Autofun
Přihlásit pro přidání komentáře
holden1
0
si ji muže strčit tam odkud vypadnul
Mikesus
Tohle tu za poslední 2 roky vidím tak potřetí. Opravdu normální člověk nekoupí.
Arese
....rozvor měla mít Octavia v sérii a bylo by to skutečně skvělé auto - po funkční stránce i po stránce proporcí karoserie! 😲 :no:
Tebe stačí ku šťastiu skutočne málo. 😉
Pro Areseho to má vše, co potřebuje, 4 válce, ručku, manuál, co víc chtít? 😁
Pánové, jaksi jste si zapomněli uvědomit, že tak dlouhověkou techniku, jako měla Octavia I, už dnes skoro nikde nedostanete. 😒
Takhle dlouhovekou techniku dostanes úplně v pohodě. Např. Prius. A to zvladne ještě víc než takhle Octavie.
Nicméně O1 byla poslední škodovka, která ještě byla udělaná kvalitně.
Nicméně O1 byla poslední škodovka, která ještě byla udělaná kvalitně.
Mě přišla OII ještě lepší všeobecně. 😉
To zalezi, jak to beres. Lepsi zadni naprava, lepsi jizdni vlastnosti, modernejsi interier a zivejsi motory, jenze zase velka cast motoru uz davala tusit nadchazejici motorovou krizi u koncernu.
2.0TDI, motory FSI a TSI..asi netreba pripominat, ta 1.9 TDI PD uz taky neni uplne bez problemu, navic hodne kusu rezlo docela dost brzy ( v mem okoli byl takova auta a od nova).
Facelift trochu vylepsil nektere problemy, ale co sem mel prime srovnani, uz zacinali setrit na interieru.
2.0TDI, motory FSI a TSI..asi netreba pripominat, ta 1.9 TDI PD uz taky neni uplne bez problemu, navic hodne kusu rezlo docela dost brzy ( v mem okoli byl takova auta a od nova).
Facelift trochu vylepsil nektere problemy, ale co sem mel prime srovnani, uz zacinali setrit na interieru.
presne tak, do OCTII bol jediny pouzitelny benzinak 2.0 tfsi ea113 prefacelift (ktory vychadzal este z 1.8t)
No O1 nám vydržela 250tis s jedinou zavadou, zadřenej motorek stěračů. O2 byla v servise ob měsíc, 3x se měnily ohnute ramena přední nápravy ( ne nejezdila nikde mimo silnici), zrala tak litr oleje na 1500km a jako bonus ve 200tis praskla hlava. Blatníky u zadních dveří rezly už od 3.roku cca.
Elektronika si dělala co chtěla. Každou chvíli směrovky blikaly jen na jednu stranu bez ohledu na to, na kterou stranu jsi je dával, samovolne aktivovaný alarm i během jízdy, vadné parkovaci senzory. Krytky ostřikovačů neustále chyběly, autonivelace nefungovala na jednom světle. A tyhle závady se opakovaly neustále. Ale interiérem byla super, nevrzalo v ní ani po těch 200tis km.
Elektronika si dělala co chtěla. Každou chvíli směrovky blikaly jen na jednu stranu bez ohledu na to, na kterou stranu jsi je dával, samovolne aktivovaný alarm i během jízdy, vadné parkovaci senzory. Krytky ostřikovačů neustále chyběly, autonivelace nefungovala na jednom světle. A tyhle závady se opakovaly neustále. Ale interiérem byla super, nevrzalo v ní ani po těch 200tis km.
Moje služební Octávia I mě vytáčela hlavně strašlivým podvozkem - rozvor byl prostě nedostatečný a převisy moc dlouhé (asi, nejsem odborník). Taky jsem byl zpruzený neustálým praskáním hlavní žárovky v pravém světlometu. Poněkud mě také překvapilo, jak snadno (šroubovákem) se auto nechalo otevřít.
Myslím, že po stránce protikorozní ochrany, odolnosti motorizací a provozních nákladů je jednoznačně horší. Třeba spolehlivý benzínový motor v OII v podstatě neexistuje. Ani naftové nejsou nějaká sázka na jistotu.
3_diamanty
Aj preto ze predlzena O1 sluzila tusim aj ako prezidentsky voz svojho casu ... zrejme preto aj ta sialena cenovka...