Srovnávací testy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeTEST Opel Crossland 1.5 CDTI AT6 vs. Peugeot 2008 1.5 BlueHDi EAT8 – Stejné geny, jiná povaha
18 komentářů
xxc
crossland nie je na starej platforme?
3_diamanty
Facelift z neho spravil doslova nove auto... mne sa paci viac ako p2008... len by som tu poprosil turbobenzin... velmi sympaticke auto.... :yes:
Prosit můžeš, ale k čemu Ti bude? Vždyť ho zase stejně nekoupíš. :-[]
Oni potřebují reálné zákazníky, ne dreamery.
Oni potřebují reálné zákazníky, ne dreamery.
Prvá veta je absolútna pravda. A už ich aj vidno na cestách, takže to má odozvu. Ale hneď si dostal 5 mínusiek od lúzy, lebo Pežot je ultra-duper dizajn woe. Čo takto normálne auto pre normálnych ľudí? To sa už nenosí? Radšej i-cock-pit s volantom namiesto pásky cez oči a macaté sedadlá, že pasažieri vzadu nemajú kde nohy strčiť? Gut.
.StenLi.
Je dost nelogicke nazvat Crossovery SUVckami v teste kde ma jeden spravne oznacenie este aj v nazve, Leos by sa mal ist poradit so skusenejsim kolegom Davidom ktory pisla clanok s nadpisom "Opel Crossland 1.2 Turbo (96 kW) – Povedený crossover za rozumnou cenu" alebo si pozriet rozdiely medzi SUV a Crossovermi, v com sa Crossland a 2008 lisia od maleho SUV napr. Suzuki Vitara. Viem, malickost, ale zbytocne mixovanie pojmov.
Ale iné som chcel. To, čo je často najpredávanejšie, automaticky neznamená najlepšie. Bol som dosť sklamaný napríklad s prvého Capturu, hoci sa mu v Európe výborne darilo a tak isto Crossland, ktorý je aj na Slovensku najpredávanejším Oplom, nemusí byť dobrá nemecká voľba. Keď už, tak fakt aspoň ten silnejší motor s turbom a ideálne aj automatom. S dieselom si to už dnes málokto kúpi na jazdenie po meste.
a) si veľa áut v živote nevyskúšal
b) len tu trolluješ :)