Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeV této Škodě Superb přežijete atentát. Řídili jsme neprůstřelný kombík z Británie
21 komentářů
JirkaVejrazka
Ten tmavy ram okolo predniho okna je cilene tonovani okraju, nebo je to vynucene tim pancerovanym sklem? Pokud to druhe, tak bych to "k nerozeznani od bezneho vozu" moc nepouzival...
Emel
Galerie je docela zajímavá... to auto, co je na první fotce stříbrný, je tam pak znovu se stejnou SPZ CZI8 TUF, ale v jiný barvě (nebo dokonce dvou barvách?)... opět s halogenama a stejnejma kolama.
Barry Lyndon
Tady bych to viděl spíš na něco z tria MB S, BMW 7 nebo Audi A8 a aby se dané vozidlo nenápadně ztratilo v koloně vozidel, tak se holt nakoupí více MB S, BMW 7 nebo Audi A8. Vše v "plné palbě" samozřejmě. Z krize se proinvestujeme, naše dluhové zdroje jsou nekonečné...
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
A jasně - pragmaticky je lepší se do tý situace nedostat, určitě se líp žije bez toho. Ale někdy je zase potřeba udělat správnou věc, ne?
Moc to nechápu, snad jedině že jsem tak pos....trašenej, že chci vypadat co nejméně nápadně. Takže zase jsem asi udělal něco blbě.
Že se rusky režim se svými odpůrci moc nemaže je veřejně známo. To jen k tomu, že musíš udělat něco špatného, aby ses musel bát o svůj život.
A takhle mi to přijde jako daleko příhodnější, než řešit prodeje Tesly pod Aertonem…
Ale rusofila asi nepřesvědčím
Že ste nastartovali jak dobře seřízená motorka na první našlápnutí je vás problém 😊
Ale Putin má s pancéřovanou škodovkou asi tolik společnýho, jako Prezdident Papuy-Nové Guiney s invazí Japonska do Mongolska 😄 😄 😄
viz Kuciak, Politkovská a další...
nastartovali? no nejlepší je, že se budeš ohánět tím, jak svědci elonovi a spol. ale sám bez těch konfrontací nemůžeš být...