Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Bugatti Chiron je kompletně vyprodané, automobilka se ale nudit nebude

Automobilka v minulém roce vyprodala zbývající výrobní sloty, stále však musí vozy vyrobit a dodat.
Zpět na článek
Avatar - kari.laz
14. 1. 2022 15:32
Re: konec
Nahrazení koní parními stroji znamenalo přechod na lepší alternativu, byl po nich zájem a lidé to kupovali dobrovolně, protože to byl přechod na lepší variantu.
Přechod z parních strojů na spalovací motory znamenal přechod na lepší alternativu, byl po nich zájem a lidé to kupovali dobrovolně, protože to byl přechod na lepší variantu.
Přechod ze spalovacích motorů na elektrický pohon znamená vesměs přechod na horší alternativu, není o ně zájem, pokud je mohutně nezadotují, nezvýhodní a na druhé stgraně nezdaní a neznevýhodní spalovací varianty. Přechod ne elektrický pohon je nucený, nedobrovolný a není to přechod na lepší variantu.
16. 1. 2022 12:53
Re: konec
mícháš dohromady nádrže s pohonem... elektromotor je v každém ohledu lepší, než spalovací motor. a nucené byly emisní normy už dvacet let nazpátky, to ses probudil brzo...
Avatar - kari.laz
14. 1. 2022 10:18
konec
"Věříme, že to, co jsme vytvořili s Bugatti Rimac, bude nejlepší světová společnost na výrobu hypersportů, kombinující stoleté dědictví, řemeslné zpracování a inovace s rychle uvažujícím a rozvíjejícím se inženýrstvím a průkopnickou elektrifikační technologií Rimac Automobile"

...Aneb konec Bugatti
Avatar - Barry Lyndon
14. 1. 2022 14:53
Re: konec
Jako byly nahrazeny parní stroje, budou nahrazeny i motory s vnitřním spalováním. Kdo se přizpůsobí přežije, kdo se bude rigidně držet svého kopýtka, ten bohužel ne... Bugatti to chápe.