Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ve 102 letech zemřel Miroslav Zikmund. Připomeňte si Tatry, ve kterých procestoval svět

17 komentářů

Anonym
Zmlkni ubožáku.
Dinar
se k p. Zikmundovi před pár lety na chvíli dostat, nechal jsem si podepsat svou kolekci jejich knížek "Afrika..." vydání z padesátých let, kterou doma chovám v knihovně na čestném místě. Velmi noblesní pán a na to, že mu bylo hrubě přes devadesát, byl v perfektní mentální kondici.
Žil dlouhý a naplněný život, čest jeho památce. :yes:
Dinar
To není připomínka jeho úmrtí, to je oznámení, že umřel, teď. Prostě informace o tom, že včera zemřela veřejně známá osobnost, co na tom nechápeš?
white label
Obojí...
rabies
Spíš trotl 😒
Stejsn
V klidu, to je troll.
DonVito
https😐/www.idnes.cz/…_zlin-zpravy_ras

Ja jsem hrdy na Hanzelku i Zikmunda a na to co dokazali.
S fantastickou tatrovkou.

Nevim, jestli je mi vic smutno z jeho umrti - v pozehnanem veku, nebo ze zdejsich komentaru.

RIP
ivan7
no prave....nedostal som odpoved....okrem "nekritickeho obdivu".....ano kazdy narod si hlada hrdinu.....p.s.moji rodicia sa dostali do Rakuska ked mali 50...zili v BA... 2km od hranic.....
Anonym
Traveldrive má hodně problémy s chápáním, všeho 😄 Nechápu, že se tomu divíš.
Dinar
O životech obou pánů bylo napsáno několik životopisných knih, vzniklo několik dokumentárních filmů. Na všechny tyhle tvoje rádoby odhalující otázky jsou v nich odpovědi. Přečti, resp. podívej se, možná se tu pak přestaneš ztrapňovat.
Arese
:yes: :yes: :yes:
Anonym
:yes:
Dinar
A jak to souvisí s tím, že se tu kategoricky vyjadřuješ k někomu, o kom zjevně nic nevíš, resp. máš evidentně jen velmi povrchni informace. No, nijak, spíš to souvisí s tvým ignoranstvím, protože ty informace jsou naprosto bez problému k dosažení, odkazuju tě jak na knihy, tak na doku filmy. Dej si třeba “Století M. Zikmunda”, pro začátek.
ivan7
....ten vstup do KSC v Japonsku....bola cista vypocitavost....alebo to v cca 43 rokoch boli este taky naivni....po tych vrazdach v 50tich rokoch v CSSR????.....ok prva vyprava ok.....ale ta druha na nakladakoch cista demonstracia sily KSC!
traveldrive
Neviem prečo, ale mne príde trochu morbídne pripomínať si niečie úmrtie. Narodenie, nejaký medzník v živote, úspechy, to to určite áno, ale úmrtie, s tým sa nejak neviem stotožniť.
ivan7
...iste 1959 zacali druhu cestu....kto uhadne kto im to platil???
ivan7
...robili dobru reklamu KSC....ked ostatni boli za ostnatym dratom......