Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Menší rozměry a technika Capturu. Nové Mitsubishi ASX se začíná rýsovat

19 komentářů

traveldrive
...konečne ASX za niečo stálo a nebolo len autom pre dôchodcov? Topper bude nadšený. Ak tento Polo-jazdec po velebení H/K a Mitsu nepreskočí zase k nejakej inej značke a nebude fanatikom nejakého celkom iného modelu.
WinDiesel
Opravdu chtějí lidi kupovat Renmitsu?
traveldrive
To sa ešte uvidí, ale napriek tomu sa oproti súčasnému ASX asi dá čakať dosť výrazný pokrok.
Inak dnes už veľmi na výber nemáš, Renmitsu , Rensamsung či Rennissan, niečo od VW Group, alebo PSA, kde je okrem Mercedesu prakticky celý zbytok európskych značiek. Ta poondená európska globalizácia nám dáva...
WinDiesel
to jsou ty crossovery, spletence různých systémů ... bojím se o poruchovost těchto spletenců
traveldrive
Tak to by som sa neobával, dnes sa robí len najnutnejší a najlacnejší vývoj, čiže sa vezme starý systém, trošku sa premaľuje a je hotovo. problém je, že budeš vyberať napríklad z piatichmodelov piatich značiek a zistíš, že sú všetky vlastne rovnaké a nech vyberieš čo vyberieš, bude to vždy iba výber medzi prašť a uhoď...
3_diamanty
Bude to nieco robene sposobom ako astra vs p308.... cize technika bude spolocna ale rozdielny dizajn z toho moze spravit nakoniec tiez dve celkom svojske a odlisne auta... urcite je to lepsia taktika ako len prelepit ine logo a pouzit komplet cele auto vid swace mazda 2 a pod.. co nemoze mat velky uspech nakolko prave dizajn a vlastny styl dnes uz predava... a mitsu by tu malo mat vlastnu tvar ... paradoxne nakoniec toto moze byt aj uspesna taktika pre mitsu predavane v europe a nevozit sem uz nepredajne kusky predsa len viac orientovane na ine casti sveta mimo eu .... asi zacinam cakat na nejake to europske nove mitsu... povedzme a la clio.. a kludne by mohlo byt pod menom colt... a potom hura omrknut ho k predajcovi... s tce by to bola supa :😉 ... tolko este snad vydrzim cakat... rok urcite.... a tak uvidime...
NAD
Myslím že prejde. Môj tip - nové Suzuki S-cross je pravý ideový nástupca ASX. Neurazí a aj keď je nové je, tak je trochu retro 😉
traveldrive
Tak ja by som tipoval skôr nejakého Číňana. 😉
cudzinec111
presne, novy S-Cross pôsobí retro, ale ma vsetky moderne vymozenosti dnesnej doby, ktore sa uz do ASX dat nedali, takze lepsiu alternativu by clovek tazko hladal.
3_diamanty
Jedno mitsu cakam a la cptur a druhe a la clio... ale ak budu s vlastnym dizajnom ( udajne to nemaju byt len prelepene renaulty ale mitsu ma dizajn vlastny a zapadajuci do rodiny mitsubishi ) tak by to mohlo mat uspech na rozdiel od swace ci across alebo mazde 2... ktore su len ciste prelepenky....
lamal
hej presne, ASX bude urcite nieco viac, pretoze vzdy bolo nieco viac :yes:
3_diamanty
Bude to dufam uspesny tah... celkom sa pohravam s myslienkou pockat prave na nejake to mitsu od capturu ci clia... rok dva s polom som este ochotny vydrzat nakolko manzelka bude stejne este 2 roky doma na materskej ( ani nejake velke dovolenky s tak malickym dietatom zatial nehrozia ) a tak zatial jazdim stale viacmenej sam ...
traveldrive
Blázon... Čím menšie dieťa, tým jednoduchšia dovolenka. Napapá sa, zaspí a všetko je vpohode. Jak trochu vyrastie a začne mať svoj názor, predstavy a požiadavky, tak pri riešení dovolenky zošedivieš. 😒]
lamal
Pokial by to malo od Mitsubishi aspon hybridny pohon videl by som v tom cestu. Ako cisty rebrand mi to moc dobre nepride, nie ze by to auto samotne nemalo potom kvality, ale pre zakaznika Mitsubishi tam moc nebude.
xxc
pre zakaznika tam bude znacka a servis, hybridy maju tie etechy
lamal
3_diamanty
Uz ta mam dlhodobo na HL a tak fakt nevidim co mi pises... ale odpovedaj mi kludne aj dalej ked ta to bavi takto mrhat vlastnym casom.... raz mozno si uvedomis ze kolko si ho pri mne stratil...
xxc
hehe, aj ja ho mam zablokovaneho, s takymi zbytocne mrhat cas 😄
traveldrive
To nevadí, beztak sa odhlásiš a prečítaš si to, lebo zvedavosť ti nedá... 😒] Okrem toho, keď niekto reaguje na teba, neznamená to, že to musí byť len pre teba, ty trúbka. Vy dvaja s xxc ste sa našli. 😉