Novinky
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Othello
0
Taky nesnáším nadměrnou kreativitu v téhle oblasti. Osvětlení i signální světla by měly být asi víc regulované předpisy
Anonym
0
Hlavně já už prakticky jezdím jen s dálkovými, protože mě neustále oslňují nová auta velikosti tanku se světly ve výšce mých očí a pálící 4x více světelného výkonu, než moje auto. Protože 60W puštěných do halogenky je opravdu něco jiného, než 60W puštěných do LED. A nenajde se nikdo, kdo by se tomu zodpovědně postavil. Všichni se tváří, že je to OK. Tak tedy OK - budu to do vás prát dálkovými.
twistedTSD
1
jak může majitel za to, že jeho LEDky pálí do tvých očí?
Anonym
1
Máš pravdu, nemůže za nic ani konstruktér, ani výrobce, ani homologační orgán, ani majitel, ani provozovatel, ani šofér. Můžu si za to já sám. Myslel jsi to tak?
Brmbalik
0
Jestli se nepletu a pamatuju si dobre, tak kolem roku 2000 me v autoškole ucili, jak vysoko, daleko od sebe maji byt jednotliva svetla vzadu. Bohuzel dnes clovek musi hledat na aute kde se co rozsviti zablika
Sedan s 250ps a stovka za 8,1.
Tak to je pecka.
Tak to je pecka.
težká váha 😁 Jako auto vůbec není špatně zpracované a má kvalitní materiály v interiéru, jen by cenově mělo být výhodnější, pak by se o něm dalo uvažovat. Takhle si to horko těžko bude hledat svoje zákazníky.
Koukám, že se DS inspirovalo u BMW a taky zavádí kosočtvercové tvary v grafice infotainmentu. No nevím, mně Pablo Picasso nikdy moc neimponoval...
Ať se na mě nikdo nezlobí, ale toto mě jen utvrzuje v názoru, že PSA na víc než šedý průměr nemá a jsem velmi skeptický vůči jejich plánům s vyššími segmenty ať už jde o DS nebo Alfu.
V mainstreamu když udělají průměrnou techniku, přidají hromadu výbavy a atraktivní cenovku, je to naprosto v pořádku :yes:
Ale takovéto pokusy s podobnou výchozí technikou nabízet auta násobně dražší je smutná realita. Bez dotací je DS9 (za ceny v článku) neprodejné. :no:
S přimhouřením očí možná ta základní benzínová verze. Osobně bych tam spíše vsadil na Lexus ES, který ale jak víme je v EU okrajovka.
Samozřejmě nevím jak to auto vypadá a jezdí v realu. Papírově ale předpoklady rozhodně nemá.
V mainstreamu když udělají průměrnou techniku, přidají hromadu výbavy a atraktivní cenovku, je to naprosto v pořádku :yes:
Ale takovéto pokusy s podobnou výchozí technikou nabízet auta násobně dražší je smutná realita. Bez dotací je DS9 (za ceny v článku) neprodejné. :no:
S přimhouřením očí možná ta základní benzínová verze. Osobně bych tam spíše vsadil na Lexus ES, který ale jak víme je v EU okrajovka.
Samozřejmě nevím jak to auto vypadá a jezdí v realu. Papírově ale předpoklady rozhodně nemá.
Presne tak. Obyčajný sedan s PSA technikou za cenu prémie. Proste toto nemá šancu ani omylom. 75000€ nedá nikto, len nejaký magor. Dnes sú autá už v podstate počítače a PSA update je tragédia na n! Ľudia chcú mať centrálny počítač ala Tesla, Mercedes a to im PSA neposkytne. A pri tej cene akceleráciu okolo 6s, nie 8,1.
predny previs je dlhsi jak zadny.. hm... to opat zavana povodom z francie 8-s ... necakam uspech