Novinky
0
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD
Krásné...a moc! Tím myslím to auto i video. Pěkné pokoukáníčko...tomu říkám povedená krátká prezentace 😉 :yes: :yes: :yes:
Nejhezčí auta, co vypadají jako z 60.let, už byla vyrobená - v 60.letech... Teď máme 21.století a do něj 599 pasuje dokonale - viděli jste ji někdy naživo v té rudé barvě? Fantastické, s prominutím kulervoucí auto... To je dle mého Ferrari s duchem dnešní doby - Vandenbrink na mě vedle 599 působí jako kýč, ale pokud se to někomu líbí, tak proč ne... 😄
Mam ten samej názor. 599 je nádherná, je to právoplatnej nástupce taky na svojí dobu krásnýho Maranella. Ale tohle s mrtvýchstání se mi moc nelibí, kdyby to alespoň varobilo samo Ferrari na počest dvěstěpadesátky... Nejak tomu chybí korunka Pininfarini. 😄
Ano, souhlasim, 599 je uchvatne ferrari 21.stoleti, presne jak ma byt. Vandenbrink GTO je totalne okopirovane 250 GTO... Chvili jsem si myslel, ze je to nepovedena raplika... 😒 Tohle opravdu nemuze byt pravda, ze ikonu 60-tych let nekdo takhle vyuzije... P 4/5 nebo jak se jmenuje ten jediny kus na sasi Enza je inspirovan minulosti, ale jinak je to krasny original - Pininfarina vedel, ze ikony vyzaduji uctu a ne kopirovani... Stejne tak to Maranello od Zagata pro japonskeho zberatele... S tim vsim jde souhlasit, ale s timhle??? :no:
Podle mně je originál origánál. Tohle je něco hodně nepovedeného.Garážista co si myslí že když sprzní Ferrari bude kingem v dizajnu a jěště si za to řekne nehorázné prachy.
Jasná věc. Tohle nemá budoucnost. Vždyť se to nenabízí ani v TDIčku, tak jak to chtěj za tyhle prachy prodat >😁
tu sa plati aj za exkluzivitu .. vies ked dojdes v Monte Carle ... na 599 .. tak ich stoji pred podnikom na ulici 6 ... a pritom je to urcite vymakane auto ... ale ty mozes mat presne toto vymakane auto .. ale z odlisnym a pritom krasnym designom .. pripomina mi to eru predvojnovych KAROSAREN ... kde automobilka ( ehm vtedy vyrobca) robil sasi motor ... a u roznych karosaren boli robene kasne ... vlastne skoro kazde auto bol original ... :yes: :yes:
Chceš říct že když kdejaký blb splácá auto nemluvě o tomto případě, a řekne že jich vyrobí pět za rok a udělá tomu PR (čemuž novináři za příslušný bakšiš rádi pomohou) je to hned exklusivní?
Rict "hnus" neni spravne... Ale tohle je nehorazne przneni starych hodnot, se snahou vymacknout z prachatych snobu nejaky chechtaky... Tohle nema se skutecnou laskou k motorismu nic co do cineni.
vandencink chce len zarobit na sprostosti snobov. taku "exkluzivnu" upravu moze robit kazdy kto to vie. a ze je takych malovyrobcov dost.. hlavne ze je to len 5ks za cca 1mil EUR. to je to co to preda..
Je to iné. Exkluzívne. Ale už to nie je Ferrari s veľkým F. Každý zásah do originálu znamená jeho poškodenie. Nie je to pekné. Nemá to šmrnc. Je to iba iné. Dizajnovo o tirdu slabšie. Narušená kompozícia, stratená rovnováha. Umelecké diela sa nemajú meniť. Strácajú tým hodnotu. Iba cena je obvykle vyššia.
Je to tak,jak říkáš,nechápu logiku,proč se to dělá tímhle způsobem,koupím 599 a nechám si to za mega euro od nějakých garážistů a odborníků na cokoliv na koleně přebouchat a "přečipovat" a to jenom proto, abych byl něco extra. Být Ferrari,tak mu to zatrhnu,je to příliš riskantní hazard se jménem. Nelíbí se mi to :no:
Vim ze to je asi mimo tema, ale nevite co to tam hraje za skladbu? dik
A co ak majitel suchne blatnik... kolko bude stat? : ))
Najkrajsie Ferrari bolo asi 355 .. taka placka cervena : )
Ale aj 550 mar, 348,360modena, 430, 599 su pekne...
Mozno by som tomuto extra-modelu dal žbicove menejpalcove disky..
Najkrajsie Ferrari bolo asi 355 .. taka placka cervena : )
Ale aj 550 mar, 348,360modena, 430, 599 su pekne...
Mozno by som tomuto extra-modelu dal žbicove menejpalcove disky..
Tak by me zajimalo kdo si takovejhle predrazenej werk od spagetozroutu koupi. Za zlomek tehle ceny mam vymazlenou O II v TSIcku. Mensi spotreba a kdyz to cipnu jsem na tom srovnatelne s vykony. Nemluve o prakticnosti. Tyhle auta jsou fakt pro *!
Tak tohle je automobilový skvost přesně podle mého gusta. Vydařené retro se mi opravdu líbí ( Mini Cooper, Fiat 500 ), ale na supersportech bohužel zatím moc k vidění není. Přitom ze starých dobrých, drsných a nebezpečných sporťáků dýchá něco, čeho současná auta nemohou dneštním sterilním designem dosáhnout. Nazval bych to nespoutanou brutální silou, kterou není snadné zvládnout a to mě na nich přitahuje. Současné supersporty, které jsou jakoby přisáté k vozovce, prakticky se nenaklánějí při sebostřejší jízdě, smyku dosáhnou jedině tehdy, pokud chcete, kola se prakticky neprotáčejí,... Má to něco do sebe, ale pro mě už to není ono. Z podobným retro unikátů alespoň dýchá ten duch starých vozů, i když jízdní vlastnosti budou mít asi stejné, jako který koliv jiný současný supersport. A to mi vyhovuje