Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

DS 9 má nový plug-in hybrid. Zvládne 70 elektrických kilometrů, známe i cenu

15 komentářů

VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Othello
Taky nesnáším nadměrnou kreativitu v téhle oblasti. Osvětlení i signální světla by měly být asi víc regulované předpisy
Anonym
Hlavně já už prakticky jezdím jen s dálkovými, protože mě neustále oslňují nová auta velikosti tanku se světly ve výšce mých očí a pálící 4x více světelného výkonu, než moje auto. Protože 60W puštěných do halogenky je opravdu něco jiného, než 60W puštěných do LED. A nenajde se nikdo, kdo by se tomu zodpovědně postavil. Všichni se tváří, že je to OK. Tak tedy OK - budu to do vás prát dálkovými.
twistedTSD
jak může majitel za to, že jeho LEDky pálí do tvých očí?
Anonym
Máš pravdu, nemůže za nic ani konstruktér, ani výrobce, ani homologační orgán, ani majitel, ani provozovatel, ani šofér. Můžu si za to já sám. Myslel jsi to tak?
Brmbalik
Jestli se nepletu a pamatuju si dobre, tak kolem roku 2000 me v autoškole ucili, jak vysoko, daleko od sebe maji byt jednotliva svetla vzadu. Bohuzel dnes clovek musi hledat na aute kde se co rozsviti zablika
_Karel_
Sedan s 250ps a stovka za 8,1.
Tak to je pecka.
del42sa
težká váha 😁 Jako auto vůbec není špatně zpracované a má kvalitní materiály v interiéru, jen by cenově mělo být výhodnější, pak by se o něm dalo uvažovat. Takhle si to horko těžko bude hledat svoje zákazníky.
ericn
Už jen, že je to vlastně PSA skládačka, ho diskvalifikuje. Dát za hybridní 1.6THP 1.5-1.7mil Kč je úlet, tak za 900tis by to byla slušná koupě 😉
lyon667
Koukám, že se DS inspirovalo u BMW a taky zavádí kosočtvercové tvary v grafice infotainmentu. No nevím, mně Pablo Picasso nikdy moc neimponoval...
adamzprahy
Ať se na mě nikdo nezlobí, ale toto mě jen utvrzuje v názoru, že PSA na víc než šedý průměr nemá a jsem velmi skeptický vůči jejich plánům s vyššími segmenty ať už jde o DS nebo Alfu.

V mainstreamu když udělají průměrnou techniku, přidají hromadu výbavy a atraktivní cenovku, je to naprosto v pořádku :yes:

Ale takovéto pokusy s podobnou výchozí technikou nabízet auta násobně dražší je smutná realita. Bez dotací je DS9 (za ceny v článku) neprodejné. :no:

S přimhouřením očí možná ta základní benzínová verze. Osobně bych tam spíše vsadil na Lexus ES, který ale jak víme je v EU okrajovka.

Samozřejmě nevím jak to auto vypadá a jezdí v realu. Papírově ale předpoklady rozhodně nemá.
homernaj
Presne tak. Obyčajný sedan s PSA technikou za cenu prémie. Proste toto nemá šancu ani omylom. 75000€ nedá nikto, len nejaký magor. Dnes sú autá už v podstate počítače a PSA update je tragédia na n! Ľudia chcú mať centrálny počítač ala Tesla, Mercedes a to im PSA neposkytne. A pri tej cene akceleráciu okolo 6s, nie 8,1.
3_diamanty
predny previs je dlhsi jak zadny.. hm... to opat zavana povodom z francie 8-s ... necakam uspech
Cenduro
A který "previs" myslíš ? Co je na tom autě špatně ?
Arese
...za zcela absurdní ceny. A prodej podle toho bude vypadat! 😲 :no: