desku
10 komentářů
chalan66
2
Mne osobne sa páči. Neviem si ale pomôcť, v detailoch mám pocit ako keby sa inšpirovali VW Arteon. Bočná línia , zakončenie okna na zadných dverách, línia okolo blatníkov, predné svetlá s podobnou grafikou, linka cez celé auto a mnoho iného. Zadok zasa ako A7 😄
Taky se mi líbí. Sedany mám rád, kdybych žil v Americe, tak bych si ho klidně vybral. Jestli se tam bude prodávat.
Je to tak trochu deja vu. Jednotlivé designové prvky evokující již vyráběné modely. Vidím DS 9, A7, Arteon...
Ale jinak hezké. A hlavně že tu vůbec je :yes:
Ale jinak hezké. A hlavně že tu vůbec je :yes:
Na první dobrou to vypadá moc hezky. Velkolepě, elegantně a vznešeně.
Bohužel, do Evropy se to dovážet nebude. My tady v EU jsme si (prostřednictvím našich "moudrých" představitelů EU) vybrali cestu technologického zaostávání, velkohubých a o to nerealističtějších ekologických proklamací a hospodářské sebevraždy 😒 😒 😒
Bohužel, do Evropy se to dovážet nebude. My tady v EU jsme si (prostřednictvím našich "moudrých" představitelů EU) vybrali cestu technologického zaostávání, velkohubých a o to nerealističtějších ekologických proklamací a hospodářské sebevraždy 😒 😒 😒
Zvláštní, že americký trh dospěl do stádia, že tam nic než užraná velká SUV a pick-upy na odbyt moc nejde. A proti tomu úplný protiklad v podobě Tesly.