Novinky
težká váha 😁 Jako auto vůbec není špatně zpracované a má kvalitní materiály v interiéru, jen by cenově mělo být výhodnější, pak by se o něm dalo uvažovat. Takhle si to horko těžko bude hledat svoje zákazníky.
Už jen, že je to vlastně PSA skládačka, ho diskvalifikuje. Dát za hybridní 1.6THP 1.5-1.7mil Kč je úlet, tak za 900tis by to byla slušná koupě 😉
Máš pravdu, nemůže za nic ani konstruktér, ani výrobce, ani homologační orgán, ani majitel, ani provozovatel, ani šofér. Můžu si za to já sám. Myslel jsi to tak?
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ať se na mě nikdo nezlobí, ale toto mě jen utvrzuje v názoru, že PSA na víc než šedý průměr nemá a jsem velmi skeptický vůči jejich plánům s vyššími segmenty ať už jde o DS nebo Alfu.
V mainstreamu když udělají průměrnou techniku, přidají hromadu výbavy a atraktivní cenovku, je to naprosto v pořádku :yes:
Ale takovéto pokusy s podobnou výchozí technikou nabízet auta násobně dražší je smutná realita. Bez dotací je DS9 (za ceny v článku) neprodejné. :no:
S přimhouřením očí možná ta základní benzínová verze. Osobně bych tam spíše vsadil na Lexus ES, který ale jak víme je v EU okrajovka.
Samozřejmě nevím jak to auto vypadá a jezdí v realu. Papírově ale předpoklady rozhodně nemá.
V mainstreamu když udělají průměrnou techniku, přidají hromadu výbavy a atraktivní cenovku, je to naprosto v pořádku :yes:
Ale takovéto pokusy s podobnou výchozí technikou nabízet auta násobně dražší je smutná realita. Bez dotací je DS9 (za ceny v článku) neprodejné. :no:
S přimhouřením očí možná ta základní benzínová verze. Osobně bych tam spíše vsadil na Lexus ES, který ale jak víme je v EU okrajovka.
Samozřejmě nevím jak to auto vypadá a jezdí v realu. Papírově ale předpoklady rozhodně nemá.
Jestli se nepletu a pamatuju si dobre, tak kolem roku 2000 me v autoškole ucili, jak vysoko, daleko od sebe maji byt jednotliva svetla vzadu. Bohuzel dnes clovek musi hledat na aute kde se co rozsviti zablika
predny previs je dlhsi jak zadny.. hm... to opat zavana povodom z francie 8-s ... necakam uspech
Koukám, že se DS inspirovalo u BMW a taky zavádí kosočtvercové tvary v grafice infotainmentu. No nevím, mně Pablo Picasso nikdy moc neimponoval...
Taky nesnáším nadměrnou kreativitu v téhle oblasti. Osvětlení i signální světla by měly být asi víc regulované předpisy
Presne tak. Obyčajný sedan s PSA technikou za cenu prémie. Proste toto nemá šancu ani omylom. 75000€ nedá nikto, len nejaký magor. Dnes sú autá už v podstate počítače a PSA update je tragédia na n! Ľudia chcú mať centrálny počítač ala Tesla, Mercedes a to im PSA neposkytne. A pri tej cene akceleráciu okolo 6s, nie 8,1.
Hlavně já už prakticky jezdím jen s dálkovými, protože mě neustále oslňují nová auta velikosti tanku se světly ve výšce mých očí a pálící 4x více světelného výkonu, než moje auto. Protože 60W puštěných do halogenky je opravdu něco jiného, než 60W puštěných do LED. A nenajde se nikdo, kdo by se tomu zodpovědně postavil. Všichni se tváří, že je to OK. Tak tedy OK - budu to do vás prát dálkovými.
Tak to je pecka.