Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
3_diamanty
Jedno mitsu cakam a la cptur a druhe a la clio... ale ak budu s vlastnym dizajnom ( udajne to nemaju byt len prelepene renaulty ale mitsu ma dizajn vlastny a zapadajuci do rodiny mitsubishi ) tak by to mohlo mat uspech na rozdiel od swace ci across alebo mazde 2... ktore su len ciste prelepenky....
hej presne, ASX bude urcite nieco viac, pretoze vzdy bolo nieco viac :yes:
Bude to dufam uspesny tah... celkom sa pohravam s myslienkou pockat prave na nejake to mitsu od capturu ci clia... rok dva s polom som este ochotny vydrzat nakolko manzelka bude stejne este 2 roky doma na materskej ( ani nejake velke dovolenky s tak malickym dietatom zatial nehrozia ) a tak zatial jazdim stale viacmenej sam ...
Blázon... Čím menšie dieťa, tým jednoduchšia dovolenka. Napapá sa, zaspí a všetko je vpohode. Jak trochu vyrastie a začne mať svoj názor, predstavy a požiadavky, tak pri riešení dovolenky zošedivieš. 😒]
3_diamanty
Uz ta mam dlhodobo na HL a tak fakt nevidim co mi pises... ale odpovedaj mi kludne aj dalej ked ta to bavi takto mrhat vlastnym casom.... raz mozno si uvedomis ze kolko si ho pri mne stratil...
Inak dnes už veľmi na výber nemáš, Renmitsu , Rensamsung či Rennissan, niečo od VW Group, alebo PSA, kde je okrem Mercedesu prakticky celý zbytok európskych značiek. Ta poondená európska globalizácia nám dáva...